Yaş kaç?
bi 5 ay daha dayanmaya çalış zorla kendini. buna mecbursun ondan sonra senin için hayat daha güzel olucak. otur düşün. o evlenmiş boşanmış çocuğu var, yaşanmışlıkları var. senin ilkin olmayı hak ediyor mu ? sen onunla ilklerini yaşarken onun için bunlar basit gelicek belki de sıkılacak. yapma bunu kendine canım yapmaa !
Zipzip yaş danismaniBence öpüsme yasamak icin cok kücük bi yas degil. Normal karsilanabilir yani
Herseyin ilki derken cinsellik yasadin mi?
Cok haklisiniz benim ilkim olmayi hic ama hic haketmiyorbenim tanidigim gbi kalsaydi herseye raziydim ama cok degisti bambaska biri oldu bu saatten sonra haketmiyor cok uzdu yipratti beni
işte bunun ilersinide düşün canım. böyle geçmez hayat. biraz daha üzülürsün ama sonra da iyi ki bırakmışım dersin.Cok haklisiniz benim ilkim olmayi hic ama hic haketmiyorbenim tanidigim gbi kalsaydi herseye raziydim ama cok degisti bambaska biri oldu bu saatten sonra haketmiyor cok uzdu yipratti beni
Ya cinsellik yasadiniz mi?
canım bak belli ki senin psikolojin bozulmuş. benimde zor zamanlarım oldu normalde olduğumdan çok farklı davranıp sonra neden böyle davrandığıma anlam veremediğim şeyler yaptığım zamanlar oldu. öyle ki yanımda bir Allah ın kulu yoktu. etrafımda benimle ilgilenen erkekler de evet vardı ama neden dünyevi çıkarları için. bazen sadece onu unutmam gerektiğini düşündüm . unutayım da nasıl unututrsam unutayım hayır işte öyle değil. dünya burası bir kere bu dünya da fazla beklentiye girmeyeceksin. ailen sevdiklerin sevdiğin adam yada bir başkası insanlar belki yarın hiç biri olmayacak. bu yüzden her zaman Allah a güvenip ondan yardım iste.bizler bazen dolaylı olarak bazı şeyleri bilmeden Allah tan üstün tutabiliyoruz. mesela birini seviyorsun ve ne olursa olsun ondan vazgeçmiyorsun onun için herşeyi yapıyorsun işte bu yanlış böyle yaparsan Allah senden onu bir şekilde alıyor bu yüzden birini seveceksen Allah rızası için sevmelisin.bu tabi zor birşey benim içinde tam nasıl olduğunu bende bilemiyorum.Birlikte oldugunu soylemisti hamile demisti ama simdi yalan soyledim yine seni kiskandirmak icin soyledim oyle bisey yok diyor. Hamile olmasa da birlikte olduklarini dusunuyorum.
işte bunun ilersinide düşün canım. böyle geçmez hayat. biraz daha üzülürsün ama sonra da iyi ki bırakmışım dersin.
hakkında hayırlısı olsun ..
ah canım. biliyorum zor bırak unut demek kolay ama bazen mecbursun.Zaten onla barissam da mutlu olamicam buna cesaretim yok artik onu hayatima almak intihar gibi bisey olur olan kafam da gider psikolojim cok bozuldu zatenben kurtuldumhepsi gececek ilerde iyiki ayrilmisim diycem beni hakeden insanlarla karsilasicam diycegim yerde evlensek nasil olurdu falan diye dusunuyorum hep
çok güzel anlatmışsınİnsan dediğin her gün suladığı bitkiye bile bağlanır. İçimizde yersizce gereksiz bir sevgi var. Hem acıtır hem güldürür.
Suladığımız bitkinin solması bile hayatın bize bir geri dönüşümü sevme diyor işte hayat fani diyor acı var diyor. Seveceksen belli kuralları var sonunu da az düşün diyor.
Belki şu an kimse seni anlamıyor diye düşünüyorsun hayatının baş ucuna koyduğun adam şimdi yok ama otur düşün zaman geçtikçe elimizde hatalarimizdan başka ne kalıyor. Her yeni gün bir umut. Her sabah bir başlangıç. Her nefes bir mutluluk.
Hayatında bir an bir saniye bile seni mutsuz eden bir şey varsa çıkart at. Bir ölüm gibi kabullen. Yarın yastığa başını koydugunda ah be deme. Hayat zannedildiginden daha güzel.
çiçek besleyesim geldi aman onu da beslemeyi de becerememki bitkicağız solar giderİnsan dediğin her gün suladığı bitkiye bile bağlanır. İçimizde yersizce gereksiz bir sevgi var. Hem acıtır hem güldürür.
Suladığımız bitkinin solması bile hayatın bize bir geri dönüşümü sevme diyor işte hayat fani diyor acı var diyor. Seveceksen belli kuralları var sonunu da az düşün diyor.
Belki şu an kimse seni anlamıyor diye düşünüyorsun hayatının baş ucuna koyduğun adam şimdi yok ama otur düşün zaman geçtikçe elimizde hatalarimizdan başka ne kalıyor. Her yeni gün bir umut. Her sabah bir başlangıç. Her nefes bir mutluluk.
Hayatında bir an bir saniye bile seni mutsuz eden bir şey varsa çıkart at. Bir ölüm gibi kabullen. Yarın yastığa başını koydugunda ah be deme. Hayat zannedildiginden daha güzel.
Başta konu sahibinin dirayetsizligine kızdım ama bir nebze de olsa içini rahatlatmak istedim.çok güzel anlatmışsın
Aslında solsa bile işte o yaşadığı çiçek açtığı, seni konuşmadan dinlediği, sanki hep gulumser gibi olduğu için anın tadını çıkarmak lazım :)çiçek besleyesim geldi aman onu da beslemeyi de becerememki bitkicağız solar gider
aynen bende kızdım ama arkadaşın kafası pek yerinde değil galiba hoşgörülü olmak lazım diye düşündüm sonradanBaşta konu sahibinin dirayetsizligine kızdım ama bir nebze de olsa içini rahatlatmak istedim.
odamda bir çiçek var kızkardeşime erkek arkadaşı aldı da erkek kardeşimin haberi olmadığı için benim odamda duruyor soluyor ama konuşmuyruz aslında çiçekle konuşmayı hiç düşünmemiştim iyi fikirAslında solsa bile işte o yaşadığı çiçek açtığı, seni konuşmadan dinlediği, sanki hep gulumser gibi olduğu için anın tadını çıkarmak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?