Köpek sokaktan gitsin de barınakta ne olduğu umurlarında değil bunların. Bakma tatlış tatlış "uyutulsun" diyenler bile uyutmak denilen şeyin öldürmek olduğunu bilmiyor gibi kulaklarını kapatıyor.Dün ve pazar günü. Birisi Kütahya’dan görevliler besleme yapmayı unuttuğu için birbirini yiyor hayvanlar. Olay tespit edildi söylem değil.
Diğerinde uyutmak için çamaşır suyu enjekte edildi. Barınak dediğiniz yerler. Sırf bu haftanın barınak vukuatları .
Ben geç saatte sokağa hayvanlardan dolayı değil erkeklerden dolayı çıkamıyorum. Varsa böyle bir gücümüz erkekleri toplatalım ya da belli saatten sonra çıkamasınlar. Eğer sebep gerçekten güvenli sokaklar ise bu olsun önce.Ya ben bunun örneğini bile vermek istemiyorum ama biraz empati yapın diye vermek zorundayım başıboş hayvanlar yüzünden bir yakınını kaybetsen düşüncen böyle sabit kalır mıydı ?
Hangi mesajımda hesap sormuşum ? Niye besliyorsunuz mu demişim ? Ya da konuya herhangi bir yorum mu yapmışım ? Beslemek yerine barınakların aranması benim fikrim demişim bunu da alakasız şekilde yazmadım siz fikir belirtmekten uzaklaşıp beğenenlere kadar laf söyleyip profile gelip inceleyip tepki emojisi atarak cevap istediniz benim cevabım da bu beğenmemekte de özgürsünüz ilk msjımda dediğim gibi kimse fikrini burda birisi beğensin diye yazmıyorBu soruların muhatabı olarak ilk siz bizi gördünüz ? Bu soruların muhatabı biz değiliz siz niye barınak şartları iyileşsin diye alakasız şekilde bize yazıyorsunuz ? Konu burada sokak hayvanlarının beslenmesi. Eğer bu soğukta beslemeyin aç kalıp ölsünler diyecek tıynette bir insansanız fikrim aynı gayet geberebilirsiniz. Bu tehdit değil temenni.
He yok hayır ben öyle demiyorum diyorsanız barınağın hesabını burada besleme yapanlara neden soruyorsunuz ? Muhatabı biz miyiz ?
Nasıl beslemeyelim yani ölsünler mi?Istenmeyentuyy sen de durum güncellemesinde beni gömüyorsun da canın sağolsun konu burdan çıktı kadının fikri beslemeyin aç bırakın. Ben de hasta olmasına sevindiğimi söyledim hakaret etti şikayet edeceğimi söyledim
Sen şuna " Beslemeyin! Aç kalıp ölsünler, sokaklar temizlensin." diyemiyorum desene.Doğal dengeyi bozuyorsunuz diye uyarı yapıyorlar yurtdışında sokaktaki kuşları bile beslesen.
Çevre kirliliği de cabası.
Sokaktaki hayvan popülasyonunu artıyorsunuz iyilik yaptığınızı zannederek.
Yuva bulmaya çalışın iyilik yapacaksanız.
Sokak hayvanlar için de çok zor.
Yaa nasıl kıyılır bir canlıyaSen de aşk kadınsınboş yapıyorlar ya. Aç kalırsa Popülasyon artmaz dedikleri aç kaldıkları için ölecekler ya o. Açıktan diyemeyen böyle boş yapıyor.
Ya öfff yemin ederim sırf senin konun aklıma düştü cevap yazacaktım hukuki yardım istediğin. Bundan sonra bir yudum su vermem sana iyi ki gördüm yorumunu
Yalan söylediği ortaya çıktı.Ay tam en sonunda şu duruma yorum yazayım dedim öküz gibi 500 karakteri aşmışım tam düzenliyordum hop sınırlama geldi
Aç, üşüyen hayvanlara mama vermeyin denmesi zorunuza gitmiyor da aklı başında bir bireye kötü temennide bulunulması mı zorunuza gidiyor, ne hassas insansınız kıyamam.İnsanlara karşı beddua etmenizi beğenmedim sadece. Bunun için niye ağlayayım, veya neden günlük tutayım? Gerçekten tuhafsınız. Dansöz emojisi ne alaka mesela…
Bunların bedelini çok büyük ödeyeceksin. Öyle büyük ödeyeceksin ki. Para karşılığı ilişki? Yalancı hakim?Sahte hakim olduğunu, millete hakim taklidi yaptığını para karşılığı ilişkiler yaşadığı özelden bilmeyen yok. Bu üslupla yine engel yersin neyse
Bunların bedelini çok büyük ödeyeceksin. Öyle büyük ödeyeceksin ki. Para karşılığı ilişki? Yalancı hakim?
Kız reglin mi yaklaştı hahahahaha ayBu dert mi yani??? Haydi köpekler akılla değil içgüdüyle davranan canlılar da sen insansın kardeşim sende hiç akıl yok mu? Yapacağın iş belli, diğer köpeğin yemeğini uzak bir yere koy orda yerken de yanında uysal köpeğe yemek koy. Diğer köpek gelirse de sen kovalarsın uysal köpek rahatça yer. Burda okuduğum en aptalca konu kahrolmak yerine uysal köpeği diğerindne ayır olsun bitsin.
Dostum sen kaç yıllık hakimesin? Ya da avukatsın? Bir şey soracağmBunların bedelini çok büyük ödeyeceksin. Öyle büyük ödeyeceksin ki. Para karşılığı ilişki? Yalancı hakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?