bende veteriner fakültesinde öğrenciyim,klinikte çalıştım ve öyle şeylere şahit oldum ki meslektaşlarımdan soğudum.para ugruna herşey yapıyorlar.çoğu için hayvan sevilecek bir canlı değil adeta para kazanmak için bir eşya.ameliyat için öyle yüksek dozlarda kalitesiz anestezi uyguluyorlar ki şansına uyanıyor aslında sağ kalanlarda..
başınız sağolsun sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
barınaktan almamın sebebi şu an yagmur yagıyor ve onlar ıslanıyor biliyorum ıslansalar bile sesleri çıkmaz başlarını okşayan yok kurban oldugum allah ım sen onlara yardım et bir can kurtarıcam hemde yüreğimi su serpilicek yavrum ölmedi hiç bir zaman oğlumu unutmıcam...
beren yapma böle pskolağa gtmem lazım sakın yalnız kalma o evde
giittim ya ilaç tedavisi yada yeni bir köpek alarak onunla avunup unutabilirsiniz dedi ilaç tedavisini reddettim barınaktan bir savunmasız can alıcam... tüm sevgimi tüm ömrümü ona vericem rabbimin izniyle evdeyim odama giremiyorum annemle uyuyorum çünkü ben 13 yıldır yavrumla uyudum... şimdi o yok annemle uyuuyorum biraz psikolojikmen çöktüm farkındayım.. ama yeni bir canla tekrar yaşama dönicem buna inanıyorum
giittim ya ilaç tedavisi yada yeni bir köpek alarak onunla avunup unutabilirsiniz dedi ilaç tedavisini reddettim barınaktan bir savunmasız can alıcam... tüm sevgimi tüm ömrümü ona vericem rabbimin izniyle evdeyim odama giremiyorum annemle uyuyorum çünkü ben 13 yıldır yavrumla uyudum... şimdi o yok annemle uyuuyorum biraz psikolojikmen çöktüm farkındayım.. ama yeni bir canla tekrar yaşama dönicem buna inanıyorum
beni bu kadar ağlatmaya hakkın var mı senin beren
Beren mükemmel bir karar vermişsin-ki bence sen mükemmel bir insansın zaten-. Efe'yi unutman söz konusu değil ama aynı karşılıksız sevgiyi tattıkça, acın gün geçtikçe hafifleyecek. Yeni bir yavruya kucak açman, hele hele barınaktan kurtarma fikrin. Ne diyebilirim ki sana..
Sen gibi insanları gördükçe bu dünya daha yaşanır oluyor benim gözümde.
Efe artık acı çekmiyor ve mutlu. Seni gördükçe; "annem neden böyle yapıyor yahu, ben burada mutluyum ki" diyor. Bunu sende biliyorsun. Lütfen göz yaşlarına artık "dur" de. Demesi kolay biliyorum, ama bunu yapabilmeni diliyorum...
allah razı olsun sizden belkide dualarınız ayakta tutuyor beni... yavrumu düşündükçe kalbim sıkışıyor eskiden saatleri saymazdım dakikaları şimdi hemen yatıyım uyuyayım gün hemen bitsin diye dakikaları sayar oldum
Berencim artık toparlanmalısın.
Kuzucuğun emin ol çok mutlu uyuyor.
Düşünsene dünyadaki şunca zamanlık ömründe mükemmel bir aileye sahipti ne üşüdü ne de aç kaldı.
Sokakta okadar şanssız dostu varken o hergün güne seninle başladı.
O okadar mutlu bir yaşam sürüp, ağrılarından da kurtulmuş melek gibi uyurken sen artık ağlamamalısın.
Bak sevin ki bunda bile bi'hayır var, minik ama yaşça kocaman olan yavrunun her geçen gün bi'yeri daha fazla ağrıycaktı ve sen belki de artık derman olamayacaktın ama şuan Efeciğin artık hiç bi'yeri ağrımıyor. Bak bir pati daha sen ve senin gibi kocaman yürekli insanlar onları tutsun diye uzatılmış bekliyor.
İnşallah tez zamanda Allah yüreğine su serper de acın hafifler biraz.
Biz hep burdayız.
her havlama sesinde koşa koşa dışarı çıkıyorum elimde yavrumun mamalarıyla sokak köpeklerine sarılıyorum patileri buz gibi...yagmurdan ıslanmış soğuktan donuyorlar kurban olduklarım rabbim onlarında yardımcısı olsun kış geliyor ne yapıcaklar elimden geldiği kadarıyla evimde misafir etmeyi düşünüyorum soğuk kış gecelerinde hava yumuşayana kadar...acım ancak böyle azalıcak ama asla unutamıcam 30 eylülü o günü o gün yaşadıklarımı yavrumun zeytin gözlerini
Berencim unutmayacaksın zaten ki unutma da ama onun mutlu, huzurlu olduğu bil üzme daha kendini.
Eve misafir edemesen de büyük koliler alıp içini dışını naylonla kaplayıp sığınak yapabilirsin kedi ve köpeklere.
Derdi veren dermanını da veriyo koyverme kendini hep iyisini düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?