Kopruden onceki son cikis

Sonra üzülmektense ah vah etmektense, şimdi üzül daha iyi. İçine sinmeyen bişeyler varsa, bir yerlerde bişeyler ters gidiyordur.
aslinda pek üzgün hissetmiyorum kendimi, gec oldu sadece dugune 20 gun vardı keske başlarda dallanıp budaklanmadan bitseydi, ailem de cok üzüldü, ozellikle babam. Emekler boşa gitti gibi, uzulmekten cok mahcup oldum. Bide simdi millete laf anlat.

Boşanıp gelseniz daha çok üzülürlerdi ve millete söylenecek şey “anlaşamadılar ayrıldılar” bitti gitti.

Millete bişey anlatmaya çalışma bnce gir işe çalışmaya basla daha çabuk atlatırsınız emin olun anlaşamadık bitti işte bu kadar adam da belliki dünden razı ki hiç çabalamamış bile

milleti hic takma. adam kendini hala bulunmaz hint kumasi saniyor verdigi daha dogrusu vermedigi tepkiye bakilirsa

Kendilerini ezik hissettikleri icin ilgilenmiyo havalarindalar gibi geldi bana gurur yapmış olabilirler yani.

Valla çok kafa karıştırıyorlar haklısınız

Hayırlısı olsun inşallah... Adınıza çok sevindim. Allah kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın.

Yorum yazmıştım ancak nişanı atmışsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah daha normal ailesi olan biri ile karşılaşırsın.

Canım nisanlinin tutumu nasıl ilgili mi. Eğer o ilgiliyse ailesini boş ver. Nişanlıni da seviyorsan evlen ama nisanlin da kayitsizsa masraf yapmiyosa ayrıl gitsin. Bak ben boşanma asamasindayim. Her şeyi ailem ve ben yaptım o adam hiç bir şey yapması hatta benim sevdiğim eve misafir getirip keyif çattı. O yüzden diyorum ki dikkatli ol Bak ben boşanma asamasindayim. ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH

Aaa kurtuldun mu gözüm aydın. Çok sevindim senin adına. Rabbim bundan sonra daha iyilerle karsilastirsin INSAALLAH

Dün yazdim nişanı attım diye, daha bugun ariyo annesi. Aksam babamin cagirip konuşma yapmasina cok bozulmuşlar, rencide olmuşlar falan onu soyluyo,

ben barcamede üzülürüm diyo, sanki Ben ortada kalmışım gibi.. annemde sen benim kızıma üzülme onun arkasında annesi var babası var, meslegi var herşeyi var dedi. Bide konuşma sırasında oğlumu nasi ikna edicem şimdi cok sinirlendi diyo, sen ikna etmiyceksin senin oğlun benim kızımı ikna edicek, ikna et diye ben seni aramıyorum dedi. Bu iki konuya cok sinirlendim.

Neyse sonra rahat edemedim bide ben aradım. Rahatsız olduğum şeyleri tek tek anlattım. Bana dediği en son "yani şimdi son ne diyosun olumlu mu olumsuz mu kararin" siz kendinizi yorup da oğlunuzu ikna etmeye uğraşmayın istemiyorum dedim. Tamam kızım ben seni anladim bu rahatsızlıklarını anladim, oğlumla da iyice konuşayım o da ayıp etmiş falan demiyo yaa kadın. Benim icin çabası yok yaa adamın nisan attım diye mesaj atıyorum da tık yok, cabalamiyo diyorum. E o da gurur yapmış diyo.. zaten nişanlımda da hala hatamı telafi edeyim durumu yok.

Çok sinirlendim yaa, böyle saçmalık mi olur!

O zaman isabet olduğu bir kez daha aşikar canım ayağı göl başı pınar olsun

onlar simdi saniyor ki sen naz yapiyosun blöf yapiyosun ev hazir esyalar alinmis davetiyeler basilmis dagitilmamis da olsa dügünü cevredeki cogu kisi biliyor nasil atacakmissin nisani diye bakiyorlar olayi.

senin gibi kadinlara bayiliyorum, ailelerede.

Bikac terslenmesi, ayarsizligi olmuştu, annemin yaninda bana tavir yapmisti, onları falan söyledim. Bakın ben bunlardan hep işkillendim zaten bunlar sikinti yaratır yarin bigun dedim. O diyo iyice sinirlendi de ondan o böyle bi çocuk değildi diyo, bana zaten sinirlendigindeki tavrı lazim sakinken herkes normal sinirlenince karısını vuruyo millet dedim.

Bu kadar sey alındı edildi bu simdi olcak is mi diyo, ama ben veririm ikinci elciye diyo. En son da anneme ben yine de olumluyum benden yana bisey yok diyo çocuklar görüşsünler diyo. Yani anormaller yaa insanlar, bana son kararın ne olumlu mu olumsuz mu diyince ben ne diycem yani aramadı etmedi ama ben yinede olumlu dusunuyorum yuvamızı kuralım oğlunuzu ikna edin mi diycem? Insanların beklentisini anlayamiyorum

Eşyalarını alması için süre verin bence.
Ha gelmedi mi ? Atın kapının önüne.
Arayıp , düzeltmeye çalışacaklarına saçmalamışlar.
Yalnız çok şanslısınız. Ya evlenseydiniz bununla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…