Köpegim

İnsanlardaki gibi kopeklerde de cesitleri olabilir epilepsinin ama yasi epilepsi icin biraz gec. Bence bi beyin mr cektirin, umarim ciddi bir sey degildir. Gecmis olsun

Kopekler epilepsi nobeti gecirir. Konu sahibi arkadasim, kac yasinda kopeginiz ve cinsi me? Su anda yeme icme, hareket durumu nasil?
Evet ya, ben de konu sahibinin cevabından sonra bir iki video izledim. Ve bizim sokak köpeği için gercekten endişelendim, sanırım köpekten hiç anlamayan bir hayvan ambulansi dolaşiyor İstanbul belediyesinde

Ben de okudum az once ve cevap verdim. Maltese icin 9 yas, epilepsinin baslamasi icin cok gec ama
Yaş itibariyle evet haklısın ama hafif boyutta kısmi olarak etkileyen bir epilepsi krizi olabilir mi acaba?
Yavrum ya konuşup dertlerini de anlatamıyorlar, insan ne yapacağını bilemiyor
Bizimki de ırk olarak burun problemi yaşayan türden, bazen tıkanıyor da elimiz ayağımıza dolanıyor

İnsallah cok basit bir epilepsi turudur, ben de bizimkilere bir sey olunca dersini anlatamiyorlar diye cok uzuluyorum

İnsallah cok basit bir epilepsi turudur, ben de bizimkilere bir sey olunca dersini anlatamiyorlar diye cok uzuluyorum
Avatardakiler seninkiler sanırım, Allah hepsine sağlık versin, biz şuram ağrıyor, buram açıyor diyoruz da onlar diyemiyorlar, kısmen anlıyoruz sorunlarını ama işte ah bir de konuşabilselerdi de anlatabilselerdi, insan çok üzülüyor çaresiz kalınca.

Çok tesekkur ederim. Umarim ciddi birseyi yokturr
Eşinizle de uykusu olmadığı bir zaman konuşun, korktuğunuzu birşey olmasından endişe ettiğinizi söyleyin, köpeğinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyordur ama sanırım sizin kadar bağlı değil miniğe.

Arkadaslar atabildimi bilmiyorum. 4.kopekteki gibiydi hareketleri sonra yere dusüp kasilmalar basladi ama cirpinma olmadi. Kendini direk kucagima atti. Ve kucagimda sakinlesmesini bekledim. Sanirim epilepsi ama bu hafif olandan

Degil. Cahilin birtanesi çocugumuzun olmamasinin kopekten kaynakli oldugunu soylemis. O kadar anlattim alakasi olmadigini ama kafasinda yer etmis. Bagli degil oyun oynar gezdirir bazen basini okşar ama o kadar. Bunlari da yarin soyleyecegim. Benim bebegim o herşeyim. Esimden cok kopegimi seviyorum. Evladim cunku o benim. Ben buyuttum konuşmamasina ragmen bir bakisiyla herseyi anlatiyor bana. Insallah gecici birseydir. Insallah birsey olmaz

Avatardaki doberman benim kizim, golden da kankasi :) dobermana 4 de saz ekibi kedimiz var

Canım anlık birseyde olabilir
Bir kere benim kopegimde beni fena korkuttu korkudan bayılacaktım ölüyor sandım arabaya bindik veterine gidiyorduk kapaliydi anlik birsey olmus olabilir dedi bana karin ağrısı gibi geldi çünkü oraya dogru elleyince sorun vardi ve yan yattı hareketleri yavasladi ay sen yatiyor yazmissin izledigin videoda acaba benimkide mi epilepsi krizi gecirdi
Ama seninki kusmus o bence disarida bisey yemis olabilir dikkat et tavuk kemigi yemedi dimi hic
Bundan eminmisin yani?
Yarin bak bakalim dışkısına falan

Hahahahahahaha yaa seni yerim. Kiz bunlar böyleler biz orda krize girelim onlar kocalarimizin yanina gitsin ay istemsizce güldüm
Bence onun biseyi yok ben sana solim oyuncagi falan almis ya hemen
Dedigim.gibi anlik olabilir
Midesi bozulmus usutmus olabilir titremistir
Ya inanmicaksin dikkat çekmek icin bile ogle yapmis olabilir sen icini ferah tut yarin veterinere götür bakalim benzer bisey yasadim onun oncesi annemde kalmisti 2 3 gün kedi hic rahat vermedi ona ,gezdi tozdu eve girdik bi tuhaflasti yan yatti hareket etmiyor bayılmış gibi bise ciyakliyor noldugunu hala bilmiyorum sır yani ,veteriner anlik bisedir tekrarlarsa getir dedi bu veterinerlerde bi acaip ha. Simdi iyiyse super yarında gözlemle ay sonunu okurken cok korktum konunun Allah uzun ömür versin bunlara canlarim benim güzelim

Kusmadi canim benimki.. ama baya bir korkutu. Nette de epilepsi yziyor farkli tipleri varmis

Veterinerler o anki haline bakiyolar. Ama birdaha yasarsam ki allah korusun video cekecegim.

Hayvanlar epilepsi krizi yaşarlar. Tanıdığım bir dilenen epileptik nöbetleri yıllarca sürdü. Teşhiş epilepsi idi.
Konuda ki köpekte böyle bir kriz geçirmiş olabilir. En iyisi uzman görsün.

Epilepsi nöbetlerinin yüzlerce çeşidi var. Çok geçmiş olsun.

Benim de kızım var. Yaşadığınız korku ve üzüntüyü çok iyi anlıyorum çünkü biz de bu ara genetik problemler yaşıyoruz.

Miniğinizin yaşadığı durum hakkında herhangi bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun.
Eminim ki veterineriniz teşhis edecektir.
Veteriner sonrası buraya bilgi verebilir misiniz?
Tekrar çok geçmiş olsun

Epilepsi olma ihtimali çok çok yüksek; her köpekte semptomlar şiddetli olacak diye bir kaide yok. Bahsettiğiniz ağızdan salya gelmesi, kasılma hareket edememe hepsi epilepside görünüyor. Beyinde tümör olma ihtimali de var o da böyle semptomlar yaşatabiliyor ; her ne olursa olsun ne kdar erken götürürseniz o kadar iyi... Lütfen ihmal etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…