- 26 Ocak 2021
- 126
- 150
- 53
- 27
- Konu Sahibi ozguvenszbr
-
Korkan insana korkmayın demek ne kadar kolay. Köpek havlar geçer demekte yanlış maalesef çünkü ısırip oldurenide var.köpekler ne yazık ki korkarsanız daha çok üstünüze gelir.
düdük işe yarar. iki ayaklılara karşı daha dikkatli OLUN KÖPEK HAVLAR GEÇER, asıl sıkıntı insanlar. korkmayın,
Köpeklerin de canı var . Sırf çocukları korumak için köpekleri itilaf etmek çok acımasızca. Ayrıca çocuklarını sokağa salan anne babalar düşünsün. Çocuklar tarafından öldürülen hayvanlar içinde üzülüyor musunuz acaba. Durup dururken tekmelenen tecavüze uğrayan hayvanlar içinde üzülüyor musunuzİtlaf yazmama takılmış birileri, siz köpekleri düşünüyorsunuz ben ise köpeklerin parçaladığı ve parçalayacağı çocukları.
Elbette aşabilir. Ama sokak köpekleri guruplaştığı zaman gerçekten çok tehlikeli olabiliyor.Benimde gercekten kocaman ama sakin bir köpeğim var. Köpek fobisi olan bircok arkadaşım onunla bu korkusunu aştı böyle bir sey deneyemez misiniz cevrenizde hic yok mu ?
Malesef bazıları havlayıp geçmiyor.. inanın ölen onlarca kişi çocuk keyfinden ölmedi. Isırılıp kuduz olanlar parçalanıp vücut bütünlüğü kaybolan çocuklar.. hiç kimse bunu hak etmiyor.köpekler ne yazık ki korkarsanız daha çok üstünüze gelir.
düdük işe yarar. iki ayaklılara karşı daha dikkatli OLUN KÖPEK HAVLAR GEÇER, asıl sıkıntı insanlar. korkmayın,
Köpek besleyeceğim diye yaz günü acayip yemek artıklarını parka döküyorlar kokusu pisliği cabası.. köpek pisliklerine basmamak için insanlar sek sek oynayarak gidiyor kaldırımlardan resmen.. gerçekten kötü ya..hayır köpekler için de sokaklar güvenli değil ki 2-3 mama verip vicdan masturbasyonu yapıyorlar o köpekler sıcakta soğukta sokakta mahvoluyorlar.. yazık bize de köpeklere deSorun aslında köpeklerin sokakta olması,hiç bir modern ülkede sokakta köpek olmaz anca hindistan, Türkiye gibi ülkelerde olur böyle. Sokaklar öbek öbek hayvan yemi ,gruplasmis köpek sürüleri,yıllar sonra patlak veren kuduz vakaları,onlarca ölen ya da travmatik olarsk yara alan insanlar.Kontrolsüzce üreyen ve çoğalan bu hayvanları yok edin katledin demiyorum ama çözüm sokaklarda besleyip,saldirganlasmalarina göz yummak değil.....
