köpeğimin bacagını kesmişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi bunu yapanada İNSAN deniyor,bizede..
Allah belasını gani gani versin inşaallah !
Konu sahibi lütfen bu masum canlıyı dışarıda bırakmayın lütfenn !
Bunu yapan herkimse durmayacak !
Yine gelip bu hayvanı öldürene kadar işkence edicek !
İşkence edile edile gebersin inş pislik namussuz mahlukat !
Bdv de okuduğum en korkunç olay bu bugün ya
Olmadı habercilere telefon açın gelip haber yapsınlar bu olayı millete duyurun bir şekilde
(

Forografini c3kip hayvansever sayfalara yollayin faceten illa ki yardim gelir. Belediye ve tedavi etmeyen veterinerin ismini de verin lutfen tutussunlar. Haysev dernegine de yazin. Cok gecmis olsun bunu yapan surune surune geberir umarim.

Babam simdi baska bir veterinere goturdu. Insallah iyilesir gelincede resimlerini cekip facebooktaki sayfaya yollayacagım

Allah belasını versin yapanların kolay ölmesinler inşallah

Babam simdi baska bir veterinere goturdu. Insallah iyilesir gelincede resimlerini cekip facebooktaki sayfaya yollayacagım
Aynen. Bırakma bu işin peşini lütfen. Ufaklıkta inşallah iyileşir hemen.

çok geçmiş olsun. başka veteriner diyecektim zaten götürmüşsünüz. suç duyurusunda bulunun bence köpek sahipli ise tarafınızdan. sabah sabah içim acıdı ya bu ne böyle.

İnanamıyorum nasıl yapıyorlar bunu yapan insan insan denilmez ama küçük bir çocuğada gözünü kırpmadan zarar verebilir...

İnsan en tehlikeli canlı gerçekten,yazıklar olsun.
Ben bu yaz bacağı aksayan bir köpek için Çekmeköy belediyesinden yardım istemiştim,bana yardımcı oldular,araç ile alıp tedavi ediyorlar.Düzce de bu durum nasıl bilmiyorum,facebookdaki gruplar yardımcı olabilir diye tahmin ediyorum..
Geçmiş olsun..

Beddua etmeyi sevmem ama Allah belalarini versin bu tip yaratiklarin araciniz varsa bir sekilde merkeze goturun.. gotururken gozunu atki vs birseyle baglayin o zaman isirmaz sizi.. baticon gibi birsey dokun yarasina enfekte olmasin cok uzuldum cok

Aman Allahım bu nasıl bir vahşettir o adam da aynı şeyleri yaşamadan ölmez yazık günah ne istedi garibandan ya ah ah biz bazen bi insana hayvan deriz ya işte hayvana yazık bu insanlar canavar yaratık resmen bi hayvancılığa bunu yapan kendi karısına çocuğuna anasına babasına ne yapar Allah bilir hastalıklı bi yaratıkla karşı karşıyasiniz dikkat edin kendinize bu gün köpeğe yarın size ben polise ve ya jandarmaya hatta savcılığa giderim bak mesela show tv watsapp ihbar hattına video çek gönder anında sana yardım edecek birilerini bulursun

Tesekkür ederim cok sagolun. Evet guya bu vaniler insan. Masum hayvanlar hayvan. Asil hayvan bu zalimler... o masum vurdugu kopek bir hafta önce vurulmuş bir kuşun başında bekledi saatlerce uludu. Neden gelmiyor diye bakmaya gidincr kusun basından kursun siyirip gecmis onu bekliyormuş başka hayanlar yemesin diye.
Simdi o kuşu vuran midesiz serefsizler benim kopegimi vurdu. Yetmedi ertesi gun bacagini kestiler. Allah bin belalarini versin inşallah

Beddua etmeyi sevmem ama Allah belalarini versin bu tip yaratiklarin araciniz varsa bir sekilde merkeze goturun.. gotururken gozunu atki vs birseyle baglayin o zaman isirmaz sizi.. baticon gibi birsey dokun yarasina enfekte olmasin cok uzuldum cok
Yarasina antibiyotik surduk kursun yaralari tedavi edildi ama kesik kısıma biz antibiyotik falan surduk veterinerle kavga etmiş babam başka veterinere goturdu simdi

Burası mucadele bölgesi degilmiş. Köy oldugu için. Hemde sokak hayvanı olmadigi için bakamazlarmıs.

Yarasina antibiyotik surduk kursun yaralari tedavi edildi ama kesik kısıma biz antibiyotik falan surduk veterinerle kavga etmiş babam başka veterinere goturdu simdi
Keske istanbula getirebilseniz... bircok haytapin gonullu veterineri var.. gelismeleri yaz mutlaka

İnanamıyorum nasıl yapıyorlar bunu yapan insan insan denilmez ama küçük bir çocuğada gözünü kırpmadan zarar verebilir...
Kesinlikle herseyi yapar bu gaddarlar

Amin amin zaten diyor ya Rabbimiz kimin üzerinde kimin hakkı varsa ahirette bunun hesabını verecek bu beyinsiz yaratıklar zannediyor ki bu sadece insana mahsus hayır keza görmeden cignedigimiz o küçük karıncalar bile bizden hak isteyecek bu bütün hayvanlarda dahil bu dünyada kalsada hesabı Allahın katında bin beterini yaşayacak ilahi adalet bu dunyada da tecelli etsin bu lafı çok seviyorum "KÖTÜLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM"

Keske istanbula getirebilseniz... bircok haytapin gonullu veterineri var.. gelismeleri yaz mutlaka
Yazarim mutlaka eve gelsin resimlerinide ekleyecegim istanbula gelemeyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…