Zaten yaşadıpı yerdeki herkes tanımıştır rezil olmuştur pislik. Artık insan içine çıkamaz, insanlar da çoluk çocuğunu uzak tutarYüzünü sansürlememelerı lazımdı .
Herkese şöyle güzelce rezil rüsva olmalıydı .
Pislik ...
Bu bildiğin tecavüz ediyor videosu varAdam kabul etmiş mi?
Daha önceden bi haber vardı. Yine yaşlı bi adam tellere takılan köpeği kurtarmaya çalışırken mahalleden bi çocuk amca köpeğin arkaskndayken fotosunu çekiyor. Hani tecavüz ediyor izlenimi verip sosyal medyasında paylaşıyor ve ordan haber yürüyor tabi. Amcayı polisler götürürken haberlere çıkmış fotoğrafları falan vardı. Sonra çocuk insafa gelmiş de itiraf etmişti. Yazık.
videoda amca pantolonunu falan çıkarmış ama kemerini de köpeğin boynuna bağlamış .ayan beyan ortada ne yazık ki.amcanın alzeimer falan olduğunu umuyorum ya da deli.yani umarım öyledir.!!!Adam kabul etmiş mi?
Daha önceden bi haber vardı. Yine yaşlı bi adam tellere takılan köpeği kurtarmaya çalışırken mahalleden bi çocuk amca köpeğin arkaskndayken fotosunu çekiyor. Hani tecavüz ediyor izlenimi verip sosyal medyasında paylaşıyor ve ordan haber yürüyor tabi. Amcayı polisler götürürken haberlere çıkmış fotoğrafları falan vardı. Sonra çocuk insafa gelmiş de itiraf etmişti. Yazık.
Adam kabul etmiş mi?
Videosu var izleseniz anlarsiniz. Oyle yanlis anlasilacak birsey degil maalesef. Keske soylediginiz gibi olsa. Ben bu basligi gorunce izledim. Midem bulaniyor yemin ederim. Yazacak birsey bulamiyorum.Adam kabul etmiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?