allah razı olsun benimde annem bu kadar kendimi kahrettim diye eve bir can almamı istemiyor ama ben ikna etmeye çalışıyorum alıcam en yakın zamanda barınaktan bir köpüş onunla tekrar eski halime dönemem ama belkide yüreğimde acı biraz olsun dinicek
kalbim sıkışıyor böyle yavrum aklıma gelince battaniyesi vardı oğlumun onu kokluyorum yok ki başka kokusu gömmeden önce patilerini öptüm buz gibiydim bana en çok koyan öldükten sonra belki annesi yanında oldugu için kalbi atar diye bekledim kalbi atmadı yavrumun 2 saat bekledim atmadı işte
hayatım giremiyorum artık kkya okulum başladı yoğun çalışmam gerekiyo aldın mı barınaktan köpek
o kadar zor bir durum ki... Benden ayrılmak istememesi battaniye örttüm üstümüze kolumun altında uyuyor doktora gidicez diye konuşuyoruz gözleri öyle masum bakıyor ki içim yanıyor güzel haberlerle buraya dönmek istiyorum
oyy canım benim yaa kıyamam
konumu okurken gözyaşlarıma hakim olamadım ama yavrum şu an nurlar çinde yatıyor..
çok oldu aldım barınaktan bir bebek şu an kızım 2 yasında beni tekrar hayata döndürdü bu kız ablaları çok mutluyuz yavrum nur iç,inde yatsın tabi sokak hayvalrını her gün besliyorum mahallemdeki
çok oldu aldım barınaktan bir bebek şu an kızım 2 yasında beni tekrar hayata döndürdü bu kız ablaları çok mutluyuz yavrum nur iç,inde yatsın tabi sokak hayvalrını her gün besliyorum mahallemdeki
allah senden razı olsun canım benim
Allah hepinizden razı olsun
rabbim tüm sokakta kalan hayvanlara yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?