köpeğimin bacagını kesmişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakalim mail attım resimle birlikte insallah geri donus yaparlar.

Aynı kendi gibi zalimler...
Ahh ahh keşke iyi bir dovseydin abla...

Aslında hak ediyordu da benden büyüktü, girişsem ayıp ayıp annen yaşındaki kadına el kaldırıyorsun derler diye ya sabır çekip durdum.

Heryerden var böyleleri, bizim şansımıza da km'lerce uzağa da taşınsak buluyor bir doğa ve hayvan düşmanı, bu yaz da sokak kedilerinin başını parke taşla ezmeye kalkan bir çocuk yüzünden nöbet tuttuk, ailelere de pes doğrusu, görüyorlar ses etmiyorlar.

Vallahi pesss birde çocuk... Eskiden kuyruguna sise bağlardı çocuklar şimdi kafasinı ezmeye çalışıyorlar. Hayvanlar ne yapsın nereye gitsinler. Kimden yardım istesinler. Yazık gerçekten çok yazık.. Böyle bir nesil yetişiyor işte...

Yaşlı başlı kadın ama utanmadan ağaç zehirliyor,masum canları öldürüyor. Taşınmadan önce iyi bir dayak lazımmış ona. Ama o zamanda sizi şikayet ederdi suçlu siz olurdunuz. Allaha havale ediyorum bu vicdan yoksunu mahlukatları...

Allahım ne istemişler o masumdan ona bunu yapanlar ondan daha hayvan yemin ederim içim gitti ya nasılda güzel

Allah ın belası ya yapanlar nasıl bi vicdansızlıktır bu

Valla artık daha anne demeyi öğrenmeden hayvana vurmayı öğreniyor çocuklar, geçtiğimiz kış yaralı bir kedi bulduk, ağzı yüzü iltihap içinde, hemen barınak veterinerine götürdük, veteriner hayvanın yüzüne sert birşey vurulduğunu söyledi ya tekme ya taşla ezilmiş olabilir dedi, hayvanın çenesi ve üst damak kısmı paramparçaydı, serumlar, antibiyotikler, yaşarsa ameliyat olacak dedi veteriner ama yaşamadı

Bende 2 yaşında bir Pekinez var, karakter olarak çok uysaldır, havlama, saldırma, ısırma huyu yok, kim biraz ilgi gösterse kuyruk sallar sevdirir kendini fakat çocuklar öyle bir abanıyor ki üstüne canı acıyor, birşey de yapmıyor fukaram, kucağıma kaçıyor hemen, erişkinlerden çok çocuklardan korkuyor artık.

Hayvanlar benim sessiz kullarımdır diyen bir yaratıcının yarattığı bu insanlar nasıl cüret ediyor, nasıl korkmuyor, nasıl canileşiyor.. Allah insanın şerrinden korusun hayvanları..

Tüylerim diken diken oldu içim elvermedi tüm yazılanları okuyamadım . Köpeğinizin son durumu nedir ?

Yaa sende ne acı olaylarla karşılaşmışsın mune abla. O kediyi ben hayal edince bile içim dayanmıyor
Yazık vallahi yazık öyle bir toplum olduk ki artık ne vicdan var ne insaniyet.
Bende haberlerde okudum izmirde bir kediye tecavuz etmisler. Adamin biri yolda kanlar içinde bulmuş veterinere götürmüs. Tabi hemen anlamışlar tecavuz edildigini tedavi edilmis geri salmışlar sokaga ve aynı hayvanı aynı kişi tekrar bulmuş ama bu sefer dayanamamış ölmüş yavrucak

Ne pislikler şu dünyada cehennem çırası olmaya layık...

İşte diyorum ya resmen şehir değiştirdik biz, ama heryerdeler maalesef, kaçamıyorsun canilerden.
Sokakta görüp duyarsızda kalamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…