Köpek gibi büyütülmüş bir çocuk...

Konu sahibi sirkelenip kendine gelmeni siddetle tavsiye ediyorum.Sana cocuklugumu anlatsam kendi derdini unutup bana aglarsin.Uvey anne elinde buyumus bir cocuktum ve kizkardesimi surekli ondan ve cevreden aklina gelebilecek her seyden korumakla sorumlu hissediodum kendimi.Yedigim dayaklar burdan oraya yol olur ve anlatamayacagim bir cok sey hep icime attim belki babama bir seyler soylesem farkli olacakti ama 7 yasinda bak babana dersen babanda ölür tehditleriyle sustum.Sonucta annemin cesedini gormustum ve zaten şoka girmistim.Ha bu arada sadece uvey anne degildi doven kardesi de doverdi.Babam sehir disina giderdi o gece bizi kaldirirlardi zevk icin degistire degistire döverlerdi.Susardim babam kalp hastasiydi.Okulda adim ayy yazik annesi yoktu ever yoktu bu etiketle ortaokul 2ye kadar özguvensiz sessiz haksizliga susan biri olarak kaldim.Ama uvey annemin halama kizip bana attigi tokatla kendime geldim.Babam halamgili yolcu etmeye cikmisti yalnizdik yani.Kadini elime bir aldim lavaboya kafasini soktum ordan yere firlatip ne yaptigimi bilmeden yumruk tokat atmaya basladim kadinin burnu kirilmis benden ilk hatirasiydi tabi onun icimde actigi yaralarin yaninda hic kalirdi.Sonra okulumu degistim kimseye annem yok demedim lisede populer kizlar arasindaydim universitede gene oyle.Ciktim o evden babama da her seyi anlattim zaten o gece bosanacakti hayir dedim ondan oglun var sonra onada uvey baba gelir ya da okulda bir etiket yer.Sonrasinda kadin benden helallik istedi ama gecti tabi.Vermedim.Ama kendimi sindirmedim ayaga kalktim evlendim esimin ailesi var benim yok ama inan hepsine karsi buyuk kavgada bile tek ciktim hatta dedim siz hepiniz ben tek😅Bosanacaktim kimsem yok olsun dedim ben yaparim esim bakti ki yemio aradi barismak istedi actigi davayi kendi cekti.Su hayatta kimseye boyun egmeyeceksin ve ben òldüm bittim demeyeceksin kardesim ölsende ayakta öl seni 1 gun dinlerler 2 gun 3.gun off derler.Sen sana yeteceksin rezil bi hayat istersen onu alirsin ama dik durursan guzel hayatin olabilir
Çocukluğunuza çok üzüldüm o masum ürkek kıza ama yetişkin kötülükler karşısında çınar gibi dik duruşunuza, savaşçı ruhunuzada hayran kaldım... ama insan ister istemez keşke sevgiye , korunmaya en çok muhtaç olduğumuz zaman sevilip kötülüklerden korunabilseydik diyor çünkü o yaralar kolay kolay geçmiyor...

Bu yazdıklarım için kızmayın bana.
30 yaşındayım diyorsunuz.
On lisans mezunu, is imkanı yok diyorsunuz.
20 yaşında bitirseniz on lisansı,
Ilk yıl iş bulamadiniz,
Ikinci yılda geçti,
Artık bir şey yapmanız gerekmez miydi?
Yeni bir eğitim? Bir kurs? Bir dil? Yeni bir sehir?
10 yil beklemek neden?
Eğitimim engellendi 23 yaşımdan sonra ünv gidip 26 da mezun oldum ozamandan beride iş arayışım sürüyor ama bir türlü şansım yaver gitmedi zaten küçük yer fazla iş imkanı yok çalışmayı çok istiyorum ama çok istediğim için sanırım olmuyor

Çocukluğunuza çok üzüldüm o masum ürkek kıza ama yetişkin kötülükler karşısında çınar gibi dik duruşunuza, savaşçı ruhunuzada hayran kaldım... ama insan ister istemez keşke sevgiye , korunmaya en çok muhtaç olduğumuz zaman sevilip kötülüklerden korunabilseydik diyor çünkü o yaralar kolay kolay geçmiyor...
Asla gecmeyecek canim.Cok isterdim bir gun eve geldigimde kapiyi annem acsin bir gun onunla karsilikli cay kahve icelim ya da uvey annem cocuklugumda anne degilde abla olsaydi.Ben belki 5 yil tek basima yedim ictim odamda bir ramazan sahur sofrasi gormedim offf desildi yaralarim.Ama sukrettigim aklim basindaydi birine kacip basima isler acabilirdim ya da okumak yerine cok daha farkli seyler yapabilirdim.Cok sukur bugunume konu sahibi dunler unutulmaz ama yarinlar senin elinde

