Gerćekten Allah korkusu kalmamıs kimseden Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziHavalarda cok soğuk.Ama en azından korumuşsun.Yarası olmasa kendini korurdu ama işi zor.Insanlarda Allah korkusu kalmamış.Bu yavruya bunu yapan insana neler yapar.Allah evlatlarımızı da hepimizi de böylelerinden korusun.
Kuzu güvendeyse sorun yokCanım bahcenin her yeri kapalı bahceye kimse giremez. Bitek demir kapı var oda ses cikartıyor biz duyarız. 2. Kopegimizde havlar.
Kopeklerin ciktigi yeride kapattik onlarda cikamaz artik.
Kömürlükten başka secenek yoktu ailem başka bir şehirde keske burda olsalardı
Belki bahcesine girmiştir belki tavuğuna kışt dekiştirneden ya nedenbacağından vurmak yetmedi kesmek neden yani? Ne yapmış olabilir şu hayvan bunu hakedecek Allah sizden razı olsun
Yedi mi biseyler güzelim?
Süt içirdik zorla ilac icirdik gecede muhallebi içirdik simdi daha iyi dinleniyor ablaları :)Nasıl oldu yavrucak
kıyamam kuzuma.. Allah yâr ve yardımcınız olsun .Süt içirdik zorla ilac icirdik gecede muhallebi içirdik simdi daha iyi dinleniyor ablaları :)
Amin canım sagolasınkıyamam kuzuma.. Allah yâr ve yardımcınız olsun .
Amin canım sagolasın
Tabiki bulamadıkkPeki tüm detayları ile okuyamadım sayfaları . Son durumu nedir bacağını mı kaybetti şu an ? Veteriner daha iyi görüyor mu ? Bunu yapan vicdansızı bulabildiniz mi ?
Nasıl köpüşün durumu? Kimse zarar vermedi dün değil mi?
Amin canım aminn ☺ iyi bugun simdi ilac ve sut verdik kimse zarar vermedi tabikiiFotoğrafı şimdi gördüm. Çokta tatlı maşallahÇabucak iyileşsin.
Ay çok sevindim. Kurtulacak İnşallah.Amin canım aminn ☺ iyi bugun simdi ilac ve sut verdik kimse zarar vermedi tabikii
Ay çok sevindim. Kurtulacak İnşallah.
Oyyyyyyy bu çok tatlııııııı
Bi köpek daha varmış mahallede sahibi yaşlı bir kadın şuan hasta ve evinde degil. Gidip o köpege bakacagım ama kızım evde yalnız. Onu uyutunca gidip bakacagim onunda durumu kotü diyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?