köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

yavrum 1 gün daha bitiyor sensiz yüreğim yanıyor içim yanıyor rabbim bana yardım edicek seni unutmıcam bal kaymagım her gün günaydın dicem yine battaniyene bakarak sen ölmedin hayır kabul etmiyorum etmicem edemem yapamam

çok üzüldüm, konuyu takip ediyordum ama hiç yazmadim umudum yoktu açikcasi, inanki köpegin şu an çok mutludur oldugu yerde, aci çekmiyor en azindan, hayvanlar pek belli etmiyor aci çektiklerini, sen farkedemezdinki zaten, veterinere götürmeseydin çok aci çekerdi inanki, kendini sakin suçlama, benim arkadaşimin köpegi hastalandi oda yaşliydi ve veteriner hiç uzatmadan igne yapti ve uyuttu çok aci çekiyor diye, oysa hiç belli etmiyordu...sen ona çok uzun bir süre baktin, gözün arkada kalmasin, diger sokak köpekleri aklina gelsin, aç susuz geziyorlar, seninki çok güzel bir yaşam sürdü...

Berencim başın sağolsun... Çok üzüldüm ciddenAllah sabır ve dayanma gücü versin sana...

Beren çok üzüldüm Allah sabır versin o kadar uzun seneler boyu seni karşılıksız seven bir canla ayrılmak çok zordur eminim. Ama kendini bırakma lütfen. Sen güçlü ol ki Efecik de üzülmesin. Ayrıca kendini de suçlama lütfen sen ne yaptıysan onun iyiliği için yaptın. Belki dişlerini çektirmeseydin de kötü olacaktı ve o zaman neden hastaneye götürmedim diye çok daha fazla kendini suçlayacaktın. O senin yaptığın her şeyin farkında merak etme. Ama herkeste olduğu gibi onun da bir ömrü vardı ve bitti, sen ona yıllar boyu çok güzel bir yuva verdin ve mutlu ettin. Kendini böyle suçlamaya devam edersen hasta olursun Allah korusun

cnm konuyu yeni gördüm. çok üzüldüm inan...
tek teselli artık acı çekmeyecek olması..

Berenim bugun nasilsin ? Daha iyisindir INSALLAH...

Beren , basin sagolsun...cok uzuldum Allah sabir versin.Simdi seni teselli edecek kelime yok ,zaman bu acinin tek ilaci .
Allah dayanma gucu versin.

Çok üzüldüm. Allah sabır versin

çok üzüldüm ama en azından artık acı çekmiyor

yıllar önce kedimi kısırlaştırmaya götürmüştük, o da narkozun etkisinden çıkamayıp ölmüştü , kahrolmuştuk. daha 2 yaşındaydı üstelik , acaba türkiyede veterinerler narkoz dozajını iyi bilmiyor mu?

Maalesef ki bilmiyorlar, küçücük klinik adı altında yerlerde birer mezbaha gibi çalışıyorlar. İyileri de var tabi ama iyiyi bulana kadar çok uğraşmak gerek. Türkiye'de hayvan sağlığı kanayan bir yara....

ya çook üzüldüm yaaaa

benim köpeğimin de 2 dişi sallanıyor ...

hiç ellemesem mi napsam ..acı çektiğini sanmıyorum şimdilik ama...offffff

ne yapsam:26::26::26:

Beren senin yüreğin ne kadar kocaman böyle seni çok iyi anlıyorum beren, benim de temmuzda bir tavşanım öldü ishal olmuştu ilacını verdirdim babama ve öldü ben de günlerce ağladım kahroldum hem üzüntü hem vicdan azabı üstelik o halde kpssye girddim.ama sonra fark ettim ki arkadaşların da söylediği gibi ömrü bu kadarmış beren, ben nasıl ki tavşanıma ilacını verirken kötülüğünü istemediysem sen de bebeciğinin dişini çektirirken böyle olmasını istemedin.artık melek olması gerekiyormuş ve oldu canım lütfen bu kadar yıpratma kendini nolur... Evet çok zor gerçekten ama geçicek beren, oğlunu unutmıycaksın ama acıların hafifliycek zaten üzüntü duyuyorsun bir de kendini suçlu hissedip de kendine eziyet etme beren lütfen... Başın sağolsun efecik senin bu halini görüyordur sen ağladıkça o da ağlıycak lütfen üzülme artık toparlan...

ah yalan dünya... bugün beni teselli eden arkadaşım yanımdaydı telefonu çaldı babasının öldüğünün haberini aldı onu kendine getircem diye kendi acımı unuttum yeni eve geldim ve karar verdim barınaktan bir köpek alıcam hem hayat kurtarmış olucam hemde bir nebze olsun acım dinicek yavrum kurban oldugum efem senin yerin ayrı annem ama annen bir can kurtarıcak o barınaktakiler canlar acı çekiyor başını seven yok yemek vermiyorlar keşke hepsini kurtarabilsem ama biliyorsun yavrum 1 tanesine bakabiliyorum sokaklarada yetişiyor annenin elleri ...

Canim basi sagolsun arkadasininda ya ALLAH rahmet eylesin babasina..

evet yeni köpek al belki biraz tesselli bulursun..

beren sen elınden gelenı yaptın ona hep ıyı baktın bence o senı oralardan hıssedıyor uzulmenı ıstemezdı dımı oyle dusun..bılıyorum zor bırsey..ama barınaktan kopek almanı takdır ettım bır hayvan sever olarak cok sevındım..keske ımkanım olsada bende alsam..

barınaktan almamın sebebi şu an yagmur yagıyor ve onlar ıslanıyor biliyorum ıslansalar bile sesleri çıkmaz başlarını okşayan yok kurban oldugum allah ım sen onlara yardım et bir can kurtarıcam hemde yüreğimi su serpilicek yavrum ölmedi hiç bir zaman oğlumu unutmıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…