köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
daha öncedende oğlumla ilgili konular açtım ama bu sefer ki başka 14 yaşında terier dişleriyle sorunu çok bugün sabahtan bu saate kadar acılar içinde inliyor veteriner 6 ya randevu verdi çok yoğun oldugu için uyutup dişlerini çekiceklermiş bir de diş taşı temizlemesi yapıcaklarmış ama çok üzülüyorum şu an yanımda yatıyor onun yanında ayrılınca hemen ağlıyor sabahtan beri yanına yatıyorum laptoptan yazıyorum çok üzgünüm ne olur bu dişleri düzelsin

Hayvanseverler duygularınızı anlamıştır.İnşallah acısı diner ve hemen düzelir ama 6 ay sonra mı tedavi olacak anlayamadım?Bu sürede nasıl dayanacak?

Hayvanseverler duygularınızı anlamıştır.İnşallah acısı diner ve hemen düzelir ama 6 ay sonra mı tedavi olacak anlayamadım?Bu sürede nasıl dayanacak?

saat 6 ya randevu verdim canım o kısmı yanlış anlamışsın şu an ağlıyor yanımda yoksa ölücekmi onumu hissetti ya çok kötüyüm ben onsuz naparım 14 yıldır bakıyorum herşeyim o benim ya

Rabbim şifa versin tez vakitte, bilirim hasta hayvan başında kahrolmayı

Allah korusun meleğini

Canım yanlış anlamışım(

Köpekler genel olarak 14-16 yaşlarına kadar yaşıyorlar diye biliyorum,ama cinslere ve bakıma göre bu süre değişebilir.

Senin köpüşünün diş sorunu var neden ölsün ki?Aklına bunları getirme.Bende köpek sahibi olarak söylüyorum sen üzülünce onlarda kendilerini kötü hissediyor biliyorsun,dişleri düzelince birşeyi kalmaz merak etme canım.

canımm seni çok iyi anlıyorum inşallah benim yaşadıgım gibi olmaz iyileşir köpegin

içim yanıyor şu an kafasını benim koltugumun altına koymuş uyuyor biraz kalksam ağlıyor normalde böyle yapmazdı aklıma kötğ kötü şeyler geliyor annem de ölcek mi ne diyor çok moralim bozuk birazdan yola çıkıcaz doktoruna götürcez uyutucaklar bakıcaklar ağzına

Rabbim şifa versin tez vakitte, bilirim hasta hayvan başında kahrolmayı

Allah korusun meleğini

o kadar zor bir durum ki... benden ayrılmak istememesi battaniye örttüm üstümüze kolumun altında uyuyor doktora gidicez diye konuşuyoruz gözleri öyle masum bakıyor ki içim yanıyor güzel haberlerle buraya dönmek istiyorum

biliyorum yaşlandı ama şimdi değil beni bırakıp gitmesin ne olur allah ım sen yardım et ya

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..

"Oğlum acaba ne kadar zaman yaşayacak?, hep sağlıklı kalabilecek mi?" sorularını kendime sürekli sorduğumdan ve kendi kendimi sürekli yememden anlıyorum daha ziyade. Umuyorum sadece dişleri sebep bir sorun yaşıyorsunuzdur. Zira, yaşlandıklarında dişlerinin artık bir faydasının olmadığı, aksine sık sık sorun çıkartarak canlarını çok fazla yaktığını söylemişti veterinerimiz. Biz bile dişimiz ağrıdığında nasıl kıvranıyoruz, o da muhtemelen diş ağrısından bu şekilde davranıyordur.

"Dişim ağrıyor ama ben yenilmez savaşçıyım! Anne şımart beni" diyor şuanda size. O 14 yaşında koca bir oğlancık ve ne kadar iyi bakmışsınız ki, hala yanınızda (dilerim uzun yıllar sürsün birlikteliğiniz). E, en ufak diş ağrısında bile annesinin ilgisini isteyecek elbette. :)

Korkunuzu ve endişelerinizi bir kenara bırakın, kendi kendinizin canını da sıkmayın. Tanrı'nın kudretiyle, iyi olamayacak hiçbir şey yok. Merhamet ve korunma dileyin.

Sevgilerimle...

Canım vet.den gelince güzel haberlerini burdan bekliyoruz.
Bu arada bilirsin hiçbir sevgi ve nazlanma fırsatını kaçırmazlar.

Allah şifa versin inşallah.

o kadar güzel yazmışsınız ki hislerime tercüman olmuşsunuz... garip bir duygu bu canımdan can alıyorlar sanki şu an yoldayız... hissetti veterinere gitceğimizi ama ben ona anlatıyorum iyi olucak benim oğlum biraz uyuycak kalkınca tüm acıları geçicek diyorum rabbimin izniyle....

Bir ayet-el kürsi okuyup Rabbime emanet edin, ben oğluma öyle yapardım. İyi haberlerinizi bekliyorum, nolur. Adı ne oğlunuzun bende okuyayım buradan

Bir ayet-el kürsi okuyup Rabbime emanet edin, ben oğluma öyle yapardım. İyi haberlerinizi bekliyorum, nolur. Adı ne oğlunuzun bende okuyayım buradan

adı efe... bebeğimi uyuttular gözümün önünde yere yığıldı öldü sandım doktoru hayır sadeceuyuttuk korkmayın dedi şu an içeride... diş taşlarını temizlicekler çürükleri çekiceklermiş... RABBİM SEN BİZE YARDIM ET

Bir hayvansever olarak üzüntünü paylaşıyorum..
Biran önce çekilsin dişleri de rahatlasın kuzucuk..
Geçmiş olsun.

oğlum çıktı kızlar dili dışarıda baygın gözleri kapalı veterineri yarım saate uyanır dedi onu öyle görünce dayanamadım ağladım eve gidiyoruz bebeğimi yatagına koyup uyanmasını beklicem.. 4 dişi çekilmiş diş taşları alınmış...

Geçmiş olsun, tam ayılana kadar takipte ol ama çabucak geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…