Aynı kendi gibi zalimler...Adam değil kadın kadın, ah o var ya oooo zalim kadın zalim kadınlar doğurmuştu maalesef.
Bakalim mail attım resimle birlikte insallah geri donus yaparlar.Barınakta ölür sakın vermeyin , ben sokak köpegi sandım siz genede haytap la görüşün en azından bunu yaoanı bulmaları için . Kendi köpeginiz ise tedavisi zaten size aittir ama belki veteriner konusunda yapdımcınız olurlar.
Aynı kendi gibi zalimler...
Ahh ahh keşke iyi bir dovseydin abla...
Vallahi pesss birde çocuk... Eskiden kuyruguna sise bağlardı çocuklar şimdi kafasinı ezmeye çalışıyorlar. Hayvanlar ne yapsın nereye gitsinler. Kimden yardım istesinler. Yazık gerçekten çok yazık.. Böyle bir nesil yetişiyor işte...Aslında hak ediyordu da benden büyüktü, girişsem ayıp ayıp annen yaşındaki kadına el kaldırıyorsun derler diye ya sabır çekip durdum.
Heryerden var böyleleri, bizim şansımıza da km'lerce uzağa da taşınsak buluyor bir doğa ve hayvan düşmanı, bu yaz da sokak kedilerinin başını parke taşla ezmeye kalkan bir çocuk yüzünden nöbet tuttuk, ailelere de pes doğrusu, görüyorlar ses etmiyorlar.
Ahh teyzesi neler geldi başınaAllahım ne istemişler o masumdan ona bunu yapanlar ondan daha hayvan yemin ederim içim gitti ya nasılda güzel
Allah ın belası ya yapanlar nasıl bi vicdansızlıktır buKızlar yeri burası değil biliyorum. Dun kopegimin arka bacagına 5 kursun atmışlar. Gerekli tedaviyi yaptırdık. Evin onunde yatıyordu. Bu gece ön ayagının eklem yerinden kesmişler. Derisi yüzülmüş. Veteriner kabul etmiyor burada kalamaz dedi. Belediye bizim sınırlarımızda degil bizde bakmayız dediler. Nereye götürebilirim? Hava buz gibi hic birsey yediremiyorum. Kim bakar bilmiyorum çok üzgünümyanlış yerde konu biliyorum ama cabuk cevap almak istiyorum. Belki biriniz bir akıl verirsinizde yavrucağıma bir care olursunuz. Simdiden tesekkür ederim
Not: Düzcenin bi köyündeyiz merkeze bağlı ama belediye değil köy.
Eki Görüntüle 1946126
Üzerine yattıgı arka bacagı vurulmuş. Ön bacagı zaten içler acısı
Vallahi pesss birde çocuk... Eskiden kuyruguna sise bağlardı çocuklar şimdi kafasinı ezmeye çalışıyorlar. Hayvanlar ne yapsın nereye gitsinler. Kimden yardım istesinler. Yazık gerçekten çok yazık.. Böyle bir nesil yetişiyor işte...
Yaşlı başlı kadın ama utanmadan ağaç zehirliyor,masum canları öldürüyor. Taşınmadan önce iyi bir dayak lazımmış ona. Ama o zamanda sizi şikayet ederdi suçlu siz olurdunuz. Allaha havale ediyorum bu vicdan yoksunu mahlukatları...
hayır ne dertleri var napmış köpek onlara yemin ederim ben onların tek kılına zarar bile gelsin istemem hepimiz öyle ama nasıl vicdansızlar yaAhh teyzesi neler geldi başına
canım adamı şikayet ettiniz miAynı adamın işi olsa gerek. Dün vurdu baktı ölmemiş bugunde bacagına bi kesik attı ölsün diye. Köpek evin onune gelmiyor kaçıyor bizden
Şuanda tedavi ettirdik yatıyor sut ve hap icirdik 2 gün icerisinde ölmezse birsey olmaz dedi veteriner.Tüylerim diken diken oldu içim elvermedi tüm yazılanları okuyamadım . Köpeğinizin son durumu nedir ?
Canım kimin yaptigini bilmiyoruz kicanım adamı şikayet ettiniz mi
hee bi tane adam vurdu bugünde kesmiş dediniz ya ondan dedimCanım kimin yaptigini bilmiyoruz ki
Yaa sende ne acı olaylarla karşılaşmışsın mune abla. O kediyi ben hayal edince bile içim dayanmıyorValla artık daha anne demeyi öğrenmeden hayvana vurmayı öğreniyor çocuklar, geçtiğimiz kış yaralı bir kedi bulduk, ağzı yüzü iltihap içinde, hemen barınak veterinerine götürdük, veteriner hayvanın yüzüne sert birşey vurulduğunu söyledi ya tekme ya taşla ezilmiş olabilir dedi, hayvanın çenesi ve üst damak kısmı paramparçaydı, serumlar, antibiyotikler, yaşarsa ameliyat olacak dedi veteriner ama yaşamadı
Bende 2 yaşında bir Pekinez var, karakter olarak çok uysaldır, havlama, saldırma, ısırma huyu yok, kim biraz ilgi gösterse kuyruk sallar sevdirir kendini fakat çocuklar öyle bir abanıyor ki üstüne canı acıyor, birşey de yapmıyor fukaram, kucağıma kaçıyor hemen, erişkinlerden çok çocuklardan korkuyor artık.
Ahh bilsek bizde onu kessekk ama bilmiyoruz gece olmuş sabah gorduk bizhee bi tane adam vurdu bugünde kesmiş dediniz ya ondan dedim
İşte diyorum ya resmen şehir değiştirdik biz, ama heryerdeler maalesef, kaçamıyorsun canilerden.Yaa sende ne acı olaylarla karşılaşmışsın mune abla. O kediyi ben hayal edince bile içim dayanmıyor
Yazık vallahi yazık öyle bir toplum olduk ki artık ne vicdan var ne insaniyet.
Bende haberlerde okudum izmirde bir kediye tecavuz etmisler. Adamin biri yolda kanlar içinde bulmuş veterinere götürmüs. Tabi hemen anlamışlar tecavuz edildigini tedavi edilmis geri salmışlar sokaga ve aynı hayvanı aynı kişi tekrar bulmuş ama bu sefer dayanamamış ölmüş yavrucak
Ne pislikler şu dünyada cehennem çırası olmaya layık...
Allah onu yapanı daha beter yapsın inşallahhhAhh bilsek bizde onu kessekk ama bilmiyoruz gece olmuş sabah gorduk biz
Gece hiç acı acı bağırmasını duymadınız mı veya silah sesiniAhh bilsek bizde onu kessekk ama bilmiyoruz gece olmuş sabah gorduk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?