Eğitimim engellendi 23 yaşımdan sonra ünv gidip 26 da mezun oldum ozamandan beride iş arayışım sürüyor ama bir türlü şansım yaver gitmedi zaten küçük yer fazla iş imkanı yok çalışmayı çok istiyorum ama çok istediğim için sanırım olmuyor
Git markette calis mudurluge kadar cikarsin bende yaptim hatta egitim fakultesini bitiren arkadasimla calistik o atandi ben halk egitime gectim ama o surecte issizde kalmadim

Asla gecmeyecek canim.Cok isterdim bir gun eve geldigimde kapiyi annem acsin bir gun onunla karsilikli cay kahve icelim ya da uvey annem cocuklugumda anne degilde abla olsaydi.Ben belki 5 yil tek basima yedim ictim odamda bir ramazan sahur sofrasi gormedim offf desildi yaralarim.Ama sukrettigim aklim basindaydi birine kacip basima isler acabilirdim ya da okumak yerine cok daha farkli seyler yapabilirdim.Cok sukur bugunume konu sahibi dunler unutulmaz ama yarinlar senin elinde
Genelde bizim gibi sevgisiz şiddetle büyüyen kişileri evlilikte de aynı sorunlar bırakmıyor diye biliyorum oyüzden evlenmeyede korkuyorum.. Eşinden şiddet görmedin dimi?

Genelde bizim gibi sevgisiz şiddetle büyüyen kişileri evlilikte de aynı sorunlar bırakmıyor diye biliyorum oyüzden evlenmeyede korkuyorum.. Eşinden şiddet görmedin dimi?
Aynen oyle ama gördum diye pusmadim bir daha vurursan karsiligini alirsin dedim ikinci oldu cesaret edemedim ama 3.olunca Allah ne verdiyse daldim hos bir sey degil bu ama ben bunu ogrendim ogretildi.Sonra evlilik oturunca o da yaptigindan utandi bende.Ama ben sussaydim o bunu belki aliskanlik haline getirirdi

Aynen oyle ama gördum diye pusmadim bir daha vurursan karsiligini alirsin dedim ikinci oldu cesaret edemedim ama 3.olunca Allah ne verdiyse daldim hos bir sey degil bu ama ben bunu ogrendim ogretildi.Sonra evlilik oturunca o da yaptigindan utandi bende.Ama ben sussaydim o bunu belki aliskanlik haline getirirdi
İyi yapmışsın.. Şimdi ne yapıyorsun peki çalışıyormusun çocuğun var mı?

mesela banyodayım saçımı yıkıyorum dışardan ses geliyor bu şerefsiz hala banyoda ne yapıyor bu bir örnek banyoda saçımı yıkadığım için bile "şerefsiz" kelimesine maruz kalarak bunun gibi yüzlerce uğradığım, unutamadığım zulüm var
Bu nasil bir insan zihniyetidir anlayamadım. Yazıklar olsun öyle bir aile bireylerine. Kendi yuvanızı actinizda umarım çok mutlu olursunuz ve kendi çoğunuza goremediniz sevgiyi buram buram verirsiniz.

Bu nasil bir insan zihniyetidir anlayamadım. Yazıklar olsun öyle bir aile bireylerine. Kendi yuvanızı actinizda umarım çok mutlu olursunuz ve kendi çoğunuza goremediniz sevgiyi buram buram verirsiniz.
Amin inşallah teşekkür ederim... ancak pskolojim pek iyi değil sürekli mutsuzum yaşam enerjim sıfır yaşayan bir ölü gibiyim yaşadıklarımdan dolayı...bu durumu nasıl aşarım bilmiyorum

Yok bebegim var ikiz kizlarimda nasipse kizlari krese verip dukkan acacam bebegimde benle olacak yasina girio ztn
Allah bağışlasın senin adına sevindim eş kişisinden yana gülmesende çocukların hayatı çekilebilir kılan tek güzellik olsa gerek... eşinlede umarım aran düzelir...

