- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
oğlum çıktı kızlar dili dışarıda baygın gözleri kapalı veterineri yarım saate uyanır dedi onu öyle görünce dayanamadım ağladım eve gidiyoruz bebeğimi yatagına koyup uyanmasını beklicem.. 4 dişi çekilmiş diş taşları alınmış...
Geçmiş olsun, tam ayılana kadar takipte ol ama çabucak geçer inşallah
Canım yaaaaa
Hadi geçmiş olsun..
Çekim sonrası ağrı için ilaç verdi mi dr?
Canım bende dua ettim iyi olsun diye.Çok şükür.Bunlar Efe'ye hasta ziyareti için
verdi 6 tane hap verdi pembe hapğ böyle her gün birer tane ama benim oğlum hap sevmez bende ağzını açıp atıyorum hemen yutmak zorunda kalıyor yoksa asla yutmaz şu an kendine hala gelmedi yanından ayrılmıyorum
Sırf oğlancığın durumunu merak ettiğim için girdim.
Yaşı baya olduğundan, narkozun etkisinin geçmesi uzunca sürecektir. Etkisi geçtiğinde de halsizlik, uyuşukluk devam edecektir. "8 saat geçti, 10 saat geçti hala kendine gelemedi" diye dert edinmeyin kendinize sakın! :) Başka bir şeyi olsa doktor zaten derdi.
Alınan dişler önemli baskı noktalarındaysa, bundan sonraki yemek düzeni için ayrıca vet'le görüşmenizi öneriyorum.
Çok geçmiş olsun kuzucuğa.
Sevgiler..
ne kadar merhametli birisiniz
çok teşekkür ederim tamda efe hala uyanmadı yazıcaktım sizin yazınızı okuyunca için rahatladı efe hala narkouzun etkisinde rüya görüyor sanırım arada bir havlıyor ama kısık sesle gözleri tam açık değil kafası sallanıyor yığıldı yataga sabaha inşallah uyanır bebeğim:26::26::26::26:
Geçmiş olsun canım.sabaha bir şeyi kalmaz inş.benim de tavşanlarım var senin bebişin yarısı kadarlar onlar rahatsız olduğunda ben de çok üzülüyorum.seni çok iyi anlıyorum yani canım.şükür atlatmış operasyonu şimdi uyur güzelce sabaha ayaklanırbu arada pek sevimli bir oğalncıkmış
Asıl merhametli olan bu durumda sizsiniz. Yerinizde olabilecek birçok kişinin, bugün geçer yarına biter diyerek bırakın ameliyatı, vet'e bile götürmeyeceğini eminim biliyorsunuzdur.
Rüya görmesi vs. iyi bir durum olması lazım. Vet'inizi 7/24 arayabiliyor musunuz bilemiyorum ama telefonu varsa, içinizi rahatlatmak için arayabilirsiniz.
Ben gece 1'de falan aradığımı biliyorum. Benim oğlum 9 yaşında bu arada, o da orta yaşı geçkin olmaya başladı. "Ayk" dese önce telefona sarılıyorum, sonra hop arabaya atlayıp Vet'e gidiyorum. :) Canınızı sakın sıkmayın. Arayamayacak durumdaysanız, sabah açma saati genelde 8:00 - 8:30 olur, ararsınız. Belirtileri söylediğinizde, bir harita çiziverir durumuyla ilgili. :)
Bu arada onun o gözlerinden kocaman öpüyorum. Çok tatlı, Tanrı korusun.
mevlam ne guzel yaratmis ya.umarim tez zamanda iyilesir.off ben dayanamaz oturup aglardim onunla....
Offff bu çok fena yaaa....
Çok masum...
Öperim o patilerini teyzeciğim benim
Isırırım totoşunu bunun ben yaa
teyzesi burda ayakta uyuyordu resim çekiyorum dedim ama o kadar evi dagıtmıştı ki yorgun düşüp uyumuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?