bende de var o..öyle bir sohbet edesim var ki yada kitabımı alıp sessiz bir köşeye çekilmek insan neden kendini bunca kalabalık arasında yanlız hisseder tamam yanlızlık ta hayatıma bir erkekde girsin istemiyorum saçma sapan bir kadın oldum bu günlerde
sanırım bu durumun bir çözümü yokbende de var o..
yalnızlıktan şikayet edip hayatıma kimseyi almıyorum..
dostlarımı aramayıp yalnız kaldım diye üzülüyorum halbuki telefonları bile açmıyorum bazen..
hem dışarı çıkıp fıldır fıldır gezmek hem yorganın altından çıkmamak istiyorum..
çözümü bulursan bana da haber et
Canım Alanya'nın neresinden baktın Bi de fiyatlar Nasıl kaçla kaç arası 2+1ler filanben çok sinirli olduğum zamanlar temizlik yapıyorum ciddi anlamda stres attırıyo :)
bekarım üstelik sigara alkol yada cok fazla dışardan yeme alışkanlıklarım yok bu büyük faktör..
haftasonu alanyaya gittik hem yazlık baktım hem gezdim çok pahalılar bea.. ucuz olanlar dağın başında.. yazlık hayalim için ciddi birikim yapmam gerekiyor..
ayrıca yeni hedefler belirledim kendime.. umarım başarmak nasip olur..
hedefim amacım olmadığı zamanlar boşuna yaşıyormuşum gibi hissediyorum.. rüzgarda savrulan yaprak gibi ordan oraya sürüklenerek..
Bende seni cok seviyorum beybisitr_lelli seni çok seviyom biliyon değil mi?????
Kankiı gel gel. Bu nedir yahuu ahanda simcik oturdum oda bizim oğlana sure verdim soruları çizmesi için onu bekliyorum.bi utum var sarı koltuklu odaya actum ütü masasını yanında siraladim utulenecekleri çamaşır topladikca ekliyorum. Ütü biriktirmenin sınırlarını zorluyorum.ama napayim elim vermiyor.dunde arkidise gittim çay içmeye aksam sohbet falan. Bugünde gorevlerdeydim tammm 23 ev gezdim.espoyraz kanki yardıma gelimi?
eilenn Allahın kulu, zalımmm bi merhaba de bari merak ediyorum kizim ya karrdelenn komsum nasilsin?
Ooow Allah kolaylık versin canımKankiı gel gel. Bu nedir yahuu ahanda simcik oturdum oda bizim oğlana sure verdim soruları çizmesi için onu bekliyorum.bi utum var sarı koltuklu odaya actum ütü masasını yanında siraladim utulenecekleri çamaşır topladikca ekliyorum. Ütü biriktirmenin sınırlarını zorluyorum.ama napayim elim vermiyor.dunde arkidise gittim çay içmeye aksam sohbet falan. Bugünde gorevlerdeydim tammm 23 ev gezdim.
Aman ediyoz işte. Oğlanın ödevi bitişinde bi koyu kahve içimde uykum gelmesin de su ütüleri bitireyimmm.Ooow Allah kolaylık versin canım
Hem ev hem is hem kuzu zor ya dikkat et kendine
Gule gule kullan canım. Güzel gezMelere guyersin saglicaklaReale gittim bi sweat aldım esofmanla giymek icin bizim aksam sahil zamanlarimiz baslar esimle arada bi yuruyoruz nefes aliyoruz giyerim.
Bir tanede siyah pantolon aldım.
Sonra kuzenime ugradik annisle kahve ictik
Sonra birazda carsida magza gezdik geldik.
Allah nasip etsin gonlunuzdekileriSelam kızlar nasılsınız?
Ne var ne yok
Ben kan verecem bugun değer sıfırlandı mı baktıracam ama iyiyim Bi şikayetim yok
Okul yoğun geçmeye başladı
Birikime tekrar başlıyorum yazın arabayı değiştirmeye karar verdik bakalım kısmetse
Benim büyük er uyuyor.küçük er de legolari yaymış wall e robot yapmış minderleri üst ustte koymuş dağa tırmanmaya oynuyor wallemiz meşhur bizim.i hayatımızda hep var.ödevleri bitirdi kontrol ettim de su uzun cumleli soruları tam okuyup anlamadığı için yanlış yapıyor. Ama oruntu, hangi şekil farklı gibi sorularda süper okuması hızlandıkça asariz sorunu gibi geliyor.espoyraz Allah bereketini versin canım
Saol iyi dileklerin icinde
Bizim kart 1000tl den assa düsmüyo
Faturalar,taksitli borclar,gıda falan derken her ay böyle
İndirimden yararlanmak istiyorum bende ama elimde pek bise kalmıyo
Olanlada ihtiyacım olanı alıyorum alabildigim kadar.
Bende erbaslari doyurdum
Meyve verdim
Esim ıhlamur istedi ıhlamur kaynattim limonlu
uzandım azcık.
Cuma aksami canakkaleye gidicez Allah izin verirse havada soguk bakalım nasil gecicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?