Köpek saldırısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bu eğitim verilirken çocukların üzerine saldırgan sürüler mi salınıyor yoksa arkadaş canlısı goldenlar mı :d
Video larla gösteriliyor. Köpekler kullanılmıyor.
Ayrıca onca çocuktan bir ikisine bile bilinç aşılansa kötü mü olur. Güzel iş yapılıyor diye düşünüyorum ben.
Bir de yorumumda onca hayvanın üstüne doğru geldiğinde soğuk kanlı olabilmenin zor olduğunu belirttim zaten. büyük küçük youtube dan açıp köpek davranışları ve beden dillerini araştırsa iyi olmaz mı?
Sonuçta onlarla beraber yaşıyoruz ve yaşamak zorundayız.

İnsanların da ne kötüleri var. Sapıkları, tacizcileri, hırsızları, katilleri. İnsanları kapatıp bir yerlere kurtulamıyorsak hayvanlarında barınaklara kapatılması çözüm değil.
O zaman timsahlar, kaplanlar, orangutanlar hep beraber yaşayalım.
Barınakta olması gereken hayvanlar gariban diye anlatılan kendi halinde köpekler ve kediler asla değil ki. Hayvan 50 kilo, hamileyim mesela, atlasa üzerime devrildiğim yerden kalkana kadar kemiğim kalmaz.
Barınak deyince irkiliyorsunuz. Haklısınız da. Yaşananlar berbat. Ama bizlerin barınak dediğinde kastettiği o barınaklar değil. Ve bence bunca yatırım, destek ve gönüllü ile bu hayvanlar için de güzel bir yaşam hayal değil. Yapılabilmeli..

İnsanların da ne kötüleri var. Sapıkları, tacizcileri, hırsızları, katilleri. İnsanları kapatıp bir yerlere kurtulamıyorsak hayvanlarında barınaklara kapatılması çözüm değil.

Ne alaka şimdi bu mantıkla kaplanları da salalımmı ayrıca bu insanları cezaevine kapatıyoruzya

Video larla gösteriliyor. Köpekler kullanılmıyor.
Ayrıca onca çocuktan bir ikisine bile bilinç aşılansa kötü mü olur. Güzel iş yapılıyor diye düşünüyorum ben.
Bir de yorumumda onca hayvanın üstüne doğru geldiğinde soğuk kanlı olabilmenin zor olduğunu belirttim zaten. büyük küçük youtube dan açıp köpek davranışları ve beden dillerini araştırsa iyi olmaz mı?
Sonuçta onlarla beraber yaşıyoruz ve yaşamak zorundayız.
Teorinin de teorisi yani. Çocuklara bilinç aşılansın elbet ona lafım yok ama bunu bir tatbikat olarak görmeniz komik.

Hayır yaşamak zorunda değiliz.

Buna verilecek cevabı söyleyeyim:

Sen hiç et yemiyor musun? Bunu eleştirebilmen için tamamen vegan olman lazım. İnsanoğlu için milyarlarca hayvan kesilirken ses çıkardın mı? Ülkemizdeki mültexilere

Bu eleştiri için Neden vegan olması lazım ki bir hayvan türünü beslemek için diğeri canından oluyor hani hayvanseverdin diğerine niye ses etmiyorsun diyor

Yapılmalı ve yapılıyor da. DKMP lar çalışanları anaokul ve ilk okullarda belediyeler ile birlikte sokak hayvanlarına karşı yaklaşım ve hayvan beden dili ile ilgili eğitim veriyorlar.
Bu ne saçma bir şey😳 depremle yaşamayı öğrenmek gibi başıboş çeteleşmiş köpeklerle yaşamayı öğrenin diyorsunuz. Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde böyle saçma bir şey olamaz.

Bu eleştiri için Neden vegan olması lazım ki bir hayvan türünü beslemek için diğeri canından oluyor hani hayvanseverdin diğerine niye ses etmiyorsun diyor

bir hayvan türünü beslemek için başka hayvan canından olmuyor. yukarıda başkası da açıklamasını yapmış, ben de yazdım. yanlış bağlantılar kuruluyor ve konu saptırılıyor.

Birkaç ay önce kaybettiğim ve yıllardır birlikte olduğum kedimin acısını hala yaşıyorum. Site bahçesindeki kedileri besliyorum, aç bir köpek görsem besliyorum. Küçükken bir köpek tarafından ısırılmama rağmen. Ama artık tehlike arzeden şeyler için insanlarla dalga geçilmesini, olmayacak tepkiler verilmesini abuk buluyorum.
Çarşı diyebileceğimiz işlek bir caddede yürürken arkamda büyük bir itici kuvvet hissederek kendimi yerde buldum. Sürü haline gelmiş ve koşturan köpeklerden biri yaptı bunu bana, kalktım ve yoluma devam ettim ama o köpek beni altına alıp ısırsa ya da parçalasa kimse dur diyemezdi.kemiklerinin iriliğini hissetmem neticesinde korkmuştum, hatta ilk hissettiğimde bir sapık sandım. Bu gibi saldırılar olmasın diye istekte bulunma o köpekler öldürülsün anlamına mı geliyor zehirleyin mi deniyor. Arabalarından hiç inmeden yaşayan insanların sabahın kör karanlığında okuluna işine yürüyerek gitmek zorunda kalan insanları düşünmesi bu kadar zor mu? Her biri 40 kilo gelen ve iri ırk 30 köpek bir aryaa gelince şirin olmuyor, sürü oluyor ve sürünün gerektirdiği hareketleri sergiliyorlar. Bu kadar basit. kusura bakmayın ama bu hayvanseverlik değil. Hayvanı seven insan yaşamına da değer verir. Armutları şöyle koyun diyen birine ama elmalar da böyle cevabı kadar abuk bu davranışlar. Saldırıya geçmeden önce bir mantık süzgecinden geçirilse bazı şeyler çok daha yaşanılır olur sanki.

İnsanlar suç işlediğinde hapse kapatılıyor dimi
Sapla samanı karıştırma.. saçmasapan argümanlar sunma.. çok acayip bir kitle her seferinde daha da şaşırıyorum bu cinslere😳 hayvansever olduklarını da düşünmüyorum. Öyle olsalar doğayı zehirleme pahasına belediyelerce yapılan sivrisinek katliamı için de bir şeyler söylerlerdi. Hem sivrisinek ısırığı köpeğin ısırıkları kadar zarar da vermez😬. Köpekler tarafından parçalanan kediler için kıllarını kıpırdatmazlarken kendilerine hayvanseverim demeleri de komik ve itici

Sapla samanı karıştırma.. saçmasapan argümanlar sunma.. çok acayip bir kitle her seferinde daha da şaşırıyorum bu cinslere😳 hayvansever olduklarını da düşünmüyorum. Öyle olsalar doğayı zehirleme pahasına belediyelerce yapılan sivrisinek katliamı için de bir şeyler söylerlerdi. Hem sivrisinek ısırığı köpeğin ısırıkları kadar zarar da vermez😬. Köpekler tarafından parçalanan kediler için kıllarını kıpırdatmazlarken kendilerine hayvanseverim demeleri de komik ve itici
Geçenlerde farklı bir forumda biri incitmeden eleştirmeden saldırıya uğrayan çocuklarla ilgili neden yorum yapmıyorsunuz, sonuçta o hayvanların rehabilite edilmesi gerekiyor neden önlem almıyorsunuz dediğinde sizden çıkan p...leri sevmek zorunda mıyız diye cevap verenler oldu. Kopektapara cevap olarak cocuktapar yazanlar oldu. Sinirden üyeliğimi sildim orada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X