- 19 Şubat 2021
- 6.757
- 19.389
- 198
- 39
Güzel kalbinizden öperimSokakta beslediğim köpekler var onlara yemek her cikardigimda ayrı ayrı yerlere koymama rağmen biri korkuyor yemiyor çünkü ne zaman yemeğe yaklaşsa diğerleri hirr diyor. Bu durum beni kahrediyoronu tek görsem hemen besliyorum zaten ama taa uzaktan bile dominant olanı görse yemiyor canım benim hayat kopekler için çok zor az önce beslemeden geldim üzüldüm paylaşmak istedim
Öz bacımGüzel kalbinizden öperim
Ayrı yere götürüp besleseniz onu
Ben öyle yapıyorum
Bu soğuklarda açlık susuzlukla uğraşıyolar
Çok üzülüyorum
Kışı da hiç sevmiyorum bu yüzden
Bu dert mi yani??? Haydi köpekler akılla değil içgüdüyle davranan canlılar da sen insansın kardeşim sende hiç akıl yok mu? Yapacağın iş belli, diğer köpeğin yemeğini uzak bir yere koy orda yerken de yanında uysal köpeğe yemek koy. Diğer köpek gelirse de sen kovalarsın uysal köpek rahatça yer. Burda okuduğum en aptalca konu kahrolmak yerine uysal köpeği diğerindne ayır olsun bitsin.
Güzel yüreklilere öyle demeyelim cherryBu dert mi yani??? Haydi köpekler akılla değil içgüdüyle davranan canlılar da sen insansın kardeşim sende hiç akıl yok mu? Yapacağın iş belli, diğer köpeğin yemeğini uzak bir yere koy orda yerken de yanında uysal köpeğe yemek koy. Diğer köpek gelirse de sen kovalarsın uysal köpek rahatça yer. Burda okuduğum en aptalca konu kahrolmak yerine uysal köpeği diğerindne ayır olsun bitsin.
Sizden böyle bir tepki almak beni üzdü bir de aptal demişsiniz inanamıyorum hesabınızı başkası mı caldi ? Ben zaten geri zekaliyim bu dediklerinizin hiç birini denemedim zaten tebrikler uzaydan bilgi paylaştınız. Dominantlik başka bir şey hiç şahit olmadınız sanırım köpek diğer kopegi 50 metre uzaktan bile görse korkudan yemiyor bekliyor ki alfası yesin. Uzaklaştırmak da pek çözüm değil yani. Hatta önce alfaya veriyorum sonra o kopegi kenara çekip vermeye çalışıyorum alfa yedigi yemeği bırakıp onun yanına gelip hır diyor. Ben de insanım korkuyorum yani.Bu dert mi yani??? Haydi köpekler akılla değil içgüdüyle davranan canlılar da sen insansın kardeşim sende hiç akıl yok mu? Yapacağın iş belli, diğer köpeğin yemeğini uzak bir yere koy orda yerken de yanında uysal köpeğe yemek koy. Diğer köpek gelirse de sen kovalarsın uysal köpek rahatça yer. Burda okuduğum en aptalca konu kahrolmak yerine uysal köpeği diğerindne ayır olsun bitsin.
Hep beslerim sokaktaki hayvanları, az önce verdik mamalarını. Bu söylediklerinizi ilk defa duyuyorum, hiç bir canlının aç, susuz kalmasına dayanamam, yazık değil mi hayvanlara?Bu iyilik değil gerçekler bunlar.
Önce tabi alfalara veriyorum sonra köşede garibana veriyorum ama alfa yemegini bırakıp yanımıza geliyor hır diyor hepsini o yiyecekmişBen önce cengaverlere veriyorum onlar yerken gariban bakışlım varsa hemen arkada ona gizli veriyorum başında duruyorum böylelikle gelmiyorlar kendi yemekleriyle meşgul oluyorlar
Sen de aşk kadınsınHep beslerim sokaktaki hayvanları, az önce verdik mamalarını. Bu söylediklerinizi ilk defa duyuyorum, hiç bir canlının aç, susuz kalmasına dayanamam, yazık değil mi hayvanlara?
Ayrıca açılsın barınaklar tamam destek olalımda bizim elimizden ne gelir ki? Biz mi açalım? Nasıl açalım barınak?
Bunu ne kolay söylüyorlar dimiSen de aşk kadınsınboş yapıyorlar ya. Aç kalırsa Popülasyon artmaz dedikleri aç kaldıkları için ölecekler ya o. Açıktan diyemeyen böyle boş yapıyor.
yav diyenlerin ve beğenenlerin konularına bak Allah vermiş belalarınıBunu ne kolay söylüyorlar dimi
Hiç açlık yaşamadılar mı acaba
Korkunç geliyor bana
İnsanlara karşı beddua etmenizi beğenmedim sadece. Bunun için niye ağlayayım, veya neden günlük tutayım? Gerçekten tuhafsınız. Dansöz emojisi ne alaka mesela…
Oynuyomİnsanlara karşı beddua etmenizi beğenmedim sadece. Bunun için niye ağlayayım, veya neden günlük tutayım? Gerçekten tuhafsınız. Dansöz emojisi ne alaka mesela…
Sizden böyle bir tepki almak beni üzdü bir de aptal demişsiniz inanamıyorum hesabınızı başkası mı caldi ? Ben zaten geri zekaliyim bu dediklerinizin hiç birini denemedim zaten tebrikler uzaydan bilgi paylaştınız. Dominantlik başka bir şey hiç şahit olmadınız sanırım köpek diğer kopegi 50 metre uzaktan bile görse korkudan yemiyor bekliyor ki alfası yesin. Uzaklaştırmak da pek çözüm değil yani. Hatta önce alfaya veriyorum sonra o kopegi kenara çekip vermeye çalışıyorum alfa yedigi yemeği bırakıp onun yanına gelip hır diyor. Ben de insanım korkuyorum yani.
SüperOynuyom
Benim de yapabileceğim bir şey yok bunun çözümü de yok zaten aralarındaki ilişki yani. Ben üzüldüm yazdım. Dertlendim. Çözüm de istediğimi hatırlamıyorum. Ben yapabileceğim her şeyi denedim çünkü bu uğurda ısırılmayı da göze alamamNe yapalım peki Burundi biz mi gelip kovalayalım
Ha şimdi anlaşıldı sizin karın ağrınız durduk yere gelip profil incelemeniz hani bütün canlar eşit bunu savunuyorsunuz ya bunu savunurken başkalarının yaşadığı acıya henüz yaşamadığı acıya inş yaşar diye keyiflenerek mi siz bunu savunacaksınız ya da insanlar neyi beğenip beğenmeyeceğini hangi fikirde olacağını size mi soracak ? Sokakta çeteleşmiş hayvanların beslenmesini doğru bulmuyorum bana göre barınakta olmalılar ha şimdi barınaklar kötü şartlar kötü diye başlayacaksanız hiç başlamayın o zaman bu kadar tatavayı şart iyileştirilmesi için yapın o başıboş gezen hayvanlar yüzünden kaza yapan ölen kuduz olan insanlar var siz bunların farkında mısınız? Türkiyede sokak hayvanları toplanmalı kısırlaştırılmalı ve barınaklarda olmalı sayı öyle ponçik ponçik sevgi gösterilecek seviyede değil artıkyav diyenlerin ve beğenenlerin konularına bak Allah vermiş belalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?