Kısa süreli İstanbul dışında bir yerde yaşıyorum. İlk defa bu kadar bol köpeğe şahit oldum :d köpekten korkuyordum ama alıştım artık ayak uydurmaktan başka çarem yok. Niye yok? Çünkü belediyeyi kısır olmayan köpekler için defalarca aradım. Hasta yavru köpekler için aradım yavru kabul etmiyoruz dediler 6 yavruya baktım. Yavrular sütten kesildi belediyeyi tekrar aradım kısırlaştırma için. Küpesi de yok annenin dedim gelmediler. Hadi onu geçelim.
Yasaklı ırk köpek geldi sokağa daha bu yavrular el kadarken. Yavrulardan birini öldürdü. Boynunda da tasma vardı bu arada, kim bilir nereden kaçmış. Herhalde sokaktan birini de kovaladı polis arandı onun üstüne belediye geldi. İki hafta önce markette tanışık olduğum biri evlerinin oraya 10 15 tane köpek bırakıldığını söyledi belediye tarafından. Köpeklerden biri de gebe :) cimere yazdık birkaç kişi, cimer sikayetimizi belediyeye yönlendirdi :d kimi kime şikayet ediyorsunuz durumu :d
Şu yazdıklarım sadece benim oturduğum yer ile alakalı. Besledigimi belirtmeme gerek yok herhalde ama hadi taşlanmamak için yazayım. Bana hiç saldırmadılar ama sevdiklerinden değil, köpek savarım var basınca kaçıyorlar bir noktada şartlandılar beni görünce hiç yanaşmıyorlar. Seviyorum besliyorum diye öpüş kokuş olmak zorunda da değilim.