• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpekle gidilebilecek oteller

mryevr

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
1.134
1.676
408
38
Selamlar arkadaşlar,
4 yaşında 16 kg İngiliz cocker köpeğimiz var. 3 yıldır bizimle geçtiğimiz yaz ilk defa birlikte tatile gittik ve gayet rahat geçti.evcil hayvan kabul eden otel bulmak çok zor oluyor kabul edenler de genelde küçük ırk 6-7 kg hayvanları kabul ediyor. Özellikle Ege bölgesinde herşey dahil konseptinde tavsiye edebilceğiniz köpeğimizle gidebileceğimiz oteller var mı acaba? Şimdiden yaz için arastırmalara başlayalım 😊

Ben kedimle seyahat ediyorum, genelde sorun olmuyor. "Evcil hayvan dostu oteller" diye arama yaparsanız karşınıza çok otel çıkar, sonra telefonla arayarak teyit alabilirsiniz.

Evet , o şekilde arama yapıyorum fakat çok az seçenek çıkıyor ve genelde kg sınırlaması var kedilerle daha rahat bulunuyordur , köpeğim 16 kg oldugundan çoğu yer olmuyor.birde herşey dahil konseptinde bir yerler bakıyorum. Geçen yıl gittimiz otel çok güzeldi memnun kaldık,alternatif baska yerler de arıyorum. Memnun kaldıgınız bir otel varsa önerinizi beklerim

Evet , o şekilde arama yapıyorum fakat çok az seçenek çıkıyor ve genelde kg sınırlaması var kedilerle daha rahat bulunuyordur , köpeğim 16 kg oldugundan çoğu yer olmuyor.birde herşey dahil konseptinde bir yerler bakıyorum. Geçen yıl gittimiz otel çok güzeldi memnun kaldık,alternatif baska yerler de arıyorum. Memnun kaldıgınız bir otel varsa önerinizi beklerim
Yani memnun kaldığımız bazı oteller var, köpeğinizle de sorun olmaz ama bunlar herşey dahil konseptinde değil.

Back
X