Köpeksavar kullanan var mı

bicirik54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
1.027
934
123
Arkadaşlar evim mezarlığı yakın ve civarda grup halinde köpekler var.iş yerim evime çok yakın yürüyerek gidiyorum. Geçen sabah 6 7 tane köpek vardı.koşturdular beni.ağlayarak işe gittim.çığlık çığlığaydım çok korktum.

belediyeye şikayet edelim dediler ama sonra öldürenler oluyormuş diye duydum.kesinlikle karşıyım.beni korkutsalar da kıyamam onlara.
köpeksavar sipariş verdik ama işe yarar mı bilmem.sanırım yaydığı sinyaline köpekler rahatsız olup uzak duruyorlarmış kullanan var mı.

kopekleri gorunce korktugunuzu belli etmeyin ya da kacmayın , kacanı kovalıyorlar hep oyle duydum oyle bılırım sakin oldunuz mu bısey yapmıyorlar

Büyükler ve grup halinde geziyorlar.binadakilerin hepsi şikayet edelim diyor.çok uysal değiller.ben görmeden sesleriyle irkildim arkadan saldırılar.

bunlar cetelesen kopeklerden sanirim..
beni de cok kovaladilar zamaninda,dediginiz gibi belediye oldurup atiyor onlari..hatta ben kucukken bildiginiz cop tenekelerine atiyorlardi ya..
o kadar cok kopek vardi ki ve cogu kuduzdu malesef..

kopekleri gorunce korktugunuzu belli etmeyin ya da kacmayın , kacanı kovalıyorlar hep oyle duydum oyle bılırım sakin oldunuz mu bısey yapmıyorlar
Korktuğunuz zaman kokundan anlar dediler.belki de ondandır.hissediyor olabilirler

Annemlerin köpeği olmasına rağmen mahalledeki bir sokak köpeği mahalleden birilerine saldırdığı için annem bu aletten almıştı. İşe yarıyor köpekler uzaklaşıyor diyordu. Ama ben hiç denemedim tabi annemin yalancısıyım.

bunlar cetelesen kopeklerden sanirim..
beni de cok kovaladilar zamaninda,dediginiz gibi belediye oldurup atiyor onlari..hatta ben kucukken bildiginiz cop tenekelerine atiyorlardi ya..
o kadar cok kopek vardi ki ve cogu kuduzdu malesef..
Barınakları bakılacak diye alınıp ölfürülüyormuş.çok üzücü. Kendi halinde olsalar keşke

Umarım ya.aklım çıkıyor yollarda.hayvanları çok severim ama saldırmadıkları zaman tabiki ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…