- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
ben sadece oğlumla değil yolun ortasındaki köpeklere dışarıdaki aç susuz köpeklere yardım eden biriyim işe de geç kalsam dışarıda yardıma muhtaç bir hyavn bulsam hemen yemek veririm onu güvenilir bir yere koyup işe giderim böyle biriyim çok seviyorum onları çünkü onlar bizi karşılıksız seviyorlar... yemek vermeyin 5 gün 6 gün... sizi asla ısırmaz hep de destek verir yanınızda olurlar ama insanoğluna bir gün surat tut bir gün bagır bakın nasılda sizi yerin dibine sokuyor o yüzden insanları pek sevmeyen hayvanları çok seven onlar için canını vericek kadar cesur biriyim...
ben sadece oğlumla değil yolun ortasındaki köpeklere dışarıdaki aç susuz köpeklere yardım eden biriyim işe de geç kalsam dışarıda yardıma muhtaç bir hyavn bulsam hemen yemek veririm onu güvenilir bir yere koyup işe giderim böyle biriyim çok seviyorum onları çünkü onlar bizi karşılıksız seviyorlar... yemek vermeyin 5 gün 6 gün... sizi asla ısırmaz hep de destek verir yanınızda olurlar ama insanoğluna bir gün surat tut bir gün bagır bakın nasılda sizi yerin dibine sokuyor o yüzden insanları pek sevmeyen hayvanları çok seven onlar için canını vericek kadar cesur biriyim...
insanları pek sevmemek olmamış canım... doğru söylüyorsun, o canlar başka gerçekten. sokaktaki canları beslediğinde ne kadar aç olsa da önce bir teşekkür etmeden başlamazlar yemeye...
Canı sağolsun o tatlının..
Biraz daha iyi mi?
çok sevimli çok yaşına rağmen benim oğlum zıplar oynar yerinde durmaz çok heyecanlı bir köpektir
üzülüyorum işte bugünüm hiç geçmedi sabahtan beri kk dayım kafam dagılsın diye daha hala ilacın etkisi geçmedi... arada gidiyorum yatagına bakıyorum yok hala baygın nefes alıyor ama arada başını kaldırıyor kulagına burdayım annem hiç bırakmıcam seni diyorum uyuyor
Oyy canım yaa biran önce iyileşir inş bebişin.hayvanlar çok bağlıyorlar kendilerine hakediyorlar da yani hep vefalılar.dua edicem canım bebeciğine oyun oymaya devam etsin senin de yüzün gülsün diye
Geçmiş olsun....
Eşim veteriner endişelnediğiniz için sordum verilen narkoza göre uyanması ve kendine gelmesi en fazla 12 saat sürer dedi....
Birde haplarınızı ismi nedir...
allah razı olsun bende size dua edicem burada bana tüm yardım eden arkadaşlarıma hayvan seven hayvanlara yardım eden tüm insanlara her gün dua ettiğim giibi bugünde dua edicem
kıyamam( benimde vardı terier cinsi köpeğim. 15-16 sene yaşıyorlar. şuanda bi pekiness cinsi kızım var çok seviyorum onu. o kadar hisli, duygusal ki .. köpekler insanların gerçek dostlarıdır beklentisiz severler. hayvanseverleri de çok seviyorum. Allahım köpeğine şifa versin acılarını dindirsin inşallah
Ayy canım ya çok tatlısın.hayvanları seven insanları çok ayrı seviyorum daha merhametli buluyorum onları ve açıkçası daha hassas kalbi daha temiz buluyorum.ben de aynı senin gibi çok bağlıyım bebişlerime onların yerine bir sürü yeni sağlam arkadaş verseler değişmem.hayvanlar en sadık dostlar ve bence çoğu insandan daha anlayışlı ve duygusallar canın sıkkın olduğunda hemen anlayıp ağlıyorlar ya var mı böyle bir şey oyy bebicikler bu dünyayı bir çocuklar bir de hayvanlar ayakta tutuyor masumluklarıyla bir de senin gibi merhametli insanlar
Üzülme berencim ya..
Sabaha sağ sağlim uyanır inşallah..
Belki de seni o uyandıracak
Nasılda uyuyor efecik
Artık daha fazla yıpratma kendini..
Allah korusun hastalanırsın sonra.
tamam canım o zaman ben oğluma sarılıp yatayım sabah herşey düzelicek eskisi gibi olucak kalk diye beni uyandırıcak ALLAH IN izniyle bana bugün destek verdiğin için çok teşekkür ederim herkese çok teşekkür ederimoğluma masal anlatıp uyutucam onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?