Hele sukur :)
Kahve var dediler geldik :)Hosgeldinizzz.tr_lelli patron bi eve kadar gitti buyrun siz şöyle oturum kahve yapayım size
Daha önce gittim gezdim cnmBenim büyük er uyuyor.küçük er de legolari yaymış wall e robot yapmış minderleri üst ustte koymuş dağa tırmanmaya oynuyor wallemiz meşhur bizim.i hayatımızda hep var.ödevleri bitirdi kontrol ettim de su uzun cumleli soruları tam okuyup anlamadığı için yanlış yapıyor. Ama oruntu, hangi şekil farklı gibi sorularda süper okuması hızlandıkça asariz sorunu gibi geliyor.
Çanakkalede bende çok gitmek istiyorum benim içinde gez olurmu hiç bir şey düşünme gez toz yeni yerler girmenin keyfine var. Kafani dinle
Gel patron alasini yaparım ben sana kahveninKahve var dediler geldik :)
İnşallah benim oglan da çok istiyor.nasipDaha önce gittim gezdim cnm
Annemi kiramadim bide sıpa gorsun diye gidiyorum
Gezerim cnm tabiki yerinizede
Sizlerde gidersiniz umarım
En sevdigi mars izmir marsiİnşallah benim oglan da çok istiyor.nasip
Kesin bende senin yaptığını yapardım rehberi sorguya cekerdim herhalde.bayılırım tarihi yerleri gormeyeEn sevdigi mars izmir marsi
İzmire bayildi
Canakkaleyi merak ediyo(savas zamani cd leri izledi)
Canakkale muzesi gelmisti buraya orayı geZdi,sordu,inceledi
Umarim orayida sever bakalim
Ben cok etkilenmistim
Rehberin dibinden ayrilmadim hic
Bi indik herkes dagildi kimse dinlemedi kadini biz pesindeydik hepKesin bende senin yaptığını yapardım rehberi sorguya cekerdim herhalde.bayılırım tarihi yerleri gormeye
En azindan adaletli hayal.seneyeki gezmeyide bu sene telafi edecekmiş ne güzel.inşallah olur canım.benim bir arkadaşım var espoyraz yap bi tane daha senin gibi annelerin cok çocukları olmali. Aynen bende sana diyorum.Esim beni bu yaz cok gezdircekmis seneye gezemezmisim Ayşe olcakmıs
(Olmayan kizinin adı oluyo Ayse)
Yani bebek olcakmis gezemezmisim sonraki sene gezermisim.
Adamdaki hayale bak.
Alikıran baskesen
Cesaretim yok ama esim istiyo kısmet cnm.En azindan adaletli hayal.seneyeki gezmeyide bu sene telafi edecekmiş ne güzel.inşallah olur canım.benim bir arkadaşım var espoyraz yap bi tane daha senin gibi annelerin cok çocukları olmali. Aynen bende sana diyorum.
avsallara baktım ben.. 80-90 bine tek tük daireler var ama baya masraf gerektirir.. içi viraneydi..Canım Alanya'nın neresinden baktın Bi de fiyatlar Nasıl kaçla kaç arası 2+1ler filan
bi gün kapına dayaniciiiiiimm.. hatta o gün bugünde olabilir benide götürün yahuuuBende seni cok seviyorum beybisi
Gel kuzu ben sana bakarim beslerim gezdiririm gelmiyosun ki napim
geldim geldim pc çöktü format falan uğraştık siz naparsınız kızçeler
neden bebeğim ne olduiyiyiz canım yogunluk iş güç
tekrar ultrasona girmek istiyorum kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?