ben hem korkuyorum hemde utaniyorum cunku hepsi ayni degil sevgi isteyen oluyor ya da zararsiz ama o korku o kadar siddetli ki garibimin hic zarari yok ama algilayamiyorum.Arkadaşlar şimdi şöyle ki köpeklerle aram normalde çok iyiydi gerçekten hiç korkmazdım vs eski oturdugum yerde böyle bir derdim bile yoktu lakin üniversite için başka şehire geldim ve bir gün derse giderken kampüsün köpekleri önümü kesti o kadar korktum ki ve tektim sonra etraftan bir kaç kişi sağolsun beni kurtardı ama sonrasında bu köpekler her gördüğünde havlamaya başladı ve bende fobi oluşturdu resmen bu korku yüzünden ne okula ne işe gidebiliyorum köpek görünce aklım çıkıyor görmesemde ya görürsem diye korkuyla yürüyorum sürekli böyleler ve 1 ken 5 oluyolar etrafımı sarıyolar sırf bu yüzden oturdugum evi bile değiştim fakat yinede ya köpek karşıma çıkarsa diye yürüyemez oldum ne yapmam gerek evden çıkmak istemiyorum sırf bu yüzden
Aynen öyle gerçek hayvansever köpeklerin sokaklarda ,orda burda yaşamasına gönlü el vermez.Artik bu vicdani rahatlatma at oraya buraya yem ,yemek ohhh ben hayvanseverim.Her yerde toplanıp mama sattirip aldirana kadar o köpekler için uygun yerler için mücadele etseler.yet ayarlasalar olmaz .herşeyin kolayına kaçıp bize hayvan düşmanı demek,ölen çocuklara " onlarda korkmasaydı" demek daha kolay.....Köpek besleyeceğim diye yaz günü acayip yemek artıklarını parka döküyorlar kokusu pisliği cabası.. köpek pisliklerine basmamak için insanlar sek sek oynayarak gidiyor kaldırımlardan resmen.. gerçekten kötü ya..hayır köpekler için de sokaklar güvenli değil ki 2-3 mama verip vicdan masturbasyonu yapıyorlar o köpekler sıcakta soğukta sokakta mahvoluyorlar.. yazık bize de köpeklere de
Burada bahsedilen 2 ayaklı aşağıdaki oluyor sanırımköpekler ne yazık ki korkarsanız daha çok üstünüze gelir.
Çözüm itlaf
Banlanmadan yazabilmek mümkün değilÇözüm itlaf
Arkadaşlar şimdi şöyle ki köpeklerle aram normalde çok iyiydi gerçekten hiç korkmazdım vs eski oturdugum yerde böyle bir derdim bile yoktu lakin üniversite için başka şehire geldim ve bir gün derse giderken kampüsün köpekleri önümü kesti o kadar korktum ki ve tektim sonra etraftan bir kaç kişi sağolsun beni kurtardı ama sonrasında bu köpekler her gördüğünde havlamaya başladı ve bende fobi oluşturdu resmen bu korku yüzünden ne okula ne işe gidebiliyorum köpek görünce aklım çıkıyor görmesemde ya görürsem diye korkuyla yürüyorum sürekli böyleler ve 1 ken 5 oluyolar etrafımı sarıyolar sırf bu yüzden oturdugum evi bile değiştim fakat yinede ya köpek karşıma çıkarsa diye yürüyemez oldum ne yapmam gerek evden çıkmak istemiyorum sırf bu yüzden
Besin bulan her canlı çoğalır, kısırlaştırmadan sokakta hayvan beslemek tüm dengeyi bozar, birçok kuş türünün nesli tükeniyor çünkü avcıları kısırlaştırmadan sabah akşam mama ile besliyorlar.Sorun aslında köpeklerin sokakta olması,hiç bir modern ülkede sokakta köpek olmaz anca hindistan, Türkiye gibi ülkelerde olur böyle. Sokaklar öbek öbek hayvan yemi ,gruplasmis köpek sürüleri,yıllar sonra patlak veren kuduz vakaları,onlarca ölen ya da travmatik olarsk yara alan insanlar.Kontrolsüzce üreyen ve çoğalan bu hayvanları yok edin katledin demiyorum ama çözüm sokaklarda besleyip,saldirganlasmalarina göz yummak değil.....
Evet, ben her gün birkaç tane hayvan pisliği ile karşılaşıp yola iniyordum. Önüme bakıyordum, insanlar hep yoldan gidiyor...Köpek besleyeceğim diye yaz günü acayip yemek artıklarını parka döküyorlar kokusu pisliği cabası.. köpek pisliklerine basmamak için insanlar sek sek oynayarak gidiyor kaldırımlardan resmen.. gerçekten kötü ya..hayır köpekler için de sokaklar güvenli değil ki 2-3 mama verip vicdan masturbasyonu yapıyorlar o köpekler sıcakta soğukta sokakta mahvoluyorlar.. yazık bize de köpeklere de
Çok biliyorsun sen!!!!Çözüm itlaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?