köpeğimin bacagını kesmişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım içim sızladı

O kadar iyi bir hayvan ki asla kimseyi ısırmazdı. Diger kopegimiz ısırir di ama bu korurdu
Evin önunden ayrilmazdi hic ayrıldıgında da vurmuslar bi defada zehirli bisey vermislerdi kopeklerime serefsizler hasta olmustu yavrularım zor iyilestirmistik ne zalim insanlar var gercekten aklım almıyor ne olacak hayvan bahcene gelse tavuk falan asla yemezler biz et veriyoruz onu bile yemiyorlar ki yarisi kaliyor kim niye vurdu anlamiyorum

Birileri kurtaracagim diye cirpiniyor, öteki öldürmeye çalışıyor. Boyle seyleri yapan insansılar manyaktır, psikopattir, katildir. Toplumda barinmamasi gereken hastalar bunlar. Hayvana boyle yapinca kimse ardini aramiyor, kimse umursamiyor, ceza almiyor ya... yaparlar.

Bu ülkede kediye tecavüz edenler bile ceza almıyor. Vurup kesenlere mi ceza verecekler. Gerci insana tecavuz eden oldurende ceza almiyor ya orası ayrı

Offf lanet olsun böyle insan müsveddelerine, bin beterini yaşasın

Offf lanet olsun böyle insan müsveddelerine, bin beterini yaşasın
Aminnn aminnn aminnn rahat uyuyamasınlar inşallah Allahim öylr bi acı yaşatsın ki bu kopege yaptıkları gelsin akıllarına vicdan azabından ölsünler

Konuyu goz ardi ediyorum zira kalbim dayanmiyor basligi görünce. Allah yardımcınız olsun. Nasil merhametsizliktir bu?

Kızlar kopegim gelince video fotograf cekip kanallarin whatsap ihabar numaralarına gonderecegim duzce belediyesi mucadele sinırlarimiz icerisinde degil diye ilgilenmedi olume terk etti resmen rezil olsunlar tum turkiyeye belediye baskanı utanır belki

At haber kanallarına tabi
Rabbim o vijdansızı ıslah etsin
Çok üzüldüm

facebookta cok sayfa var onlardan biriyle paylasın haytap mesela kesinlikle anlatın durumu yardımcı olucaklardır hangi pislik yaptı acaba ne vicdansız hasta yaratıklar dolanıyor aramızda ya lanet olsun

facebookta cok sayfa var onlardan biriyle paylasın haytap mesela kesinlikle anlatın durumu yardımcı olucaklardır hangi pislik yaptı acaba ne vicdansız hasta yaratıklar dolanıyor aramızda ya lanet olsun
Lanet olsun böyle serefsizlere Allah belalarını versin
Kopegim suan babamla veterinere gitti gelince ilk işim sayfalara resim atip olayi anlatmak olacak

Allah belâlarını versin inşallah , bunlar insan değil , dilerim aynı muâmeleyi en kısa zamanda kendileri gibi olanlardan görsünler .
Aşağılık pislikler

@Tatlicadi Meg canım konuya baktınmı bilmiyorum ama sen yardımcı olabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…