köpeğimin bacagını kesmişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boylelerini tasmayla gezdireceksin ki kimseye zarar veremesinler. Ayni sehirde olsaydik ben alirdim benim de kopegim var cok uzuldum yaa

Ama bu köpeğin derhal veterinere gitmesi lazım.
Çok üzüldüm,çok sinirliyim şu an,çok üzüldüm
Gebersin bunu yapan kim ise!

ya vurulduktan sonra keşke evde tutsaydınız..bide kesmiş pislik herif ya

Yorumlari okumadim yazilmistir belki

Facebook ve instagramda paylasip hayvan haklari derneklerini hayvansever unluleri etiketleyin yada ozelden yazin.

Kime yazdiginizi burdanda paylasin bizde mesaj atalim o kisi ve dernejpklere mutlaka

Ayrica il orman mudurlugune haber verin , su linkibuldum ama emin degilim

http://duzce.ormansu.gov.tr/Duzce/AnaSayfa.aspx?sflang=tr

Polise de sikayet edin , sahipli hayvana saldirmaksuctur para ve hapisvcezasi var kesinlikle

Her yere yaz tv ye çık bulsunlar o adami. Kan durduysa dikiş atmaya gerek kalmaz. Biraz şekerli seyler ver meyve suyu gibi.

Arkadaslar fox kanad D ve star tvye whatsaptan mesaj attim resimleri attim insallah yayinlarlar

Neden nicin yapiyorlar bunu yahu!

Her yere yaz tv ye çık bulsunlar o adami. Kan durduysa dikiş atmaya gerek kalmaz. Biraz şekerli seyler ver meyve suyu gibi.
Hicbisey yeyip icmiyor dikis atmıs veteriner 4 5 tane. Serum takmış 2 gun icinde olmezse birsey olmaz demiş

Bisey yemezse seruma getir demiş doktor simdi ocaga tavuk koydum haşliyorum yerse yer yemezse suyunu icsin sütte aldım bakalım beslemeye calisiyorum babamda bahcenin etrafını ceviriyor diger kopegimizede yapmasinlar diye

Tesekkur ederim canım

Hicbisey yeyip icmiyor dikis atmıs veteriner 4 5 tane. Serum takmış 2 gun icinde olmezse birsey olmaz demiş

Şekerli şeyi yer visne suyu cikolata vs. Normalde zararli tabiki de kış günü enerji lazim yarali. Perşembe gunu de komsum olcak deli benim kopegimin karnina sacma sıkmış yan tarafındaki bos evin bahcesinde geziyor diye. Tavugu varmis orda onu yermiş die vurmua hayvani. Gecenin 11de kurşunu kendim cikardim. 4 gundur yatiyo hayvan. Dava actim ama ite. Sayistayda calisio bi de itoglu it memuriyetini bitircem. Sen kimin yaprigini gorebildin mi?

Bir sey diyicem evini alip asilirini yaptirip sahiplenme imkanin yok mu yoksa boyle birini bul bir an once bunlar o kopegi oldururler kanim dondu ya.

Insallah yapan bulunur ve cezasini ceker, kanim dondu icim sizladi. Saglikli insan bunu yapamaz.beddua edipte bi pislik gibi aramizda yasamasin. Allah islah etsin.

Hayır goremedik sabah gorduk vuruldugunu falan simdi sut kaynasın seker atip onu icirmeye calisacagız yemezse 2 gune ölür demiş veteriner

I
Insallah cezasinı ceker pislik herif

Kan kaybetmis usuyordur ya ustunu ortun ya isitici koyun yanina usumesin yazik

oy kıyamam ben kuzuma Rabbim şifa versin
O vijdansızın elleri kırılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…