Köpeğe tecavüz eden yaratık

O geçen yıl ki haber

O bahsettiginiz baska bir olaydi. Bu video ile alakasi yok.

Hayır
O olay başka
Geçmiş sayfalarda yazıldı zaten.
Bu adam içliğini çekiyor yukarı
Kemeri köpeğin ağzından alıp
Pontolana takıyor
Ki bu şunu gösteriyor
Kemer takacak kadar tecrübe edinmiş
Yani bu ilk hayvan değil, tecavüz ettiği

Ya lafi duzgun anlamiyorsun bana satasip durma.Benim ettigim sozler sana birkac gomlek buyuk geliyor anlasildi.Daha muhatab olmam senle.Yazip da uzatma.Suraya nefes almaya geliyorum.Oyle cevaba boyle cevap.

Ben orda net bir video goremiyorum.Bu kadar.

Evet maalesef arkadaşlar uyardı ve çok üzüldüm

Ya lafi duzgun anlamiyorsun bana satasip durma.Benim ettigim sozler sana birkac gomlek buyuk geliyor anlasildi.Daha muhatab olmam senle.Yazip sa uzatma.Suraya nefes almaya geliyorum
Muhatab mı nerenin cahilisin? Düzgün yazmayı dahi beceremiyorken ettiğin lafları benim anlayamadığımı söylemen çok tuhaf. Dar görüş açısı ve düşük zeka insana cahil cesareti veriyor işte.

Belki şöyle olmuştur belki böyle olmuştur belki de hastadır belki de... BELKI'SI YOK BU IGRENCLIGIN ADAMIN IFADESI ORTADA !
Allahın belası bir sapık,geberip gitmesine sayılı zamanı kalmış ama aklı hala uckurunda olan rezil rüsva bir insan müsveddesi.
şöyle insanları masumlastirip aklamaya çalışmayın ya

Neyi duzgun yazmiyormusum.Ahaha.Yeter yazma.Uzatmayalim.Kibarca oyle olsa da boyle olmaz de gec.Sen cok duyarlisin tamam.Ama adam ya sucsuzsa.Bir yanlis anlama varsa.Ozaman da onun gunahini almis olacaksin.Buyuzden ben manipulasyona gelmemeye calisirim bu konularda.Sen oyleysen ben de boyleyim
Ve anlasamiyoruz yazma oyuzden
Hakaretlerini de aynen sana iletiyorum..Saygisizzz.

Bak enazindan kibarca dusuncesini belirtmis.Diger sokucular oyle mi
Bir hayvani koruyup insanlara olduk olmadik pencelerini geciren sozde duyar kasicilar.

Pardon ama sizle aynı görüntülere mi baktık biz yada kör müsünüz siz? Adam açık ve net olarak köpeğe tecavüz etmeye çalışıyor. Köpeği zapt edebildiğine göre bu ilkte değil. Manipülasyon nerede. Ağır saçmalıyorsunuz. Her sakallıyı tontiş bir dede sanıyorsunuz siz herhalde. Adam ya suçsuzsa mıymış? Nasıl bir beyin sizdeki ya hayret doğrusu.

Beyin mi? Yok sanırım hanımefendide

Ortalık psikopat kaynıyor... Bir de yeni doğum yalmış köpegi arabanin arkasina baglayıp ölene kadar sürükleyen öğretmen müsveddesi var... Ceza aldığını sanmıyorum, hatta mesleğine devam bile eder ikinci dönem... Şunlara üsturuplu cezalar olsa bu kadar çok olacaklarını sanmıyorum..

Nefsime hakim olamadım dediğine gore itiraf sayılır herhalde... Hem itiraf etmese de arkadasların anllattığı sekilde video olması itirafa da gerek bırakmaz.. (İzlemeye cesaretim yok)

Bu haber değil. Bir başka yeni haber daha yayınlandı. Bu sefer ki dehşet.

Hayvanseverlik duyarliligi var sizde tamam cok guzel.Bende de hasta odakli dusunme var.Ben net birsey goremedim.Net gormedigim seylere inanmayi dogru bulmam boyle ciddi konularda.Benim fikrim bu.Siz nasil isterseniz oyle dusunun.Daha fazla da alintlamayin duyarlilik yapacam diye beni harcamayin.

Evet, Mersin'deki olay. 4 ya da 5. sayfada -Öğretmenliğine son verilsin- imza kampanyasını paylaştım.
Maalesef işe yarayacağını da zannetmiyorum.
Hangi birisinin hesabı tam görüldü ki bunlarınki görülsün?
Çocuk istismarından yargılananların ya da istismarı örtenlerin bile ancak görev yeri değiştirilirken, köpeği mi umursayacaklar? Hiçbir cana kıymet yok ki... Tüm sapıklar, caniler aramızda geziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…