KÖPEĞİ OLANLAR ACİL YARDIM

Nurylmz8

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
123
45
298
Konya
Arkadaşlar yavru köpeğimiz var 3.5 aylık oyuncakları var birsürü ama gidiyor duvar yiyor bende hamileyim sürekli peşinden koşturamıyorum uyku halinde oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum ilerde geçer mi bu davranışları diş kaşıma için yapıyor sanırım bunaldım

Çocuklardaki gibi vitamin eksikliğinden kaynaklanır. Diş kaşınmasını oyuncakla da halledebiliyorlar çünkü, kan tahlili yaptırın, eksik değer için vitamin alırsınız. Ve lütfen bakamıyoruz, ilgilenemiyoruz diye sokağa ya da barınağa terk etmeyin, güvenilir birilerine sahiplendirin.

Duvar/toprak yeme genelde demir eksikliğinden oluyor. Acilen doktora goturun, takviyelerini alin. Demir emilimini engelleyen parazit de olabilir.

Kizmayin ama madem hamilesiniz, oynatamayacaksiniz, ilgilenemeyeceksiniz neden yavru kopek sahiplendiniz :KK51: Yavru kopek bu ilgi ister oyun ister, gezmek ister .. cocuk dogunca da bu sefer cocuk var bakamıyorum olacak. Bence de iyi bakacak birine sahiplendirin.

Arkadaşlar yavru köpeğimiz var 3.5 aylık oyuncakları var birsürü ama gidiyor duvar yiyor bende hamileyim sürekli peşinden koşturamıyorum uyku halinde oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum ilerde geçer mi bu davranışları diş kaşıma için yapıyor sanırım bunaldım
Yanına gitmeniz için de yapıyor olabilir Küçükmüş de sadece süt mü içiyor artık sütte azaltma yapın takviye içerikli mama verin

Kizmayin ama madem hamilesiniz, oynatamayacaksiniz, ilgilenemeyeceksiniz neden yavru kopek sahiplendiniz :KK51: Yavru kopek bu ilgi ister oyun ister, gezmek ister .. cocuk dogunca da bu sefer cocuk var bakamıyorum olacak. Bence de iyi bakacak birine sahiplendirin.
Birincisi hamileliği yeni öğrendim sürpriz gelişti köpeğe odaklıydım zaten ikincisi ilk ay tehlikesi var o yüzden zorlanıyorum üçüncüsü vereceğim demedim geçer mi sakinleşir mi diye köpek bakanlardan fikir almaya çalışıyorum tabi ki vermeyi düşünmüyorum o bize bağlı bizde onu çocuğumuz gibi seviyoruz çok çok önemli birşey olmadıkça vermeyi düşünmem zaten

Back
X