- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Bu arada kizlar konyada bildigibiz iyi doktor varmi?ben Ali tiptabirde husnu vakifta diger bir kacina gittim iyi cikmadilar 21ne aluden randevu aldim eger gebeysemde ona gitmeyi dusubuyorum degilsemde muayenemi tedavimi o dusunuyorum.Daha iyisi varmidir bildigibiz?
annelik bizim ruhumuzda var eger iyi bi anne olabilir miyim diye simdiden düşünüyorsan emin ol çok iyi bir anne olacaksın
böyle beklerken gözün grup minik bebeklerde oluyor ya
hic bi şekilde doğum ile ilgili birşey demedi bana zaten çok az konuşuyo nie öyle bilmiyorum
Doktorun iyiligi beklentiye gore değişiyor sanirim ben kendi doktorumdan cok memnunum bi cok doktora gittim ama bu kadar ilgilisini gormedim. Hospitalde aysel Kamer e gidiyorum.
böyle beklerken gözün grup minik bebeklerde oluyor ya
hosbitalde dusunuyorum canim tabi acil bi durum olursa burda cunku malum bir bucuk saat yol var konyaya gidene kadar sikinti olursa burda olur
hic bi şekilde doğum ile ilgili birşey demedi bana zaten çok az konuşuyo nie öyle bilmiyorum
doğru o yüzden olabilir bilemiyorum ki bende... Benim beklentim.biraz daha yüksekti böyle olunca üzüldüm açıkçası ama yinede iyi bi saaten sonra degistirmem zaten... Hosbitalin ebeleri nasil ki oda önemli normal olursa ebeler olacak
Benim yumurtlama sorunum yoktu ama bundan once sorunlu gebelik gecirdim bebeğim karnimda oldu.Senin yumurtlama fibi sorunun oldumu canim?bende o varmis gerci cok ileri derecede degil bu ay kesin negatifse eger iyice muayeneden geceyim diyorum .bilgileriniz icin cokkk tesekkur ederim :))
doğru o yüzden olabilir bilemiyorum ki bende... Benim beklentim.biraz daha yüksekti böyle olunca üzüldüm açıkçası ama yinede iyi bi saaten sonra degistirmem zaten... Hosbitalin ebeleri nasil ki oda önemli normal olursa ebeler olacak
ins hep iyiler denk gelir canim aaaa normal doguma giriyo mu aysel hanimm eger oyleyse cok sevindim
ins hep iyiler denk gelir canim aaaa normal doguma giriyo mu aysel hanimm eger oyleyse cok sevindim
atayim canim biraz bekle.... Bende yakadan baslamali ceket ormek istiom kapsonlu ama model bulamadim ya uff.... Bi kac yelek yaptim... Senden aldigim fazla tabi
atayim canim biraz bekle.... Bende yakadan baslamali ceket ormek istiom kapsonlu ama model bulamadim ya uff.... Bi kac yelek yaptim... Senden aldigim fazla tabi
Ayy bugun aldığım en güzel haber dr doğuma girmesi....
Bu arada kv n geliyomus yaa nasil sinir oldum durdu durdu tam zamanunda geliyo şimdiye kadar arayıp sormayan kadın gelse ne gelmese ne gelmemesi daha hayirli
ahh canim kiyamam yaaa ne demek iki tencere kaynamasin nerde kv n.. At canim hirka ozellikle.. Benim bu ornekte cok kolay ik once yuvalar yapion ikinci renge gecince dolgu yapion aralar trabzan zaten
ahh canim kiyamam yaaa ne demek iki tencere kaynamasin nerde kv n.. At canim hirka ozellikle.. Benim bu ornekte cok kolay ik once yuvalar yapion ikinci renge gecince dolgu yapion aralar trabzan zaten
mavili olanin modeli ve ayicikli dugmeli olanin alt modeli guzel ayy hepsi guzel ya güzel günlerde giydir su sarili turunculu ipten bende yelek yaptim
ayyy ne guzellll tekrar tebrikler
Mavili olan rende modeli yakadan baslayip altina koyabilirsin ornegi canim. Digeride yildiZ modeli nette videolari falan var bak istersen.mavili olanin modeli ve ayicikli dugmeli olanin alt modeli guzel ayy hepsi guzel ya güzel günlerde giydir su sarili turunculu ipten bende yelek yaptim
kızlar sonucum çıktı yarın doktora gidicem hcg 66,550 tsh 1,980:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?