Köpeksavar kullanan var mı

Aslinda kacmamak lazim derler ama o an mumkun degil tabi onlarin basina birseyler gelmis heralde boyle saldirganlasmislar aslinda insanlarin davranislarina gore haklilar ama sizin sucunuz degil:) gorur gormez kovaliyolarmi yoksa gozgoze geldiginizde yakindan gecincemi

Annemlerin orada sokak köpekleri iki çocuğa saldırmış. Çocuğun her yerini ısırmış köpekler.

Ben görmedim onları.yolumdan gidiyordum yağmur vardı kenardan gideyim derken onlara doğru gttim sanırım. Sonra arkamdan saldırılar. Koloni halinde☺☺

bicirik54 Köpeksavar bende var. Bu aletin gerçekten saldırıya geçmiş bir köpeği durdurabileceğini sanmam. Çünkü zaten o çok anlık bir durum maalesef. Üzerinize atlamak üzere gelen bir köpeği fark ettikten sonra aleti bulup, basana kadar Allah korusun.

Ancak bazı saldırmak amaçlı değil de hırlayıp, havlayıp göz korkutmaya çalışan ya da eğlenen (can sıkıntısından ya da iç güdüsel :)) köpeklerde işe yarıyor. Ancak alete hayvanın görmeyeceği şekilde kısa bir süre basmak yeterli. Görmesin ki sesin nereden geldiğini anlamadığı için korkup kaçsın.

Pili bittiğinde ben Kipa'dan almıştım 10 TL idi. Pil kullanmaktan değil beklerken yıllar içinde bitmişti. Köpekleri ve tüm hayvanları çok seviyorum. Bu aleti asla gereksiz yere kullanmam. Uzun süre basmam. Bana zara vermek niyetinde olmayan bir hayvan üzerinde denemem. Ayrıca saldırgan bir köpeği daha da huysuzlaştırma ihtimali olacağı için dikkat etmek lazım bence. Fakat çevredeki saldırgan başı boş köpekler gerçekten çok ciddi sorun.

Merhaba
Ben kullaniyorum kopeksavar aletini maalesef kac defa saldiriya ugrayinca kovalaninca buna mecbur kaldim. Disari ciktigim her an da yanimda tasiyorum. Uyuyan kendi halindeki kopeklere basmayin. Iki defa aralikla basinca kacip kosmaya basliyorlar. Bazilari havliyorsa havlamayi kesiyor etrafina bakiyor. Sesin urkutucuguyle sakinlesiyorlar ya da hemen baska yone dogru gidiyorlar. Cunku sadece onlarin duyabilecegi ultrasonik bir dalga yayiyor bu alet. Iki sene once 70 liraya aldigimi hatirliyorum. Bana da discim tavsiye etmisti. Yalniz basarken hicbir sey olmamis gibi ve korktugunuzu hissettirmeden yolunuza devam edin.

Bunları duyduğum iyi oldu.çok sık basmak ve görecekleri şekilde kulanım o zaman.saldırgan köpeği bende çok etki edeceğini sanmam ya

Ben de eski isyerime gitmek icin 2 km yuruyordum. Karli bir havada kopegin birine yanimdaki topkeki verdim diye artik her sabah bana eslik etmeye baslamisti :)
Çok iyiler aslında bikaçtane bir arada olunca biraz çeteleşiyolar bide bu zamana kadar bana hiç hırlayan saldıran olmadı korkmadığımdan mı acaba ben köpüş kedi görür görmez kendi çapımda uzaktan konuşuyorum seviyorum bana kızmaya fırsat bulamıyolar heralde delimine diyorlardır

Yok bana dokunmayana dokunmam☺ umarım çaktırmadan yapabilirim bunu.elimde tutarım zaten yoldayken bırakmam hiç o aleti

Mart yaklaşıyor acaba saldırgan olmalarında payı var mıdır

Ben görmedim onları.yolumdan gidiyordum yağmur vardı kenardan gideyim derken onlara doğru gttim sanırım. Sonra arkamdan saldırılar. Koloni halinde☺☺
Ben kuyrugunu sallamayan kopege yanasmam mesela :) bide cins cins bakiyosa hic orali olmam yanlarindan gecer giderim korkunun kokusunu aliyolar :) ama sizdekiler aniden cikiyomus pusu kurmuslar:)

Merhaba,
Bir arkadaşım sabah koşularına giderken yanına ödül maması aldığını söylemişti. Marketkerde satılıyor çokta ucuz du yanlış hatırlamıyosan 3-5 tl.
Bunu deneyebilirsin ama korkup kaçmaman lazım :)

Komşularınızın güzel akıllarına hemen belediye geliyor değil mi? Bu medeni ülkenin konforlu barınaklarına götürürler sanıyorlar heralde.
Onları düzenli besleyip o mahallenin sakin köpekleri yapabilirsiniz isteseniz. Böylece gelene geçene değil, hırsıza uğursuza havlarlar sadece.

hayvanlarla anlasmaya calısmanız daha güzel olur aslında. Benım cevremde de sürü halinde gezen köpekler var ama ben onları besleyerek, ılgı gostererek arkadas oldum. Onlar sayesinde sabahın korunde okula gıderken gece vaktı eve gelırken hıc korkmadım, hepsı benım korumam oldular. Aslında kopeklerın sıze pusu kurdugu falan yok, kopeklerın bakıs acısıyla sız onların alanına mudahale etmıs oldunuz, onlarda alanlarını savunmak ıcın sıze hırlamıslardır, kacmanız da ustunlugu onlara verdıgınız ıcın sızı kovalamalarına neden olmustur. Lutfen anlasmaya calısın, kopekler cok zararsız hayvanlardır, sadece bır kere sevgıyle bakın onların gozune korkuyla degıl. Emın olun cok sey degısecek.

ben de almak istiyorum, bir yakinim mahalledeki kocaman boylu 5_6 li gurup gezen Köpeklerden çok korkuyor bir kaç kişiyi de kistirmislar zaten..kalbinde de sorun olduğu için resmen tek dışarı çıkamıyor korkusundan onun için temin etmek istiyorum. Şahsen benim de acı deneyimlerim oldu, 7 kocaman ve kavga halindeki köpek grubunun ortasında kaldım 2 ayrı gurup dalasiyordu sanırım, birbirlerini havaya hırlaya kovalarken ortalarindaydim bir anda dizilerimin bağı çözüldü sabahın 6 si kış vakti hava karanlık ise gidiyordum fırınci koştu 2.3 kişiyle bir 15 dk titrememi durduramadım.. ve mahallenin köpekleri değildi beslerdik bilirdik..yani bence barinaga gitmesinden yada belediyenin gelip zarar vermesindense ses ile uzaklaştırmayı tercih ederim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…