Büyükler ve grup halinde geziyorlar.binadakilerin hepsi şikayet edelim diyor.çok uysal değiller.ben görmeden sesleriyle irkildim arkadan saldırılar.Onu hiç duymadım ama siz kaçtıkça peşinize düşerler. Onlarla iyi anlaşmaya bakın bence bir şey yapmazlar. Birazcık konuşun sohbet edin sizi anlarlar ve severler kesin. Evden yiyecek bir şeyler verebilirsiniz hem sevap olur bu soğuk havalarda.
Korktuğunuz zaman kokundan anlar dediler.belki de ondandır.hissediyor olabilirlerkopekleri gorunce korktugunuzu belli etmeyin ya da kacmayın , kacanı kovalıyorlar hep oyle duydum oyle bılırım sakin oldunuz mu bısey yapmıyorlar
Evet el feneri gibi ufak.köpek eğitiminde de kullanılıyorMuş. O an nasıl kullanırım bilmemİlginçmiş. Üzerinde mi taşıyacaksın dışarı çıktığında?
Barınakları bakılacak diye alınıp ölfürülüyormuş.çok üzücü. Kendi halinde olsalar keşkebunlar cetelesen kopeklerden sanirim..
beni de cok kovaladilar zamaninda,dediginiz gibi belediye oldurup atiyor onlari..hatta ben kucukken bildiginiz cop tenekelerine atiyorlardi ya..
o kadar cok kopek vardi ki ve cogu kuduzdu malesef..
Aklıma gelen başka bir şey yok.belediyenin alıp öldürmesi ihtimalinin olması gibi değil en azından.yalnız o köpeksavarlar bildiğin işkence aleti köpekler için..
Teyze ler çıktı beni koşturunca korkma diye yatıştırdılar.onlar da şikayetçi sadece benim başıma gelse ama büyük küçük hepimiz tedirginizBeni köpek kovalasa biber gazıma bile sarılırım herhalde.
Büyükler ve grup halinde geziyorlar.binadakilerin hepsi şikayet edelim diyor.çok uysal değiller.ben görmeden sesleriyle irkildim arkadan saldırılar.
Umarım ya.aklım çıkıyor yollarda.hayvanları çok severim ama saldırmadıkları zaman tabiki ☺Annemlerin köpeği olmasına rağmen mahalledeki bir sokak köpeği mahalleden birilerine saldırdığı için annem bu aletten almıştı. İşe yarıyor köpekler uzaklaşıyor diyordu. Ama ben hiç denemedim tabi annemin yalancısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?