O kadar iyi bir hayvan ki asla kimseyi ısırmazdı. Diger kopegimiz ısırir di ama bu korurduAmin amin zaten diyor ya Rabbimiz kimin üzerinde kimin hakkı varsa ahirette bunun hesabını verecek bu beyinsiz yaratıklar zannediyor ki bu sadece insana mahsus hayır keza görmeden cignedigimiz o küçük karıncalar bile bizden hak isteyecek bu bütün hayvanlarda dahil bu dünyada kalçada hesabı Allahın katında bin beterini yaşayacak ilahi adalet bu dunyada da tecelli etsin bu lafı çok seviyorum "KÖTÜLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM"
Siz okuyunca içiniz sızladı biz yanındayız bizi düşünün evde kimse kahvalti bile yapamadiallahımiçim sızladı
Bu ülkede kediye tecavüz edenler bile ceza almıyor. Vurup kesenlere mi ceza verecekler. Gerci insana tecavuz eden oldurende ceza almiyor ya orası ayrıBirileri kurtaracagim diye cirpiniyor, öteki öldürmeye çalışıyor. Boyle seyleri yapan insansılar manyaktır, psikopattir, katildir. Toplumda barinmamasi gereken hastalar bunlar. Hayvana boyle yapinca kimse ardini aramiyor, kimse umursamiyor, ceza almiyor ya... yaparlar.
Aminnn aminnn aminnn rahat uyuyamasınlar inşallah Allahim öylr bi acı yaşatsın ki bu kopege yaptıkları gelsin akıllarına vicdan azabından ölsünlerOfff lanet olsun böyle insan müsveddelerine, bin beterini yaşasın
Konuyu goz ardi ediyorum zira kalbim dayanmiyor basligi görünce. Allah yardımcınız olsun. Nasil merhametsizliktir bu?Kızlar yeri burası değil biliyorum. Dun kopegimin arka bacagına 5 kursun atmışlar. Gerekli tedaviyi yaptırdık. Evin onunde yatıyordu. Bu gece ön ayagının eklem yerinden kesmişler. Derisi yüzülmüş. Veteriner kabul etmiyor burada kalamaz dedi. Belediye bizim sınırlarımızda degil bizde bakmayız dediler. Nereye götürebilirim? Hava buz gibi hic birsey yediremiyorum. Kim bakar bilmiyorum çok üzgünümyanlış yerde konu biliyorum ama cabuk cevap almak istiyorum. Belki biriniz bir akıl verirsinizde yavrucağıma bir care olursunuz. Simdiden tesekkür ederim
Not: Düzcenin bi köyündeyiz merkeze bağlı ama belediye değil köy.
Konuyu goz ardi ediyorum zira kalbim dayanmiyor basligi görünce. Allah yardımcınız olsun. Nasil merhametsizliktir bu?
Lanet olsun böyle serefsizlere Allah belalarını versinfacebookta cok sayfa var onlardan biriyle paylasın haytap mesela kesinlikle anlatın durumu yardımcı olucaklardır hangi pislik yaptı acaba ne vicdansız hasta yaratıklar dolanıyor aramızda ya lanet olsun
@Tatlicadi Meg canım konuya baktınmı bilmiyorum ama sen yardımcı olabilirmisin?Kızlar yeri burası değil biliyorum. Dun kopegimin arka bacagına 5 kursun atmışlar. Gerekli tedaviyi yaptırdık. Evin onunde yatıyordu. Bu gece ön ayagının eklem yerinden kesmişler. Derisi yüzülmüş. Veteriner kabul etmiyor burada kalamaz dedi. Belediye bizim sınırlarımızda degil bizde bakmayız dediler. Nereye götürebilirim? Hava buz gibi hic birsey yediremiyorum. Kim bakar bilmiyorum çok üzgünümyanlış yerde konu biliyorum ama cabuk cevap almak istiyorum. Belki biriniz bir akıl verirsinizde yavrucağıma bir care olursunuz. Simdiden tesekkür ederim
Not: Düzcenin bi köyündeyiz merkeze bağlı ama belediye değil köy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?