Allah bağışlasın senin adına sevindim eş kişisinden yana gülmesende çocukların hayatı çekilebilir kılan tek güzellik olsa gerek... eşinlede umarım aran düzelir...
Esimle aramiz sukur cok iyi.Evliligin basinda herkeste catismalar oluyor onu atlattiktan sonrasi guzel zaten.Esim sansim.

Her kardeşlik ilişkileri bir değildir, değer görmüyorsanız siz de vermez görüşmeleri minimum düzeyde yaparsınız.
Ne kadar az beklenti o kadar huzur. Enerjinizi güzel şeylere verin, kitap okuyun, resim yapın, yeni şeyler öğrenin, meditasyon yapın...
Hayat kısa ise güzel şeylere odaklanıp yaşayın.

Düzenleme
Değil ama abla abi çoğu kişi avantaj olurken benim için neden dezavantaj oldu diye ister istemez üzülüyorum...

Sende burada anlattiklarini esin dahi kimseye anlatma.İnsanlar garipler yarandan vururlar.Ozellikle esine ailen kotude olsa soyleme.Senin icinin aldigi her seyden once guvenecegin birini bul ve evlen hayatini kur.Gecmisi de ciktigin o evde birak yük etme kendine rahat ol biraz

Amin inşallah teşekkür ederim... ancak pskolojim pek iyi değil sürekli mutsuzum yaşam enerjim sıfır yaşayan bir ölü gibiyim yaşadıklarımdan dolayı...bu durumu nasıl aşarım bilmiyorum
Eminim yaşadıklarını kolay kolay unutamazsın, benimde çocukluğumdan malesef kalan hasarlar var. Evliliğimdede çok şansım olmadı. Ama iki çocuğum var ve onlar benim yaşam kaynağım. Sizi koşulsuz seviyorlar. Hayatda en guzel duygu benim için anne olmanın tadıydı. Bu inanılmaz güzel bir duygu sabredin mutlu olmak için biraz çabalamalısınız, bunun için ama gerçekten değer. önce bir piskolojik yardim alın, kendinize bol bol vakit ayırın (ben eşimden ayrıldım zaman, kafamı toparlamak için bol bol yürüyüş yapıyordum çok iyi geliyordu bir deneyin) evde fazla vakit getirmemeye bakın. Sonra eğitim durumunuzu ilerleyin, güzel sevdiniz bir işe girin, hem elinize para geçer ayri evinizi açarsınız hemde belki iyi insanlarla tanışmaya vesile olur. Sabır herşeyin başı.

Merhaba, yaşadığınız şeylere çok üzüldüm. Aklınıza gelen kötü olayları en ufak şeyleri bile yazıp, ya da gün içinde tetiklendiğiniz şeyleri yazıp EFT enerji tekniği ile tek tek bilinçaltınızdan temizleyebilirsiniz. Ben bu yöntemden çok fayda gördüm.Bunu uygulayan terapistler var ama hiç para harcamanıza gerek yok. Silvia Hartmann’ın “enerji EFT” kitabını alıp okuyup kendiniz uygulayabilirsiniz. İnternette örnek videolar da var. Ağlayıp duyguları negatif enerjiyi boşaltmak lazım

Çok üzüldüm.. bir dizideki psikologun lafı beni çok etkilemişti. Sorunlu bir adamla terapi yapıyordu. "Annenin doyuramadigini dünya doyuramaz" sizde de bu durum var bence. Anneniz 4 çocuk yapmış ama sadece yapmış. Bakamamis bakmamış. Sevgisiz büyütmüş dayak şiddet hakaret. Çocuklar da kendisine benzemiş. Çocukluğu kötü geçen kişilere çok üzülüyorum.onunuzde iki yol var. Evlenip çocuk yapınca anneniz gibi olmak , ya da onun yaptıklarından ders alıp çocuklarınıza çok iyi bir ebeveyn olmak. Umarım en kısa zamanda hayatınızı kurarsınız.
Bir şiddet yaşadığınızda utanmayın kaeakola gidin darp raporu alin
Ayrıca orda yaşamak zorunda değilsiniz kadın sığınma evlerine gidin orda iş bulurlar kendi hayatınızı kurarsınız başka bir sehirde

Abla cigerimizi söktün ya😔
Off cok zor,düsmanlarınla aynı evde😨
Anne baba birbirine sevgisiz miydi?Böyle oldu🤷🏻‍♀️
Tek care ise girip ayrılmak o evden.

Back
X