- 6 Aralık 2016
- 485
- 468
- 23
Ama bu köpeğin derhal veterinere gitmesi lazım.Kızlar yeri burası değil biliyorum. Dun kopegimin arka bacagına 5 kursun atmışlar. Gerekli tedaviyi yaptırdık. Evin onunde yatıyordu. Bu gece ön ayagının eklem yerinden kesmişler. Derisi yüzülmüş. Veteriner kabul etmiyor burada kalamaz dedi. Belediye bizim sınırlarımızda degil bizde bakmayız dediler. Nereye götürebilirim? Hava buz gibi hic birsey yediremiyorum. Kim bakar bilmiyorum çok üzgünümyanlış yerde konu biliyorum ama cabuk cevap almak istiyorum. Belki biriniz bir akıl verirsinizde yavrucağıma bir care olursunuz. Simdiden tesekkür ederim
Not: Düzcenin bi köyündeyiz merkeze bağlı ama belediye değil köy.
Eki Görüntüle 1946126
Üzerine yattıgı arka bacagı vurulmuş. Ön bacagı zaten içler acısı
Göturduk megimAma bu köpeğin derhal veterinere gitmesi lazım.
Çok üzüldüm,çok sinirliyim şu an,çok üzüldüm
Gebersin bunu yapan kim ise!
Hicbisey yeyip icmiyor dikis atmıs veteriner 4 5 tane. Serum takmış 2 gun icinde olmezse birsey olmaz demişHer yere yaz tv ye çık bulsunlar o adami. Kan durduysa dikiş atmaya gerek kalmaz. Biraz şekerli seyler ver meyve suyu gibi.
Tesekkur ederim canımYorumlari okumadim yazilmistir belki
Facebook ve instagramda paylasip hayvan haklari derneklerini hayvansever unluleri etiketleyin yada ozelden yazin.
Kime yazdiginizi burdanda paylasin bizde mesaj atalim o kisi ve dernejpklere mutlaka
Ayrica il orman mudurlugune haber verin , su linkibuldum ama emin degilim
http://duzce.ormansu.gov.tr/Duzce/AnaSayfa.aspx?sflang=tr
Polise de sikayet edin , sahipli hayvana saldirmaksuctur para ve hapisvcezasi var kesinlikle
Hicbisey yeyip icmiyor dikis atmıs veteriner 4 5 tane. Serum takmış 2 gun icinde olmezse birsey olmaz demiş
Hayır goremedik sabah gorduk vuruldugunu falanŞekerli şeyi yer visne suyu cikolata vs. Normalde zararli tabiki de kış günü enerji lazim yarali. Perşembe gunu de komsum olcak deli benim kopegimin karnina sacma sıkmış yan tarafındaki bos evin bahcesinde geziyor diye. Tavugu varmis orda onu yermiş die vurmua hayvani. Gecenin 11de kurşunu kendim cikardim. 4 gundur yatiyo hayvan. Dava actim ama ite. Sayistayda calisio bi de itoglu it memuriyetini bitircem. Sen kimin yaprigini gorebildin mi?
Insallah cezasinı ceker pislik herifŞekerli şeyi yer visne suyu cikolata vs. Normalde zararli tabiki de kış günü enerji lazim yarali. Perşembe gunu de komsum olcak deli benim kopegimin karnina sacma sıkmış yan tarafındaki bos evin bahcesinde geziyor diye. Tavugu varmis orda onu yermiş die vurmua hayvani. Gecenin 11de kurşunu kendim cikardim. 4 gundur yatiyo hayvan. Dava actim ama ite. Sayistayda calisio bi de itoglu it memuriyetini bitircem. Sen kimin yaprigini gorebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?