evleniyorlar sen iki kıytırık yüzük parçası diyorsunçok komiksin
onu reddeden,istemeyen bendim, şimdi de pişmanım !!
o fırsatçıyla durumum kesinlikle bir değil, sonradan araya kaynayanla o kadar seneyi geçiren bir olamaz
böyle bişey olursa da benim yüzünden ama herşeyin geri dönüşü vardır benim olanı başkasına bırakacak değilim
onu reddeden,istemeyen bendim, şimdi de pişmanım !!
o fırsatçıyla durumum kesinlikle bir değil, sonradan araya kaynayanla o kadar seneyi geçiren bir olamaz
böyle bişey olursa da benim yüzünden ama herşeyin geri dönüşü vardır benim olanı başkasına bırakacak değilim
oyyyyyy
laranja ben seni anladimm
sen kiskaniyorsun burdaki kadinlari ( bi erkek olarak )
can damarimiza vuruyorsun sana saldiralim banlanalim diye ..
bide o yuzuk kiytirik deildir bence, git bak alyansin alasini almi$tir senin ex sevgili yeni a$kina ..
Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin, bi yastikda kocatsin in$allahhh :)
sende cigerci kedisi gibi dolan dur
Gerçekten seni isteseydi emin ol o karşılaşmalarda, o mesajlarda boş boş laklak yapacağına sevdiğini söyler, pişmanlığını dile getirir tekrar bir birliktelik isterdi senden.. Adam aylar sonra evlenicek seninle sadece öylesine konuşuyor, zaman harcıyor o kadar, çok üzgünüm ama sana birşeyler hissettiğini hiç sanmıyorum.. Düğüne nasıl engel olabilirim düşüncesinide aklından sil, çünkü bu çok manasız,saçma ve diğer kıza günah..
ciğerci kedisi gibi dolanan ben değilim
saçma sapan bahanelerlle arayan da ben değilim, kalbi bende isterse ona kaşıkçı elmasını vermiş olsun
saçma sapan bahanelerlle arayan da ben değilim, kalbi bende isterse ona kaşıkçı elmasını vermiş olsun
konu başlığı iyi seçim lakin içerik daha ilginç olabilirdi
eğlenceli değil
biz nerdeyse küçük yaşlardan beri beraberdik. son 1 yıldır ayrıydık. sonra bana evlenme teklif etmişti, bikaç küçük hatasına takılıp reddetmiştim. sonra benim hayatıma başkası girdi. o da gitti bikaç ay sonra başkasıyla nişanlandı. temmuzda da evlenecek ama sebepsiz yere saçma sebeplerle arıyor ya da karşıma çıkıyor. benim de duygularım iyice yoğunlaştı ve evlenmesi en büyük kabusum oldu
canı sıkılıp başka kimsesi olmadığından seni aramış
düğüne kadar vakit geçsin istiyordur belki
yahu çok seven insan neden evlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?