- 12 Ocak 2020
- 21
- 9
- 1
- 37
- Konu Sahibi ilbilgekatun
Çocukluğunuza çok üzüldüm o masum ürkek kıza ama yetişkin kötülükler karşısında çınar gibi dik duruşunuza, savaşçı ruhunuzada hayran kaldım... ama insan ister istemez keşke sevgiye , korunmaya en çok muhtaç olduğumuz zaman sevilip kötülüklerden korunabilseydik diyor çünkü o yaralar kolay kolay geçmiyor...Konu sahibi sirkelenip kendine gelmeni siddetle tavsiye ediyorum.Sana cocuklugumu anlatsam kendi derdini unutup bana aglarsin.Uvey anne elinde buyumus bir cocuktum ve kizkardesimi surekli ondan ve cevreden aklina gelebilecek her seyden korumakla sorumlu hissediodum kendimi.Yedigim dayaklar burdan oraya yol olur ve anlatamayacagim bir cok sey hep icime attim belki babama bir seyler soylesem farkli olacakti ama 7 yasinda bak babana dersen babanda ölür tehditleriyle sustum.Sonucta annemin cesedini gormustum ve zaten şoka girmistim.Ha bu arada sadece uvey anne degildi doven kardesi de doverdi.Babam sehir disina giderdi o gece bizi kaldirirlardi zevk icin degistire degistire döverlerdi.Susardim babam kalp hastasiydi.Okulda adim ayy yazik annesi yoktu ever yoktu bu etiketle ortaokul 2ye kadar özguvensiz sessiz haksizliga susan biri olarak kaldim.Ama uvey annemin halama kizip bana attigi tokatla kendime geldim.Babam halamgili yolcu etmeye cikmisti yalnizdik yani.Kadini elime bir aldim lavaboya kafasini soktum ordan yere firlatip ne yaptigimi bilmeden yumruk tokat atmaya basladim kadinin burnu kirilmis benden ilk hatirasiydi tabi onun icimde actigi yaralarin yaninda hic kalirdi.Sonra okulumu degistim kimseye annem yok demedim lisede populer kizlar arasindaydim universitede gene oyle.Ciktim o evden babama da her seyi anlattim zaten o gece bosanacakti hayir dedim ondan oglun var sonra onada uvey baba gelir ya da okulda bir etiket yer.Sonrasinda kadin benden helallik istedi ama gecti tabi.Vermedim.Ama kendimi sindirmedim ayaga kalktim evlendim esimin ailesi var benim yok ama inan hepsine karsi buyuk kavgada bile tek ciktim hatta dedim siz hepiniz ben tekBosanacaktim kimsem yok olsun dedim ben yaparim esim bakti ki yemio aradi barismak istedi actigi davayi kendi cekti.Su hayatta kimseye boyun egmeyeceksin ve ben òldüm bittim demeyeceksin kardesim ölsende ayakta öl seni 1 gun dinlerler 2 gun 3.gun off derler.Sen sana yeteceksin rezil bi hayat istersen onu alirsin ama dik durursan guzel hayatin olabilir