Yazık garibanlara Allah gormediklerimize yardım etsinİşte diyorum ya resmen şehir değiştirdik biz, ama heryerdeler maalesef, kaçamıyorsun canilerden.
Sokakta görüp duyarsızda kalamıyorsun
Duymadık aksam birsey yoktu gece olmuş olanGece hiç acı acı bağırmasını duymadınız mı veya silah sesini
veterinere götürdük ilac aldık simdi yatıyor canim.Allah sizin belanizi versin ya.
Savunmasiz hayvanciktan ne istediniz?
Insallah care bulunur ya. Ne yapila bilirki acaba? Sehre gidemezmisiniz?
Off off kendi köpegimiz canım biz bakıyoruzBexy galiba hallolmuş sorun ama hala sıkıntı varsa veteriner konusunda ya da kalacak yer konusunda vs bana özelden yazabilir misin? görünce ellerim titredi sinirden,yaşamak istemiyorum şu dünyada
Yavrum benim, haber vermeye çalışmış size demek kiDuymadık aksam birsey yoktu gece olmuş olanbuyuk ihtimalle baskasinın bahcesinde oldu burası köy arada mesafeler var bide uyku hali kimse duymadı sabah diger köpegimizin ulumasını duyduk iste yanında o uluyordu bahcede
Yaa bizde kızıyoduk evde niye sabah sabah basladı ulumaya diye meger haber vermeye calışıyormuşYavrum benim, haber vermeye çalışmış size demek ki
Dışarı bıraktık mecbur kaynanam eve almadı şuan kömürlükte üstünü iyice örttüm ama üşür kalkmaya calışır kıyamam kuzumaKöpüşe iyi bakın. Bir daha da dışarıya bırakmayın. İyi ki pisimi sahiplenmişim. Yoksa kim bilir ne olurdu hali
Kaynanam eve aldırmadı mune ablaYavrum benim, haber vermeye çalışmış size demek ki
Neyse kanamasi enfeksiyonn riski vs olsaydi veteriner burda kalsin derdi caninizi sikmayin. Temiz yatabilecegi bir yerse hicbirsey olmaz allahin izniyle.. yemek yiyemesede siz mama kabini dolu tutun.. az az da olsa yer toparlar insYaa bizde kızıyoduk evde niye sabah sabah basladı ulumaya diye meger haber vermeye calışıyormuş
Simdi bile hırslanmış bahçenin duvarının dibinde yabancı köpeklere havluyor
Dışarı bıraktık mecbur kaynanam eve almadı şuan kömürlükte üstünü iyice örttüm ama üşür kalkmaya calışır kıyamam kuzumaeve aldırmadı kaynanam
Temiz canım altına peluş battaniye serdik üstüde örtuk mamasıda var. Zorla süt içirdik antibiyotik içirdik. Sabah yine zorla icirecegiz yeyip icmezse seruma götürecegiz. Insallah iyilesir kuzucukNeyse kanamasi enfeksiyonn riski vs olsaydi veteriner burda kalsin derdi caninizi sikmayin. Temiz yatabilecegi bir yerse hicbirsey olmaz allahin izniyle.. yemek yiyemesede siz mama kabini dolu tutun.. az az da olsa yer toparlar ins
Ne guzel sizin gibi ilgili bir annesi var... kemik.suyuna ekmek fln yermi ?? Yerse.iyilestirici.olabilir benim kizim bayilirTemiz canım altına peluş battaniye serdik üstüde örtuk mamasıda var. Zorla süt içirdik antibiyotik içirdik. Sabah yine zorla icirecegiz yeyip icmezse seruma götürecegiz. Insallah iyilesir kuzucuk
Canım normalde etle besliyoruz ama hic yemedi suyu yedircez diye o haliyle kacmaya ugrasiyor. Sekerli sütü yine biraz icirdik. Insallah şu 2 günde birsey olmaz toparlar kendiniNe guzel sizin gibi ilgili bir annesi var... kemik.suyuna ekmek fln yermi ?? Yerse.iyilestirici.olabilir benim kizim bayilir
Ay ama yazık kuzuyaKaynanam eve aldırmadı mune abla
Canım bahcenin her yeri kapalı bahceye kimse giremez. Bitek demir kapı var oda ses cikartıyor biz duyarız. 2. Kopegimizde havlar.Peki kömürlük kilitli mi? Yani oraya kimse giremesin. Kilitleyin iyice.
Bahcenin etrafını kapattık suan tek sorunu soğukAllah cezasını versin yapanın.Kim uğraşıyor bu yavruyla.Keşke korunaklı bir yere alma imkanın olsa.
Havalarda cok soğuk.Ama en azından korumuşsun.Yarası olmasa kendini korurdu ama işi zor.Insanlarda Allah korkusu kalmamış.Bu yavruya bunu yapan insana neler yapar.Allah evlatlarımızı da hepimizi de böylelerinden korusun.Bahcenin etrafını kapattık suan tek sorunu soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?