çok üzüldüm ama en azından artık acı çekmiyor
yıllar önce kedimi kısırlaştırmaya götürmüştük, o da narkozun etkisinden çıkamayıp ölmüştü , kahrolmuştuk. daha 2 yaşındaydı üstelik , acaba türkiyede veterinerler narkoz dozajını iyi bilmiyor mu?
Maalesef ki bilmiyorlar, küçücük klinik adı altında yerlerde birer mezbaha gibi çalışıyorlar. İyileri de var tabi ama iyiyi bulana kadar çok uğraşmak gerek. Türkiye'de hayvan sağlığı kanayan bir yara....
ah yalan dünya... bugün beni teselli eden arkadaşım yanımdaydı telefonu çaldı babasının öldüğünün haberini aldı onu kendine getircem diye kendi acımı unuttum yeni eve geldim ve karar verdim barınaktan bir köpek alıcam hem hayat kurtarmış olucam hemde bir nebze olsun acım dinicek yavrum kurban oldugum efem senin yerin ayrı annem ama annen bir can kurtarıcak o barınaktakiler canlar acı çekiyor başını seven yok yemek vermiyorlar keşke hepsini kurtarabilsem ama biliyorsun yavrum 1 tanesine bakabiliyorum sokaklarada yetişiyor annenin elleri ...
yavrum 1 gün daha bitiyor sensiz yüreğim yanıyor içim yanıyor rabbim bana yardım edicek seni unutmıcam bal kaymagım her gün günaydın dicem yine battaniyene bakarak sen ölmedin hayır kabul etmiyorum etmicem edemem yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?