Köpek maması

My flower

Geçer mi acaba???
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
851
1.018
208
Merhaba arkadaşlar.

Biliyorum bu bir dert değil ama daha çabuk cevap alabileceğimi düşündüğüm için bu konuyu buraya yazmak istedim.

Bu aralar sokakta gezen yaklaşık 5 6 köpek var. Onlar için su kabı bırakmak istedim sokağa. Bırakmışken yiyebileceği bir şeyler de olsa iyi olur diye düşündüm. Ama daha once köpek ne yer bilmediğim için buraya sormak istedim.
1- Köpekler ekmek yer mi?
2- Şekerli olmayan bisküvilerden yerler mi?
3- Imkanim doğrultusunda her gün bırakmaya çalışacağım köpek maması alamama durumum olabilir alsam da sokak köpeği mama yer mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Öncelikle o masumlari düşündüğünüz için teşekkür ederim,varolun.
Evet hazır köpek mamalarini yiyorlar hatta kedi mamasini bile yiyorlar iştahla:))
Mama alamadığınız zamanlar ise bayat ekmekleri kemik haslayip o kemik sularıyla islatin afiyetle indirirler mideye ponçikler.

Marketten 4 5 paket makarna al. Suda bır güzel haşla tuz falan katma .
Büyükçe bir leğene koy afiyetle yerler.
Veya kasaptan kemık alın.
Güzelce haşlayın suyuyla kalmış ekmekleri ıslatın ohhh afiyetle yerler . Her defasında yaparken bıraz yerım

Sağolun Varolun

Uygun fiyatli mamalardan alabilirsiniz. Ben sokak kedilerine bonacibo aliyorum. Ayni ureticinin micho mamalari da var onlardan da kullandim. Kopek icin olanlar kucho var, kennel var. Kucho azcik daha iyi. 15 kilosu kucho 77 kennel 65tl hicbisey degil 15 kilo icin.

Migros'ta sokak köpekleri için mamalar satılıyor. Paketi 1 tl. Kırmızı küçük paketler, bulabilirseniz onlar işinizi görebilir.
Bir keresinde de ekmekleri ıslatıp bir kabın içine koymuştum ve üzerine et suyu eklemiştim.

temiz mamada uygun 15 kg lık köpek mamaları var 55- 60 tl oluyor hatta bazen carrefour yada mıgroslardada ındırım oluyor . onları dusunene her bır kısıye sonsuz teşekkürler...

ekmek vermesen iyi olur aslinda. cogu köpek ekmekden sonra ishal oluyo benim bildigim. kasap kullanmadigi kemikleri versin ama sakin tavuk kemigi verme. onlari ver bide kuru mama alirsan cok iyi olur. sadece suyla pilavda iyi gelir

Tuzsuz yağsız makarna haşlayıp bir kaba koyabilirsin hele birde kemikle birlikte haşlarsan bayılırlar Allah güzel kalbinize göre versin

ekmek vermesen iyi olur aslinda. cogu köpek ekmekden sonra ishal oluyo benim bildigim. kasap kullanmadigi kemikleri versin ama sakin tavuk kemigi verme. onlari ver bide kuru mama alirsan cok iyi olur. sadece suyla pilavda iyi gelir
Neden tavuk kemigi vermemek gerekiyor?

Direkt kuru ekmek olmaz
Yemek ya da Et suyu ile ıslatıp verilebilir
Bisküvi işine hiç girme, insana bile zararlı
En temizi köpek maması
Ucuz mamalar var
Dışarıda çöp yemelerinden iyidir
Temizmama sitesindeki ucuz köpek mamalarını 15 kilo şeklinde alabilirsin

Açlarsa kuru ekmeği bile yerler malesef
Ekmeğe süt döküp verebilirsin veya büyük marketlerde 15.20kg luk mamalar var uyguna satılıyor onlardan alıp her gün azar azar verebilirsin
Var olun hep

Çok ucuz köpek mamaları var onlardan alabilirsiniz. O olmazsa kasaptan kemik alın bazen bedava bile veriyorlar onun suyunda makarna haşlayabilirsiniz veya yine et suyuna ekmek doğrayabilirsiniz

Artan yemeklerimi bırakırım hep yesinler diye. Olmadı ekmekleri bırakırım. Üzerinr çorba falan döküp. Ne bulsalar yiyor zavallılarım.

Biskuviden daha ucuza gelir mama. Ve evet, tabii ki yerler :)
Eğer evimin orada alacak yer yok, çok ağır falan dersen temizmama.com adresini tavsiye ederim. Hem çok çok ucuz hem de saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…