- Konu Sahibi Legendwomen
haklısınız zaten kuduz teşhisi konan hayvanın bana göre uyutulması gerekiyor kendi çocuğumu düşününce kendi sitemizde beslediğimiz bir golden cinsi köpek var onu besliyoruz aşıları filan tam sadece onu sevmesine izin veriyorum. benim aslında demek istediğim hayvanların boş havlamaları vardır saldırmazlar havlarlar ama ciddi ciddi saldırıp öldürmeye kadar giden hayvanların zaten uyutulması gerekiyor her bireyin yaşama hakkı olduğu gibi hayvanların da yaşama hakkı var ama öncelik insanların olmalı o yüzden belediyelerin her bir köpek için tüm aşıları yapması gerekiyor nasıl oluyorda sokaktaki başı boş bir köpek kuduz oluyor ? burada suç belediyelerin işte bende çocukluğumda 3 kez ısırıldım köpek tarafından ve aynı köpek tarafından komşunun köpeğiydi komşunun evine oynamaya giderdim çocuğuyla her seferinde bağlı köpek bağını koparıp ısırdı beni o yüzden bu derece saldırgan hayvanların zaten uyutulması gerekiyorOrion Hanım ama kaç çocuk böyle saldırıya uğradı, bir kısmı öldü. Geçen bir çocuğun kafa derisini koparmışlar.
Empati yapmak güç geliyorsa, kendi çocuğunuz olduğunu bir hayal etsenize. Nasıl korkmuştur, nasıl canı acımıştır.
Tamam hayvanlar canlı ama insanlar da canlı. İnsan ya da insan yavrusunun da canı kıymetli. Bunu diyen herkese hayvan düşmanı denir oldu. Ne diyelim yani? Aman saldırıya uğradıysa ne olmuş falan mı? Kuduz olup çocuk öldü ya, bu çok üzücü.