köpeğimin bacagını kesmişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerćekten Allah korkusu kalmamıs kimseden Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Kuzu güvendeyse sorun yok

neden ya neden bacağından vurmak yetmedi kesmek neden yani? Ne yapmış olabilir şu hayvan bunu hakedecek Allah sizden razı olsun

neden ya neden bacağından vurmak yetmedi kesmek neden yani? Ne yapmış olabilir şu hayvan bunu hakedecek Allah sizden razı olsun
Belki bahcesine girmiştir belki tavuğuna kışt dekiştir zalim ya soylecek kelime bulamiyorum edecek hakaret kalmadı gercekten... hicbir kelime karsılik gelmiyor bu vahşete.
Neyseki suan daha iyi...

Peki tüm detayları ile okuyamadım sayfaları . Son durumu nedir bacağını mı kaybetti şu an ? Veteriner daha iyi görüyor mu ? Bunu yapan vicdansızı bulabildiniz mi ?
Tabiki bulamadıkk
Bacaginda 4 5 tane dikiş var. Resim ekledim konu mesajına canım.
Biraz daha canlı bakiyor umarım bugunude iyi gecirir. Iste antibiyotik iciriyoruz . Insallah dahada iyi olacak

Nasıl köpüşün durumu? Kimse zarar vermedi dün değil mi?

Fotoğrafı şimdi gördüm. Çokta tatlı maşallah Çabucak iyileşsin.

Bi köpek daha varmış mahallede sahibi yaşlı bir kadın şuan hasta ve evinde degil. Gidip o köpege bakacagım ama kızım evde yalnız. Onu uyutunca gidip bakacagim onunda durumu kotü diyorlarmış

Bak ya. Belki yardımın olur.
Bi köpek daha varmış mahallede sahibi yaşlı bir kadın şuan hasta ve evinde degil. Gidip o köpege bakacagım ama kızım evde yalnız. Onu uyutunca gidip bakacagim onunda durumu kotü diyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…