- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Niye hayvan beslediniz diyemiSonra mahalleli beni şikayet ediyormuş belediyeye
Aslinda kacmamak lazim derler ama o an mumkun degil tabi onlarin basina birseyler gelmis heralde boyle saldirganlasmislar aslinda insanlarin davranislarina gore haklilar ama sizin sucunuz degil:) gorur gormez kovaliyolarmi yoksa gozgoze geldiginizde yakindan gecincemiBoyları ve sayıları önemli etken☺ 2 tane minnak köpek olsa ne iyi olurdu.bi gün kediyi sıkıştırmışlar o can havliyle kovaladım köpekleri kediye zarar vercek ler sandım.bakkal amca çıktı bana bişey oldu sandı.yok dedim kediyi kurtardım☺ama o zamankiler çok büyük değildi.
Köpekleri evin oraya alıştırırsam diye dedim.espri yaptım.ona cesaret edemem zsten.yoksa Köpekte beslediğim oldu kedi deNiye hayvan beslediniz diyemi
Ben görmedim onları.yolumdan gidiyordum yağmur vardı kenardan gideyim derken onlara doğru gttim sanırım. Sonra arkamdan saldırılar. Koloni halinde☺☺Aslinda kacmamak lazim derler ama o an mumkun degil tabi onlarin basina birseyler gelmis heralde boyle saldirganlasmislar aslinda insanlarin davranislarina gore haklilar ama sizin sucunuz degil:) gorur gormez kovaliyolarmi yoksa gozgoze geldiginizde yakindan gecincemi
Yazık işte çocuklara benim babamı da ısırmıştı.aşı oldu.ve eşimin anneannesi köpek ısırmasından ölmüş.Annemlerin orada sokak köpekleri iki çocuğa saldırmış. Çocuğun her yerini ısırmış köpekler.
Bunları duyduğum iyi oldu.çok sık basmak ve görecekleri şekilde kulanım o zaman.saldırgan köpeği bende çok etki edeceğini sanmam yabicirik54 Köpeksavar bende var. Bu aletin gerçekten saldırıya geçmiş bir köpeği durdurabileceğini sanmam. Çünkü zaten o çok anlık bir durum maalesef. Üzerinize atlamak üzere gelen bir köpeği fark ettikten sonra aleti bulup, basana kadar Allah korusun.
Ancak bazı saldırmak amaçlı değil de hırlayıp, havlayıp göz korkutmaya çalışan ya da eğlenen (can sıkıntısından ya da iç güdüsel :)) köpeklerde işe yarıyor. Ancak alete hayvanın görmeyeceği şekilde kısa bir süre basmak yeterli. Görmesin ki sesin nereden geldiğini anlamadığı için korkup kaçsın.
Pili bittiğinde ben Kipa'dan almıştım 10 TL idi. Pil kullanmaktan değil beklerken yıllar içinde bitmişti. Köpekleri ve tüm hayvanları çok seviyorum. Bu aleti asla gereksiz yere kullanmam. Uzun süre basmam. Bana zara vermek niyetinde olmayan bir hayvan üzerinde denemem. Ayrıca saldırgan bir köpeği daha da huysuzlaştırma ihtimali olacağı için dikkat etmek lazım bence. Fakat çevredeki saldırgan başı boş köpekler gerçekten çok ciddi sorun.
Çok iyiler aslında bikaçtane bir arada olunca biraz çeteleşiyolar bide bu zamana kadar bana hiç hırlayan saldıran olmadı korkmadığımdan mı acabaBen de eski isyerime gitmek icin 2 km yuruyordum. Karli bir havada kopegin birine yanimdaki topkeki verdim diye artik her sabah bana eslik etmeye baslamisti :)
Yok bana dokunmayana dokunmam☺ umarım çaktırmadan yapabilirim bunu.elimde tutarım zaten yoldayken bırakmam hiç o aletiMerhaba
Ben kullaniyorum kopeksavar aletini maalesef kac defa saldiriya ugrayinca kovalaninca buna mecbur kaldim. Disari ciktigim her an da yanimda tasiyorum. Uyuyan kendi halindeki kopeklere basmayin. Iki defa aralikla basinca kacip kosmaya basliyorlar. Bazilari havliyorsa havlamayi kesiyor etrafina bakiyor. Sesin urkutucuguyle sakinlesiyorlar ya da hemen baska yone dogru gidiyorlar. Cunku sadece onlarin duyabilecegi ultrasonik bir dalga yayiyor bu alet. Iki sene once 70 liraya aldigimi hatirliyorum. Bana da discim tavsiye etmisti. Yalniz basarken hicbir sey olmamis gibi ve korktugunuzu hissettirmeden yolunuza devam edin.
Mart yaklaşıyor acaba saldırgan olmalarında payı var mıdırÇok iyiler aslında bikaçtane bir arada olunca biraz çeteleşiyolar bide bu zamana kadar bana hiç hırlayan saldıran olmadı korkmadığımdan mı acababen köpüş kedi görür görmez kendi çapımda uzaktan konuşuyorum seviyorum bana kızmaya fırsat bulamıyolar heralde delimine diyorlardır
Olabilir çünkü bitane dişi oluyor genelde 5 6 erkek oluyor çetelerde onu koruyorlar falanMart yaklaşıyor acaba saldırgan olmalarında payı var mıdır
Ben kuyrugunu sallamayan kopege yanasmam mesela :) bide cins cins bakiyosa hic orali olmam yanlarindan gecer giderim korkunun kokusunu aliyolar :) ama sizdekiler aniden cikiyomus pusu kurmuslar:)Ben görmedim onları.yolumdan gidiyordum yağmur vardı kenardan gideyim derken onlara doğru gttim sanırım. Sonra arkamdan saldırılar. Koloni halinde☺☺
Merhaba,Arkadaşlar evim mezarlığı yakın ve civarda grup halinde köpekler var.iş yerim evime çok yakın yürüyerek gidiyorum. Geçen sabah 6 7 tane köpek vardı.koşturdular beni.ağlayarak işe gittim.çığlık çığlığaydım çok korktum.
belediyeye şikayet edelim dediler ama sonra öldürenler oluyormuş diye duydum.kesinlikle karşıyım.beni korkutsalar da kıyamam onlara.
köpeksavar sipariş verdik ama işe yarar mı bilmem.sanırım yaydığı sinyaline köpekler rahatsız olup uzak duruyorlarmış kullanan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?