köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Allah razı olsun senden arkadaşım..
Böyle insanların var olduklarını bilmek çok mutlu ediyor beni.

o zamannn...... seni çok sevdim ben

insanları pek sevmemek olmamış canım... doğru söylüyorsun, o canlar başka gerçekten. sokaktaki canları beslediğinde ne kadar aç olsa da önce bir teşekkür etmeden başlamazlar yemeye...

insanları pek sevmemek olmamış canım... doğru söylüyorsun, o canlar başka gerçekten. sokaktaki canları beslediğinde ne kadar aç olsa da önce bir teşekkür etmeden başlamazlar yemeye...

insanları sevmiyorum derken yalancı bencil kötü düşünen insanları sevmiyorum:26:

Oyy canım yaa biran önce iyileşir inş bebişin.hayvanlar çok bağlıyorlar kendilerine hakediyorlar da yani hep vefalılar.dua edicem canım bebeciğine oyun oymaya devam etsin senin de yüzün gülsün diye

belki insanlar bana deli dicek ama ben oğluma yatarken masal anlatıyorum öyle uyuyor buna belki inanmazsınız ama masal anlatınca daha çok güzel uyuyor masalımda şu bir gün efe köpüş dostlarıyla geziyormuş arkadaşları çok açmış efe onlara yemeğinden paylaşmış arkadaşları çok mutlu olmuş karınları doyunca

Oyy canım yaa biran önce iyileşir inş bebişin.hayvanlar çok bağlıyorlar kendilerine hakediyorlar da yani hep vefalılar.dua edicem canım bebeciğine oyun oymaya devam etsin senin de yüzün gülsün diye

allah razı olsun bende size dua edicem burada bana tüm yardım eden arkadaşlarıma hayvan seven hayvanlara yardım eden tüm insanlara her gün dua ettiğim giibi bugünde dua edicem

Geçmiş olsun....

Eşim veteriner endişelnediğiniz için sordum verilen narkoza göre uyanması ve kendine gelmesi en fazla 12 saat sürer dedi....

Birde haplarınızı ismi nedir...

kıyamam ( benimde vardı terier cinsi köpeğim. 15-16 sene yaşıyorlar. şuanda bi pekiness cinsi kızım var çok seviyorum onu. o kadar hisli, duygusal ki .. köpekler insanların gerçek dostlarıdır beklentisiz severler. hayvanseverleri de çok seviyorum. Allahım köpeğine şifa versin acılarını dindirsin inşallah

Geçmiş olsun....

Eşim veteriner endişelnediğiniz için sordum verilen narkoza göre uyanması ve kendine gelmesi en fazla 12 saat sürer dedi....

Birde haplarınızı ismi nedir...

nasıl güzel haber bu çok teşekkür ederim narkozu saat 6:30 da vermişler yani üzerinden 6 saat geçti demek sabaha iyileşicek bebeğim ilaçlara gelince pembe 7 tane ilaç üzerinde ismi yazmıyor doktor ufak bir poşette verdi ilaçlarını

allah razı olsun bende size dua edicem burada bana tüm yardım eden arkadaşlarıma hayvan seven hayvanlara yardım eden tüm insanlara her gün dua ettiğim giibi bugünde dua edicem

Ayy canım ya çok tatlısın .hayvanları seven insanları çok ayrı seviyorum daha merhametli buluyorum onları ve açıkçası daha hassas kalbi daha temiz buluyorum.ben de aynı senin gibi çok bağlıyım bebişlerime onların yerine bir sürü yeni sağlam arkadaş verseler değişmem.hayvanlar en sadık dostlar ve bence çoğu insandan daha anlayışlı ve duygusallar canın sıkkın olduğunda hemen anlayıp ağlıyorlar ya var mı böyle bir şey oyy bebicikler bu dünyayı bir çocuklar bir de hayvanlar ayakta tutuyor masumluklarıyla bir de senin gibi merhametli insanlar

benim oğlumda 14 yasında ama doktoru bana ne kadar iyi bakıldıysa o kadar uzun süre yaşar dedi ama şimdi değil beni bırakmasın henüz buna hiç hazır değilim dualarınız için teşekkür derim bizi bir tek hayvan sever insanlar anlar başka kimse anlamaz birazdan ona sarılıp üstümüzü örtüp uyuycaz ona yine masalını anlatıcam

seninle aynı fikirdeyim efe ben ağlarken gelir başımdan ayrılmaz göz yaşlarımı yalar kurban oldugum
hiç kimseye değişmem bir bebekler masum oluyor birde hayvanlar çok haklısın

Üzülme berencim ya..
Sabaha sağ sağlim uyanır inşallah..
Belki de seni o uyandıracak
Nasılda uyuyor efecik
Artık daha fazla yıpratma kendini..
Allah korusun hastalanırsın sonra.

tamam canım o zaman ben oğluma sarılıp yatayım sabah herşey düzelicek eskisi gibi olucak kalk diye beni uyandırıcak ALLAH IN izniyle bana bugün destek verdiğin için çok teşekkür ederim herkese çok teşekkür ederim oğluma masal anlatıp uyutucam onu...

beren veteriner ne işlem yaptı canım? Dişlerindeki ağrı birden mi başladı? Eşim veteriner ama şuanda soramıyorum.. Sabaha karşı daha iyi olacak diye düşünüyorum.. İnşaAllah..

Yarın efenin durumunu yazarsan sevinirim beren..
İyi uykular size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…