Kopamiyorum bu adama bagimliyim :(

O kadar caresizim ki annem bilmiyordu bu adamin bosanmis cocuklu oldugunu yeni ogrendi simdi o da baski yapiyor kesinlikle kabul etmeyiz diye iyice elim kolum baglandi bi umutla yasiyordum ama hic umut kalmadi artik sonra eski esimle baristim dedi yok cocuk yaptim dedi sonra yalan soyledim seni kiskandirmak icin dedi. sende hic mi allah korkusu yok niye bana aci cektiriyosun diyorum demek ki haketmissin beni baskasi icin terkettin dedi terketmek zorundaydim yazin turkiye ye gittigimde daha iyi anladim benden uzaklasmisti 1 senedir gorusmuyorduk o kadin hergun gozunun onunde o cocuktan hoslaninca kirtulmak artik nefes almak istedim birisinin tamamiyle sana ait olmasi neymis gormek istedim ne yapacagim bilmiyorum 5 ay dayandim ama artik acim dayanilmayacak noktaya geldi

Allahindan bulsun vicdansiz bana kafayi yedirtti hep yalanlariyla kandirdi beni ben cok sevdim onu ilk sene hersey guzeldi ama sonra bambaska biri oldu benim sevdigim adam bu degil unutmak istiyorum ama 5 ay oldu artik dayanma gucum kalmadi son 2 aydir iyice kafayi yedim zayifladim bi tuhaf oldum turkiyedeyken hic bu kadar cok takmiyordum ama burda cok duygusala bagliyorum ve 2 sene boyunca hep aklimda o vardi burda her yerde animiz var gibi sanki nereye baksam onu goruyorum cunki hep onun hayaliyle yasamistim burda

O adamla gelecegin yok cunki seni kandiriyor bunu sana söylemis olayim simdiden.
Bosuna kendini üzüyorsun..aci cekmek hosuna gidiyor sanirim.
Ileride düsünüp güleceksin bu hallerine..
Ama psikolojini bozmak istiyorsan devam et aglasmaya aklini o adamla yemeye.

Keske yapabilsem bende yoruldum artik aci cekmekten ama olmuyor 5 aydir dayanmaya calisiyorum hersey gittikce kotulesiyor

Biliyorum artik sevmiyor ilk 1 sene hersey cok guzeldi sevgisini hissediyordum ama turkiye ye gittim yazin cok guzel gunlerimiz gecti sonra ben buraya geldim 1 sene daha ayri kaldik o kadin ona yakin ben uzak bitti tukendi hersey

Keske bitse kurtulsam artik bu acidan nefret etmek istiyorum ama sevgim agir basiyor ne kadar kendimi zorlarsam zorlayim hep guzel gunlerimiz aklima geliyor yine agliyorum ders calismiyorum bisey yiyemiyorum yasayan bi olu gibiyim

Keske yapabilsem bende yoruldum artik aci cekmekten ama olmuyor 5 aydir dayanmaya calisiyorum hersey gittikce kotulesiyor
bi 5 ay daha dayanmaya çalış zorla kendini. buna mecbursun ondan sonra senin için hayat daha güzel olucak. otur düşün. o evlenmiş boşanmış çocuğu var, yaşanmışlıkları var. senin ilkin olmayı hak ediyor mu ? sen onunla ilklerini yaşarken onun için bunlar basit gelicek belki de sıkılacak. yapma bunu kendine canım yapmaa !

Okula gidiyorum ders calisip kafami dagitmaya calisiyorum ama kafamin hep bir kosesinde duruyor birde burda yalnizliktan falan duygusallasiyorum hep guzel gunlerimiz geliyor aklima turkiyedeyken daha mantikli hareket ediyordum buraya gelince adama baglaniyorum artik ulasamamanin verdigi biseymidir nedir bilmiyorum bide annem bilmiyodu hicbisey artik herseyi ogrendi bi tarftan o bana kiziyor baski yapiyor cok bunaldim

Ilk zamanlar benden gizledi bosanmis cocugu oldugunu soylediginde de coktan baglanmistim ona bi de cok kotu gunler geciriyordum babam hapise falan girmisti kotu gunlerimde hep yanimdaydi cok farkliydi yeri bende ve ilk sevgilim herseyin ilkini onla yasadim. Cok sevdim. Nefret etmem icin o kdr cok sebep olmasina ragmen sevgim agir basiyor aci cekiyorum bugune ladar hep bi umutla guclu olmaya calisiyordum ama annem herseyi ogrendi artik o da istemiyor kabul etmem oyle birini diyor butun umutlar da tukendi ben hep umutlarimla hayallerimle ayakta kaliyordum ama hersey bitti artik.

Herseyin ilki derken cinsellik yasadin mi?

manyak mısın

Bagimliysan git tedavi ol arkadaşım. Hem yalan söylüyor. Hem çocuğu olacak. Hem seni üzüyor hem bagliyim Allah kurtarsin.

Onceden cok farkliydi ben onunla ilk defa turkiyede gorustugumuz sene ne guzel gunler gecirmistik sonra ben buraya geldim aglayarak vedalasmistik. Turkiyedeyken daha mantikli hareket edebiliyordum ama burda hep duygusala bagliyorum uzakliktan midir, ona ulasamamaktan midir , yalnizliktan midir, ozlemekten mi neden bilmiyorum. Hemde o kadar cok asagiliyor ki kendi ne buyuk hatalar yapti ama benim en kucuk hatalarimi yuzume vuruyor benden ayrildin gittin hemen bi baskasiyla sevgili oldun diyor onu da seni de ayni anda idare etmedim en azindan dedim. Konusurken birbirimizden nefret edercesine konusuyoruz ama sozleri beni cok yaraliyor ama kendimle basbasa kaldigimda yine keskeler dilime dolaniyor uzuluyorum agliyorum.. butun duygularim sarsildi kalbim yarali beynim yorgun ben nasil devam edecegim boyle bilmiyorum. hic mutlu olamicam gbi geliyor artik

resmen kuma olmayı kabul etmişsin..her ikinizide idare ediyor..böyle yalanlarla dolu adamın neresini seviyorsun..kim bilir baban yaşındadır..yaşıtlarının suyu mu çıktı be yavrum..
Bilmiyordum sevgili olduktsn 6 ay sonra soyledi bana gercekleri kandirdi yani. Ayrildim ama dayanamadim tekrar baristik veboyle devam etti 2 sene boyunca kafayi yedim yaslarimiz 19-26.

Bundam sonra kandiricak cunki benden nefret ediyor ondan ayrilip hemen bi baskasiyla sevgili oldugum icin. Ama ondam once hep kendi istedigini yaptirmaya calisiyordu ailen beni kabul etmez kacalim diye zorluyordu cok bunaldim ve daha birsuru sorun ayrildim bi kac ay nefes aldim ama simdi niye aci cekiyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…