Ay buna hiç inanasım gelmedi nedense eski mahallemde 4 5 belki daha fazla köpek hep etrafımda gezerdi sen onlara naparsan yap sana bişey yapmıyorlar bir sefer güvenini kazanman yeterli çok ütopik geldi bu haber bana
bu haber kesinlikle dogru hafızama nasıl kazındıysa konuyu okumaya baslayınca dırekt bu olay aklıma geldı
Benim de yasadigim yerde kurtlar vardi ben de dusunmustum kopek savara neyse ki kurtuldum ordan.Yalniz kopeklere gostererek o aleti kullama farkederlerse aksine sana saldirirlar.cebindeyken yolda bir kopek gordugun de bas bi bakalim ne kadar ise yarayacak.Bir tanidik almis kucuk kopek uzerin de etki etmis hemen kaciyormus kopek.Arkadaşlar evim mezarlığı yakın ve civarda grup halinde köpekler var.iş yerim evime çok yakın yürüyerek gidiyorum. Geçen sabah 6 7 tane köpek vardı.koşturdular beni.ağlayarak işe gittim.çığlık çığlığaydım çok korktum.
belediyeye şikayet edelim dediler ama sonra öldürenler oluyormuş diye duydum.kesinlikle karşıyım.beni korkutsalar da kıyamam onlara.
köpeksavar sipariş verdik ama işe yarar mı bilmem.sanırım yaydığı sinyaline köpekler rahatsız olup uzak duruyorlarmış kullanan var mı.
Senin için demiyorum ama kedi köpege tecavüz bile ediyorlar taş sopa ne kiHiç taş atana şahit olmadım ben ama can havliyle insan nasıl tepki vereceğini şaşırabilir ya
Bi önceki sayfaya bak canım kadına otopsi bile yapmamışlar köpekler öldürdü deyip geçmişler ben zaten bi çok habere inanmıyorum bunada inanmadım
Bazı arkadaşlar kaçma koşma konuş sev onları demiş ama bence kesinlikle güven olmaz.bu soğukta açlar bir de.hersey olabilir. O anda Yemek vermeye de kalkma o açlikla yemege saldirirken sana da zarar verebilirler. Köpek Savar hiç duymadım.
Bi önceki sayfaya bak canım kadına otopsi bile yapmamışlar köpekler öldürdü deyip geçmişler ben zaten bi çok habere inanmıyorum bunada inanmadım
Evet bu haberi ben de uzun süre takip ettim dediğiniz gibi hiç inandırıcı gelmedi. Kız bir yerlere gidip günlerce gelmiyormuş sonra çıkıp geliyormuş. Evet hayvanları da besliyormuş. Anne baba otopsiye ısrarlara rağmen izin vermedi. onlar asıl nedenini bilmek istemezler mi ama istemediler ilginç! Çünkü bildikleri, yaşadıkları bir şeyler var ve duyulmasını istemediler. Nasılsa hayvanları besliyordu dediler onların önüne atıp onlar öldürdü diye kapandı konu.
Söyleyenlerden biri de bendim evet yine söylüyorum. Anlaşılan hiç köpek görmemişsiniz hayatınızda sadece saldırgan bir yaratık olduğunu duyuyorsunuz. Onlar da bizim gibi acıkırlar, susarlar ve üşürler. İnsanlar 1 gün oruç tutuyorlar da sahurda tıka basa yedikleri halde iftara doğru trafikte özellikle barut gibi oluyorlar açlıktan. Düşün günlerce aç kaldığımızı ne yaparız? O çevrenin insanları birer parça yemek artığı, yoğurtlu makarna vs. götürse onlar yemek verene saldırmazlar her zaman minnettar kalırlar. nankörlük bilmezler, sadık hayvanlardır. Vermesen de saldırmazlar sadece sevgi verin onu da anlarlar. Evet kaçmayın diyorum çünkü onun üstünlüğünü, korktuğunu belli ediyorsun onun için kovalarlar. Onlardan hızlı kaçman mümkün değildir isteseler yetişip parçalarlar ama yap-maz-lar şunu anlayın artık. Dikkat edin hep kaçanları kovalarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?