anlamadim ben olayi
temmuz da evleenecek olan adam senimi tavlamaya çali$iyor ?
Senelerce süren çocukluk aşkımla inadımız yüzünden ayrı yerlere savrulduk. 6 ay önce evleneceğini duydum, bu temmuzda da düğünü varmış. tam unuttum derken son bikaç aydır aramalar, mesajlar, yoluma çıkmalar hepten yine aklıma girdi.
ortak arkadaşlarımız da o hala seni unutamadı, inadına evleniyor diyor
bu düğüne nasıl engel olmalıyım? en son onu istemediğini söyleyen benim, ama hala sevdiğimi söylersem hepten inat yapmasından korkuyorum.
duygularımı açıklamalı mıyım?
bu düğün olmamalı((
Kendimi gördüm sende:))git düğünü bas :))şaka bir yana gidip acilen konuşman gerek o kızada yazık, sevdiğin insanada.
Senelerce süren çocukluk aşkımla inadımız yüzünden ayrı yerlere savrulduk. 6 ay önce evleneceğini duydum, bu temmuzda da düğünü varmış. tam unuttum derken son bikaç aydır aramalar, mesajlar, yoluma çıkmalar hepten yine aklıma girdi.
ortak arkadaşlarımız da o hala seni unutamadı, inadına evleniyor diyor
bu düğüne nasıl engel olmalıyım? en son onu istemediğini söyleyen benim, ama hala sevdiğimi söylersem hepten inat yapmasından korkuyorum.
duygularımı açıklamalı mıyım?
bu düğün olmamalı((
Bu L harfiyle baslayan niklerde bir is var.
Hem ariyor diyorsun, hem evleniyor diyorsun. Karar ver hangisi.
aslında direkt tavlamaya çalıştığı yok, sadece sürekli karşıma çıkıyor denk gelmiş gibi konuşuyor.
arada mesaj atıyor ama havadan sudan şekilde, yine salak saçma bahanelerle arıyor. ben de hiç bişey olmamış sıradan bi insanla konuşur gibi konuşuyorum ama zaman yaklaştıkça içim yanıyor
ne yani başka kadınla nişanlıyken seni mi arıyor?
ve sen düğüne engel olmayı düşünüp nasıl olayım diyosun
sen başına bela arıyosun canım
bu adam o kadına bunu yapıyorsa sana da yapar
düğünü engellersen kadına iyilik yapmış olursun ama kendine kötülük yaparsın
uyarmadı deme bak
Seni arayıp mesaj atıyorsa belliki unutmamış ama unutmadıysa niye evleniyor??İnadına evleniyorsa gerçekten çok yazık..yani evleneceği kıza yazık..Bence engel olun acı çekmesin kızcağız sana yar olmasada belki sevap işlemiş olursun !!
ee sen unutmuşsun o senın karşına çıkıyormuş yolunu kesıyormuş ozaman o konuşsun sen nıye konuşuyorsunkı
için yaniyorsa bi br soguk su iç
ben inanmadim bu konunun dogruluguna ..
bu ak$âm kib lemekden bi hal oldum valla ..
niye beni arıyorsın dediğimde hiç canım sıkıldı konuşcak biri olarak seni aradım diyor
niye beni arıyorsın dediğimde hiç canım sıkıldı konuşcak biri olarak seni aradım diyor
o araya giren 3.şahıs zaten sonradan girdi araya fırsatçı.
o 3.şahıstan önce ben ona küçük şeyleri büyüterek istemediğimi, arkadaş olabileceğimizi söyledim ama şimdi köpek gibi pişmanım bilmiyordum bu kadar sevdiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?