Köpeksavar kullanan var mı

Düdük gibi bişey galiba bide bişey söylimi onları koruma olarak kendine tutabilirsin bir gün kuru mama al bir iki gün çıktığında ver korkma bakmpeşinden ayrılıyorlarmı seni nasıl koruyorlar ben eski evimde gece gündüz heryere rahat rahat giderdim bi kaç tane vardı beni koruyan mahallede

Canim ya ise yararsa yazssana buraya
Birde pahali birsey mi

Iki kere kopekler etrafi mibsardi hareket etmeme dahi izin vermiyorlardi milim kımıldasam dahada kuduruyorlardı resmen
Bir keresinde 10 taneye yakindi bir keresinde 4 taneydi ama yarim saate yakin aralarinda kaldim hatta bi tanesi cantami kac defa isirdi dusunuyorunda Allah beni korudu resmen onceden korkmazdim ama simdi odum kopuyo

Yuruyuse falan gitmek istiyorum ama yurudugum yol uzerinde kopekler oldugu icin korkudan yuruyusede cikamiyorum

Hep aynıları değil canım o dediğin benim için zor gibi.mezarlığa çok yakınım kedi köpek çok bol.onun etkisi var.her yerden çıkıveriyorlar.

25 30 tl fiyatı canım bulunduğum yerde bulamadık netten siparişle aldık.benim de korktuğum çok oldu ama saldıralarda üstüme doğru yürüdülseler de bu defa koşturunca artık dayanamadım.

Eski oturduğumuz mevkide çokca kopek çetesi vardı ve bende bir kopek sahıbı olarak,kopeğimi çişe çıkarmak bile işgenceye donusmustu..dırek saldırıyorlardı benımki erkek olduğundan..

Kopeksavarı biliyorum,işe yaramadığını söyleyen hiç olmadı..bende alcaktım ama gerek kalmadı tasındık.

Bir arkadaşım kullanıyordu çok eskiden. İşe yarıyor demişti. Hatta yakın mesafeden kulağıma tutmuştu tiz bir sesi var.

Ben de eski isyerime gitmek icin 2 km yuruyordum. Karli bir havada kopegin birine yanimdaki topkeki verdim diye artik her sabah bana eslik etmeye baslamisti :)

Bir arkadasin yazdigi gibi kuru mama alip birakin ozaman pesinizden gelmezler kacmaktan akliniza gelmez dogal:) ama bide boyle deneyin arabaalrin pesinden kosarlarya saldirmak amacli olsasimdiye kdr kac kisiye zarar verirlerdi vermediler dimi:)

Onu kullaniyosunuzya kopeklere ciddi sinyaler verip rahatsiz oluyolar kaciyolar.Ama pilleri cabuk bitiyo hayvanlari kinlendirip kendinize pil bittimi kacmak icin guzel bi spor ayakkabida alin :)
Biri yakalasa zaten diğerleri eşlik eder.parçalarlar heralde ya Allah korusun ☺

Bir arkadasin yazdigi gibi kuru mama alip birakin ozaman pesinizden gelmezler kacmaktan akliniza gelmez dogal:) ama bide boyle deneyin arabaalrin pesinden kosarlarya saldirmak amacli olsasimdiye kdr kac kisiye zarar verirlerdi vermediler dimi:)
Boyları ve sayıları önemli etken☺ 2 tane minnak köpek olsa ne iyi olurdu.bi gün kediyi sıkıştırmışlar o can havliyle kovaladım köpekleri kediye zarar vercek ler sandım.bakkal amca çıktı bana bişey oldu sandı.yok dedim kediyi kurtardım☺ama o zamankiler çok büyük değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…