günaydın arkadaşım yalnız degilsin bende korkuyorum yıllar önce okuldan gelirken az daha bir köpek ısırıyordu beni bu köpek evcil bir köpek aslında artık sahibi nasıl yetiştirdiyse eve gidiyorum hiç haberim yok arkamdan köpek geliyor nasıl havlıyor görsen önce kaçmadım sahibi ordan bana bağırıp çağırıyor kimbilir sen ne yaptın diye bana kızıyor benim hiç sucum bile yok çünkü arkamdan gelen köpegi görmedim bile sahibi ısırmaz o evcil diyor sonra bu köpek üzerime atlmaya çalıştı tabi ben tir tir titriyorum yoldan geçen bir adam beni kolumdan tuttugu gibi kaldırma attı sahibi geldi hala bana kzıyor benim köpegim saldırmaz sen onu kızdırdın diye kaç gün korkudan yatamadım
hayvanseverlerin kizmaya ne hakki var ki burda.ben kac kere kopek var die nerelerden dolanip gittim gidecegim yere gecen kucagimda puset saglik ocagina giderken iki tane kopek biri sag tarafta biri sol napalim yani en son artik diyorum gelirse tekmeyi geciririm napiyim.ben okula giderken de korkardim siniftan bi erkek arkadsim dedi ki vur tekmeyi kafasina baktin saldircak dedi aynen o cesaretle gittim geldim hep korkma sakin boyle mi yasicaksin hep
Ben de sizdenim. Hele "korkma ısırmaz" diyorlar ya nasıl sinirleniyorum.
He sen korkma dedin diye benim bilinçaltım şimdi hemen onu algılayacak, ben geri z...lıyım çünkü bilmiyorum korkmamam gerektiğini sen söyledin hemen değişiverecek her şey!!!!
Kabus oluyor ya dışarıda gezmek. Başıboş hayvanlar hadi neyse diyorum. Ama ellerine kocaman köpek alıyorlar, o köpek sinirlense asla mukayyet olamayacak ebatta insanlar, .. ondan sonra da sırıtıp korkma korkma diyorlar.. Dertliyim bu konuda hem de çok.... Ama çözüm ne olur bilmiyorum.....
Bu arada minik köpeklerden de korkuyorum ben. Komik oluyorum çoğu zaman biliyorum ama elimde değil...KOR-KU-YO-RUM....:18:
Küçükken köpek ısırmadığı halde bende deli gibi korkuyorum. Kaç kere yolumu değiştirdim karşılaşmamak için.
Bi keresinde eşimle yürürken eşimin ayaklarına geldi eşimde hayvan ilgi istiyo diyo. Seviyo o korkmuyor benim kalbim nasıl hızlı hızlı attı sanırım köpeğe karşı panik atak başladı bende. Aksi gibi taşındığımız yerde bi dolu köpek var herkes biliyo artık köpek göreyim yanımdakinin koluna yapışıyorum şekilden şekile giriyorum. Ama beni eşim bile anlamıyo abartıyosun diyo. Sanki ben çok memnunum bu halimden
Bide yalnızsam o zaman ya yolda birisi varsa ona yetişiyorum yada gerisinin geri geri dönüp farklı yollar deniyorum. Evet hayatımı resmen kökten etkiliyor köpek korkum:18:
Yanına spreyli limon kolonyası al. Her daim çantanda dursun. Hatta korktuğun yerlerden geçerken hep elinde bulunsun, yanına saldırma eğiliminde yaklaştıklarında spreyi burunlarına doğru sık. Bir köpeğin en nefret ettiği şey limon kolonyasıdır.
Benimde köpeğim var, bunu yazması üzücü, ama bana da saldırmaya kalksalar kendimi korumak benim görevim sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?