Köpeğe tecavüz eden yaratık

Nfrtettti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
5.494
7.469
398
Haberlere baktım, bir vahşete daha karşılaştım psikolojim bozuldu
82 yaşında dışarda görsek yer veririz. Ak sakallı biri izleyemedim okudum sadece şuan kelimeleri bile toparlayamıyorum biz nasıl kişilerle yaşıyoruz nasıl bir ... Vahşiliktir
Bu insan müsveddesi daha öncede yapmıştır bu işi
Ve kriminal incelemelerde hayvanlara böyle davranışlar sergileyen çocuklarada sergiler
Uzak tutun çocuklarınızı kim olursa olsun dokundırmayın yabancılardaki kültür bizde olmalı
Şerefsizi yakalayan burda cami var diyor
Rahatsız olduğu konuya bak
Birde buna saygı duyuyorlardır işte birk daha saygınınskarakterle olduğunu gördük yaşla değil çok sinirliyim

Yakalayan adamın tek sıkıntısı cami değil yalnız, cami kelimesinşn geçmesi hemen geriyor insanları. Adam evimin karşısında hayvancağıza ne yapıyorsun diyor. Yaşından utanmıyor musun bak karşında cami de var yani Allah korkunda mı yok diyor yoksa ordaki mesele caminin karşısında yapılmaz başka yerde yapılır olayı değil

Tonlarca şikayet gelince anca gözaltına almışlar, zahmet etmişler de. Bak iki üç güne unutulur, ceza almadı ısrarı sürerse yazarlar 200 lira ceza "Hapishane şartlarına uygun değil" bilmem ne diye yaşlılığı öne sürülür, salınır yani ne olacak? Devamında sorulacak mı?
Al Eskişehir'de sahiplendiği iki kediyi öldüren çocuk da gezmelerde tozmalarda. Çamaşır makinesine atmış hayvanı "Fark edemedim sabah meğer içindeymiş makinanın, ben de çamaşırları makineye attım çıktımdı, görmedim" demiş.

Hah.

Yüzünü sansürlememelerı lazımdı .
Herkese şöyle güzelce rezil rüsva olmalıydı .
Pislik ...
Zaten yaşadıpı yerdeki herkes tanımıştır rezil olmuştur pislik. Artık insan içine çıkamaz, insanlar da çoluk çocuğunu uzak tutar

Adam kabul etmiş mi?
Daha önceden bi haber vardı. Yine yaşlı bi adam tellere takılan köpeği kurtarmaya çalışırken mahalleden bi çocuk amca köpeğin arkaskndayken fotosunu çekiyor. Hani tecavüz ediyor izlenimi verip sosyal medyasında paylaşıyor ve ordan haber yürüyor tabi. Amcayı polisler götürürken haberlere çıkmış fotoğrafları falan vardı. Sonra çocuk insafa gelmiş de itiraf etmişti. Yazık.

Bu bildiğin tecavüz ediyor videosu var

Offf şöyle ağzım dolu dolu bir küfredesim var..
Gerçekten bir yerde görsek insan der yer veririz.
Bayramda görsek el öperiz.

Allahım bu nasıl bir dünya!

videoda amca pantolonunu falan çıkarmış ama kemerini de köpeğin boynuna bağlamış .ayan beyan ortada ne yazık ki.amcanın alzeimer falan olduğunu umuyorum ya da deli.yani umarım öyledir.!!!

Pantolonunu çekiyor adam apar topar, köpek kemerle bağlı. Videosu var

Videosu var izleseniz anlarsiniz. Oyle yanlis anlasilacak birsey degil maalesef. Keske soylediginiz gibi olsa. Ben bu basligi gorunce izledim. Midem bulaniyor yemin ederim. Yazacak birsey bulamiyorum.

Bu teneşir paklayasıca ihtiyar domuzları teneşire sürtüp sürtüp kıvılcım çıkarttıracaksın sonra da nefsime yenildim diyeceksin.

Allahım böyle haberleri görünce duyunca içimde çok acımasız bir yaratık ortaya çıkıyor yani karşıma gelse kafasını kopartırım o derece ellerim titriyor!!!

Allahın cezası pislik! Sopayla girişip ağzını burnunu düzlesen insan yerine koyarlar!!

Kulaklarımdan ateş çıkıyor yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…