• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpek saldırısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya gerçekten ben sorumlu kişileri şikayet ettim köpeği şikayet edecek kadar manyak değilim herhalde
Kişilerin ne gibi bir sorumluluğu var ki? Bizim komşumuza köpekler saldırmıştı ve öyle ufak tefek ısırıklar da değildi maalesef, durumu bildirdiğimizde aşılı hayvanlar için gelip toplama ya da farklı bir uygulamanın olmadığını belirtmişti belediye. Hayvanları bu saldırgan hale getirenler de biz insanlarız, bence biraz da bunu düşünmek lazım

Kimi kime şikayet ettiniz anlamadım gerçekten. Aslinda kampüste bakılan köpeğin aşıları vardır ve insan canlısıdır çok şaşırdım ısırmasına.
Geçmiş olsun. Zaten şikayet ettiyseniz ya barınağa gidecek ya da alıp uyutacaklar. Keşke böyle birşey hiç yaşanmasaydı

Geçmiş olsun. Yeterlidir muhtemelen, gelip köpekleri toplayıp barınağa alırlar eh orada da olanlar malum, kafasına kürekle mi vurur, birbirilerine yem mi eder orası kısmet.

Belediyeler ve tüm kurumlar işini düzgün yapsa, sistemli kısırlaştırma yapılsa çözülebilecek bir sorun bu ama güzide ülkemizde iki tarafı da mağdur eden iki ucu boklu bir değneğe döndü.

Okulu neden sikayet ettiniz? Zehirlesinler mi hayvanlari okul müdürleri? Hayvanlari insanlara saldiracak duruma getirenleri, bir kap mama konuldugunda bile alip cope atanlari, hic biyerde barinmalarina izin vermeyenleri sikayet edin.
Kampüsteki öğrencilerin güvenliğini sağlamak okul yönetiminin sorumluluğu değil mi? Öğrenmek için soruyorum

Bence de yetmez. Dönüp diğer yanağını da ısırttırmalıydı.
:D bir hoşt dese kaçardı aslında köpekler konusunda uzman oldum mesela benim iş yerimin yolu üzerinde en az 10 tane köpek var ilk işe başlarken hepsi birden koşmuştu üstüme bağırdım çanta savurdum falan olayı öyle atlatmıştım yani ve ertesi gün mama aldım şimdi beni ısırmaya çalışan köpekler işe kadar uğurluyorlar beni ofisimin kapısına kadar :D yani bir sonraki oradan geçişinde mama filan alsın yanına bak bakalım o saldıran köpek nasıl minnoş bir güzel hayvana dönüyor

Çok geçmiş olsun acaba burda duyar kasan insanlar kendi başlarına gelse ne tepki verirler köpek saldırısına uğrayan bir sürü insan var çocuklar var yazık değilmi tabiki de diğer canlılara da zarar gelmesin her canlının yaşama hakkı var ama bunun bir çözümü olmalı araştırın bence kimin ihmali varsa bir yaptırım uygulanmalı Bu bozuk işleyiş bir an önce düzelir insallah

Geldi yine hayvan dusmanlari, bi bitseniz de kurtulsak.
Yorumuma beğenmedim yapmışsınız ama inanın köpek düşmanlığı değil yaptığım iki taraflı düşünmek lazım haberlerde görüyoruz çocuk köpek tarafından saldırıya uğramış hastanede bir sürü travma yaşamış bunlardan bahsediyorum köpekleri oldurun zarar verin demiyorum ki ben karınca yuvası görsem yolumu değişirim basmayayim zarar vermeyeyim diye ama sorumlu kim ise önlem alınmalı konu sahibi daha büyük yara alabilirdi

Yorumuma beğenmedim yapmışsınız ama inanın köpek düşmanlığı değil yaptığım iki taraflı düşünmek lazım haberlerde görüyoruz çocuk köpek tarafından saldırıya uğramış hastanede bir sürü travma yaşamış bunlardan bahsediyorum köpekleri oldurun zarar verin demiyorum ki ben karınca yuvası görsem yolumu değişirim basmayayim zarar vermeyeyim diye ama sorumlu kim ise önlem alınmalı konu sahibi daha büyük yara alabilirdi
simdiye kadar yetkililer bu hayvanlari toplayip iskence edip oldurmekten baska ne yapmis. Hala anlamadiniz mi oldurmek disinda bir cozumu yok bu isin (onlara gore)

Ayrica cevrenizde kopekler saldirgan ise siz de dikkatli olun. Demekki o cevrede kotu insanlar yasiyor ve kopeklere tas, tekme atiyorlar demektir. Yoksa kopek sal dir maz!

:KK70: bir hoşt dese kaçardı aslında köpekler konusunda uzman oldum mesela benim iş yerimin yolu üzerinde en az 10 tane köpek var ilk işe başlarken hepsi birden koşmuştu üstüme bağırdım çanta savurdum falan olayı öyle atlatmıştım yani ve ertesi gün mama aldım şimdi beni ısırmaya çalışan köpekler işe kadar uğurluyorlar beni ofisimin kapısına kadar :KK70: yani bir sonraki oradan geçişinde mama filan alsın yanına bak bakalım o saldıran köpek nasıl minnoş bir güzel hayvana dönüyor
Sizi benim iş yerim üzerindeki köpekler üzerinde uzmanlaşmaya davet edeyim madem. Bir çocuğun 2 parmağını koparmışlardı. Sürü içinde kaldığı için maalesef kimse de kurtaramadı. Çaresiz köpeklerin bırakmasını bekledik. Evet hayvanlar zulüm görmesin, her canlının yaşam hakkı var ama lütfen bu tarz olaylar altında "mama taşıyın, oyun oynayın" diye yorum yapıp insanları hem hayvan düşmanı hemde suçlu durumuna düşürmeye çalışmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X