Hayvanseverler duygularınızı anlamıştır.İnşallah acısı diner ve hemen düzelir ama 6 ay sonra mı tedavi olacak anlayamadım?Bu sürede nasıl dayanacak?
canımm seni çok iyi anlıyorum inşallah benim yaşadıgım gibi olmaz iyileşir köpegin
Rabbim şifa versin tez vakitte, bilirim hasta hayvan başında kahrolmayı
Allah korusun meleğini
Canım yanlış anlamışım(
Köpekler genel olarak 14-16 yaşlarına kadar yaşıyorlar diye biliyorum,ama cinslere ve bakıma göre bu süre değişebilir.
Senin köpüşünün diş sorunu var neden ölsün ki?Aklına bunları getirme.Bende köpek sahibi olarak söylüyorum sen üzülünce onlarda kendilerini kötü hissediyor biliyorsun,dişleri düzelince birşeyi kalmaz merak etme canım.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..
"Oğlum acaba ne kadar zaman yaşayacak?, hep sağlıklı kalabilecek mi?" sorularını kendime sürekli sorduğumdan ve kendi kendimi sürekli yememden anlıyorum daha ziyade. Umuyorum sadece dişleri sebep bir sorun yaşıyorsunuzdur. Zira, yaşlandıklarında dişlerinin artık bir faydasının olmadığı, aksine sık sık sorun çıkartarak canlarını çok fazla yaktığını söylemişti veterinerimiz. Biz bile dişimiz ağrıdığında nasıl kıvranıyoruz, o da muhtemelen diş ağrısından bu şekilde davranıyordur.
"Dişim ağrıyor ama ben yenilmez savaşçıyım! Anne şımart beni" diyor şuanda size. O 14 yaşında koca bir oğlancık ve ne kadar iyi bakmışsınız ki, hala yanınızda (dilerim uzun yıllar sürsün birlikteliğiniz). E, en ufak diş ağrısında bile annesinin ilgisini isteyecek elbette. :)
Korkunuzu ve endişelerinizi bir kenara bırakın, kendi kendinizin canını da sıkmayın. Tanrı'nın kudretiyle, iyi olamayacak hiçbir şey yok. Merhamet ve korunma dileyin.
Sevgilerimle...
o kadar güzel yazmışsınız ki hislerime tercüman olmuşsunuz... garip bir duygu bu canımdan can alıyorlar sanki şu an yoldayız... hissetti veterinere gitceğimizi ama ben ona anlatıyorum iyi olucak benim oğlum biraz uyuycak kalkınca tüm acıları geçicek diyorum rabbimin izniyle....
Bir ayet-el kürsi okuyup Rabbime emanet edin, ben oğluma öyle yapardım. İyi haberlerinizi bekliyorum, nolur. Adı ne oğlunuzun bende okuyayım buradan
teşekkür ederim oğlumu bekliyorum heyecanlı bir şekilde...
oğlum çıktı kızlar dili dışarıda baygın gözleri kapalı veterineri yarım saate uyanır dedi onu öyle görünce dayanamadım ağladım eve gidiyoruz bebeğimi yatagına koyup uyanmasını beklicem.. 4 dişi çekilmiş diş taşları alınmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?