köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Geçen sene kedimi kaybettim, acınızı anlayabiliyorum. Bulduğumuzda annesi diğer yavruları almış, kızımı bize bırakmıştı. Ellerimle büyüttüm, ilk gördüğümde kucağıma atladı zaten. Kedi demeye dilim varmıyor, hiç miyavladığını duymadım. Miyavlamayı bilmiyordu ki, kapı açılınca herkesten önce girerdi eve. Babam işe gitmeden önce önüne geçip burnunu uzatırdı öpsün diye. O minik burnundan hiç öpemedim kızımı çok pişmanım. Babamla arasında çok özel bir bağ vardı. Masanın üstünden sakın ayrılma derdi babam, o da hiç kıpırdamazdı, söz dinlerdi insan gibi. Hiçbir agresifliğini görmedik bugüne kadar. Yeter ki sevelim isterdi. Sonra bir hafta ortalardan kayboldu kızım. Aramadığımız yer kalmadı, bulamadık. Sonra camdan ümitsizce Fıstık diye bağırırken son gücüyle camın altına geldi ve oraya yığıldı. Veteriner çağırdık, diğer kedilerden enfeksiyon kapmış. Allah'tan umut kesilmez ama siz hazırlıklı olun dedi, hiç acımadan yaptı 3 tane iğneyi kızımın minicik bedenine. O akşam uyuyamadım, o kulübesinde can çekişirken hangi insan uyuyabilir ki?
Sabah kalktığımda ilk işim ona bakmak oldu ama baktığım yerde yoktu. Yine aradık her yeri bulamadık. Veterineri aradık, sahibine bu kadar bağlanan bir kedi görmemiştim ben daha önce, iğne yaparken bile patisini size uzatıyordu, üzgünüm ama öleceğini hissettiği için sizden uzağa gitmiş sanırım, dedi. Sonrasını hatırlamıyorum. Nasıl da pişmanım onun soğuk bedenini kendi elimle toprağa veremediğimden. Belki de hiç acımamışlardır kızıma. Belki de başka insanlar onu çöp gibi bir kutunun içine atmışlardır. Düşünmek bile istemiyorum. Son bir kez öpmediğim için nasıl da pişmanım.
Kedim melek olduktan sonra babam bir hafta kendine gelemedi. Sürekli midesi bulandı başı döndü. Evde hala Fıstık'ın adı geçse herkesin gözü dolar. Şimdi bir tane köpeğim var 3 aylık. Adı Karamel. Annem çok karşı çıtı, bu eve bir daha canlı hayvan girmeyecek dedi. Ama şimdi en az bizim kadar seviyor oğlumu. Fıstık ne kadar sakinse Karamel de bir o kadar oyuncu. Tamamen farklı karakterler. Bir hayvanı sevmenin ne olduğunu herkes bilemez. Siz koca yürekli bir insansınız. Ve meleğiniz sizi üzülürken görürse o da çok üzülür. Ona koskoca 14 yıllık mükemmel bir hayat sundunuz bundan eminim. Hep mutlu olun..

allah razı olsun benimde annem bu kadar kendimi kahrettim diye eve bir can almamı istemiyor ama ben ikna etmeye çalışıyorum alıcam en yakın zamanda barınaktan bir köpüş onunla tekrar eski halime dönemem ama belkide yüreğimde acı biraz olsun dinicek

Ablamın da muhabbet kuşu kaçmıştı çok seviyordu,ağlamıştı baya sonra hemen gitti aldı bir tane daha hemen düzeltti kendini...Bence kesinlikle allmalısınız kendinizi ancak o şekilde toparlarsınız...

hayatım giremiyorum artık kkya okulum başladı yoğun çalışmam gerekiyo aldın mı barınaktan köpek

hayatım giremiyorum artık kkya okulum başladı yoğun çalışmam gerekiyo aldın mı barınaktan köpek

çok oldu aldım barınaktan bir bebek şu an kızım 2 yasında beni tekrar hayata döndürdü bu kız ablaları çok mutluyuz yavrum nur iç,inde yatsın tabi sokak hayvalrını her gün besliyorum mahallemdeki

çok oldu aldım barınaktan bir bebek şu an kızım 2 yasında beni tekrar hayata döndürdü bu kız ablaları çok mutluyuz yavrum nur iç,inde yatsın tabi sokak hayvalrını her gün besliyorum mahallemdeki

Barınaktan almanızı çok takdir ettim. Keşke herkes sizin gibi düşünebilse de bilinçsizce doğurtulan yavrucaklar sokakta ve barınakta kalmasa...

allah senden razı olsun canım benim

Konuyu baştan sona okudum. Sen çok güçlü bir kızsın.Ayrıca barınaktan köpek almana da çok sevindim. Fotoğrafını gönderebilir misin merak ettim.

Hemen iyilessin ins

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kusura bakmayin konuyu yeni sandim yazdim acinizi hatiratmak istemezdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…