Kopamiyorum bu adama bagimliyim :(

19 yaşındasın neden evli ya da boşanmış bir adamla birlikte olasın ki? Üstelik adam dengesizken ... Adamın senin zaaflarını kulladığı apaçık ortada. Kendin de diyorsun o sen de şuan sadece saplantı başka bir şey değil yoksa ben inanmıyorum bir kızın kendini aşalağayan bir biçimde davranan adamı sevmesini. Kendini engelle göreceksin bir gün seni gerçekten seven biri karşına çıkacak, bundan sonra ki hayatında mutluluklar

ben normal bir insan gibi devam edebilecekmiyim hayatima daha bu yasimda duygularim zedelendi artik hic umudum yok. ben turkiye'deyken cok iyi toparlamistim kendimi buraya gelince duygusallasiyorum 4 ay oldu 4 aydir boyleyim burda hic aklimdan cikmiyor. facesine baktim 1 sene once paylastiklarina hep benle ilgili seyler onla bulustugumuz ilk yaz ben tekrar buraya dondum ve hersey yavas yavas tukenmeye bitmeye basladi. keske boyle olmasaydi . ben cok sevdim onu ve benim sevdigim adam bu degildi .. dayanamiyorum..

Valla ne istersen onu yap ama önce bir şekilde adamın hala evli olup olmadığını öğren kesin bir biçimde.

Canım benim sen 19 yaşındasın, gençsin.
Gerek var mı bu kartalozla uğraşmana ya üniversite çağındasın

Engelleyeceksin ve bir daha açmayacaksın engeli. Ne işin var senin kaç yaşında adamla üstelik dengesiz. Uzak dur daha çocuksun ya kendi yaşıtlarınla görüşsene dünyada erkek mi kalmadı?!

Kimse ilgimi cekmiyor kimseyi gozum gormuyor sadece yazin o cocuktan cok hoslandim nasil oldu bilmiyorum.. sonra benden ayrildi . Dengesiz ruhsuz oyle bi insan oldu ki ben bu adami boyle tanimamistim boyle sevmemistim zamanla bambaska biri oldu

resmen kuma olmayı kabul etmişsin..her ikinizide idare ediyor..böyle yalanlarla dolu adamın neresini seviyorsun..kim bilir baban yaşındadır..yaşıtlarının suyu mu çıktı be yavrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…