konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Doktorun iyiligi beklentiye gore değişiyor sanirim ben kendi doktorumdan cok memnunum bi cok doktora gittim ama bu kadar ilgilisini gormedim. Hospitalde aysel Kamer e gidiyorum.

Doktorun iyiligi beklentiye gore değişiyor sanirim ben kendi doktorumdan cok memnunum bi cok doktora gittim ama bu kadar ilgilisini gormedim. Hospitalde aysel Kamer e gidiyorum.

Senin yumurtlama fibi sorunun oldumu canim?bende o varmis gerci cok ileri derecede degil bu ay kesin negatifse eger iyice muayeneden geceyim diyorum .bilgileriniz icin cokkk tesekkur ederim :))

hic bi şekilde doğum ile ilgili birşey demedi bana zaten çok az konuşuyo nie öyle bilmiyorum

Valla canim inan bilemiyorum ya benimle baya bildigin sohpet falan eder yani eşimle se ayni sekilde espiri yapr guzleriz fln. Hi şu var ama beni uzun zmndir taniyor kurtajimi fln o yapti ben aglarken teselli etti eşime dışarı cikinca yanina oturmuş ayni sekilde onuda teselli etmiş. Bilemiyorm yani.

Senin yumurtlama fibi sorunun oldumu canim?bende o varmis gerci cok ileri derecede degil bu ay kesin negatifse eger iyice muayeneden geceyim diyorum .bilgileriniz icin cokkk tesekkur ederim :))
Benim yumurtlama sorunum yoktu ama bundan once sorunlu gebelik gecirdim bebeğim karnimda oldu.

Biliyorsun ben hastanede cok yattim ilk 4 ay ebelerun hepsini de taniyorm nerdeyse cok iyilerine raatladim ama gecen enfeksiyon dan yattim gece nst baglaniyorm araliklarla o gece nöbetçi ebeyi yolacaktiim nerdeyse. Beni nst bağlayıp unuttu gitmiş uyumuş icerde: sans canim bazende ben hastaneyi pek sevmiyorm ama doktor icin orda dogurcm inş. Aysel hanim dogumda cok ilgiliymis arkadasim dogum yapti kendiside. Acaip gaz veriomua basaricksin aferim fln die :)

ins hep iyiler denk gelir canim aaaa normal doguma giriyo mu aysel hanimm eger oyleyse cok sevindim

Tabiki giriyor canim yoksa devletten ne farki kalir özelin ki. Insallh hepimiZE iyiler denk gelir.
Canim bu arada ordugun battaniye vardi ya yakindan bo fotosunu cekip atar misin bana elim bosaldi bitti orgulerim. Oreyim bişi daha diyorum

atayim canim biraz bekle.... Bende yakadan baslamali ceket ormek istiom kapsonlu ama model bulamadim ya uff.... Bi kac yelek yaptim... Senden aldigim fazla tabi

Ayy bugun aldığım en güzel haber dr doğuma girmesi....

Bu arada kv n geliyomus yaa nasil sinir oldum durdu durdu tam zamanunda geliyo şimdiye kadar arayıp sormayan kadın gelse ne gelmese ne gelmemesi daha hayirli

Ay hicran valla cok sinirliyim ya insn bi der bu kiz hamile nasil hizmet etck bize.. ama yokk iki tencere kaynamasin diyor yaaa daha simdiden geliyordu da eşim saolsun ramaznda gelin şimdi sıkılirsiniZ fln dedi. Neye işte.
Ornek atayimmi bi sürü ordum bak ben yelek hirka falan.

ahh canim kiyamam yaaa ne demek iki tencere kaynamasin nerde kv n.. At canim hirka ozellikle.. Benim bu ornekte cok kolay ik once yuvalar yapion ikinci renge gecince dolgu yapion aralar trabzan zaten

Eklentiler

• $IMG_20140505_035957.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_20140505_035922.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 34
ahh canim kiyamam yaaa ne demek iki tencere kaynamasin nerde kv n.. At canim hirka ozellikle.. Benim bu ornekte cok kolay ik once yuvalar yapion ikinci renge gecince dolgu yapion aralar trabzan zaten

Amasyadan gelecek canım işte. Oglu kazaniyorbya parayi o yicek tabi.. benim yememem lazim. Hihi ornek guzel duruyo tigla aram pek iyi degil ama bakacam. Saol canim. Ornek bi sürü atayim yelekleride kollari uzatarak hirka yapabilirsin.canim begendigini aor adini söyleyim netten adiyla aciklamasini bulabilirsin hepsi cok kolay örnekler

Eklentiler

• $1399295499874.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $1399295524387.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $1399295540355.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $1399295556320.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $1399295572382.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $1399295587510.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $1399295604782.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $1399295618822.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $1399295634202.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
kızlar sonucum çıktı yarın doktora gidicem hcg 66,550 tsh 1,980:))

mavili olanin modeli ve ayicikli dugmeli olanin alt modeli guzel ayy hepsi guzel ya güzel günlerde giydir su sarili turunculu ipten bende yelek yaptim
Mavili olan rende modeli yakadan baslayip altina koyabilirsin ornegi canim. Digeride yildiZ modeli nette videolari falan var bak istersen.
kızlar sonucum çıktı yarın doktora gidicem hcg 66,550 tsh 1,980:))

Hayirli olaun canim. Cok sevindim. Yeni bi hamisimiz daha oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…