Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni istemeyeni bende istemem 2 3 haftaya alırız demişti dün benim mesajima karsilikEşyalarını alması için süre verin bence.
Ha gelmedi mi ? Atın kapının önüne.
Arayıp , düzeltmeye çalışacaklarına saçmalamışlar.
Yalnız çok şanslısınız. Ya evlenseydiniz bununla ?
İkna etmeye uğraşsa ikna olacak gibisiniz ama hiç gerek yok. Evlenseniz bile bu adamı ömür boyu kambur gibi sırtınızda taşımanız kuvvetle muhtemel.Ben nisan atıyorum diye yazdıktan sonra morali bozulmuş abisiyle dışarı çıkmışlar. Ya senin ne işin var disarda abinle mabinle, kafanı kullan beni ikna etmek icin atla gel demi..
İkna etmeye uğraşsa ikna olacak gibisiniz ama hiç gerek yok. Evlenseniz bile bu adamı ömür boyu kambur gibi sırtınızda taşımanız kuvvetle muhtemel.
Size değer verdiğini de asla düşünmüyorum ne yazık ki. Bu kadar hevessiz oluşu, ayrılık kararınıza tepkisizliğide içinde sevgi olmamasından.
Bikac terslenmesi, ayarsizligi olmuştu, annemin yaninda bana tavir yapmisti, onları falan söyledim. Bakın ben bunlardan hep işkillendim zaten bunlar sikinti yaratır yarin bigun dedim. O diyo iyice sinirlendi de ondan o böyle bi çocuk değildi diyo, bana zaten sinirlendigindeki tavrı lazim sakinken herkes normal sinirlenince karısını vuruyo millet dedim.
Bu kadar sey alındı edildi bu simdi olcak is mi diyo, ama ben veririm ikinci elciye diyo. En son da anneme ben yine de olumluyum benden yana bisey yok diyo çocuklar görüşsünler diyo. Yani anormaller yaa insanlar, bana son kararın ne olumlu mu olumsuz mu diyince ben ne diycem yani aramadı etmedi ama ben yinede olumlu dusunuyorum yuvamızı kuralım oğlunuzu ikna edin mi diycem? Insanların beklentisini anlayamiyorum
sen dur, hele bir kac gün gecsin, senden ses seda cikmasin o zaman ailecek tutusacaklarda gec kalinmis olacak muhtemelen.
sana deseler ki kusura bakma biz fark etmemisiz durumun böyle oldugunu, tamam herseyin orta yolunu bulup huzurla bu yuva kurulsun sen zaten isi bi raddeye getirmicektin muhtemelen. ama hala anlamamislar derdinin ne oldugunu
Biraz once konuşmaya geliyorum diye tel etti, geldi. Bir sürümünü tantana yaptı yine geri adım yok, en son da ne dedi biliyo musunuz? Babası dünkü konuşmaya cok üzülmüş babam arayıp özür dileyecekmiş ondan![]()
Yok artık sizi allah kurtarmış bence bu nasıl kafa .hiç mi şok olmadı üzülmedi. Bu adam sevmemiş malesef ve gerçekten allah kurtarmışBiraz once konuşmaya geliyorum diye tel etti, geldi. Bir sürümünü tantana yaptı yine geri adım yok, en son da ne dedi biliyo musunuz? Babası dünkü konuşmaya cok üzülmüş babam arayıp özür dileyecekmiş ondan![]()
Güzel bir çiçek çikolata alalım mı deseydinizBiraz once konuşmaya geliyorum diye tel etti, geldi. Bir sürümünü tantana yaptı yine geri adım yok, en son da ne dedi biliyo musunuz? Babası dünkü konuşmaya cok üzülmüş babam arayıp özür dileyecekmiş ondan![]()
Biraz once konuşmaya geliyorum diye tel etti, geldi. Bir sürümünü tantana yaptı yine geri adım yok, en son da ne dedi biliyo musunuz? Babası dünkü konuşmaya cok üzülmüş babam arayıp özür dileyecekmiş ondan![]()
Güzel bir çiçek çikolata alalım mı deseydiniz![]()
Okuyordum konunuzu. Nisan atmaniza cok sevindim. Allahin sevgili kuluymussunuz gercekten bunlardan kurtulunca birkac kisiye sadaka verin. Affiniza sığınarak bunlar size kapak atmaya çalışmış ne dangalak insanlar. Esyalari 3 gun icinde aldin aldin yoksa copten toplarsınız deyin. Biran once kurtulun..beni istemeyeni bende istemem 2 3 haftaya alırız demişti dün benim mesajima karsilik
Bikac terslenmesi, ayarsizligi olmuştu, annemin yaninda bana tavir yapmisti, onları falan söyledim. Bakın ben bunlardan hep işkillendim zaten bunlar sikinti yaratır yarin bigun dedim. O diyo iyice sinirlendi de ondan o böyle bi çocuk değildi diyo, bana zaten sinirlendigindeki tavrı lazim sakinken herkes normal sinirlenince karısını vuruyo millet dedim.
Bu kadar sey alındı edildi bu simdi olcak is mi diyo, ama ben veririm ikinci elciye diyo. En son da anneme ben yine de olumluyum benden yana bisey yok diyo çocuklar görüşsünler diyo. Yani anormaller yaa insanlar, bana son kararın ne olumlu mu olumsuz mu diyince ben ne diycem yani aramadı etmedi ama ben yinede olumlu dusunuyorum yuvamızı kuralım oğlunuzu ikna edin mi diycem? Insanların beklentisini anlayamiyorum
Baya kompleks yapmış, benim anlatmaya çalıştıklarımi anlamamış hep yanlış yorumlamış ve beni sucluyo, konuşma yaptığı icin de babamı sucluyo, aileme ve bana inanılmaz bilenmiş. Cok buyuk bi değişim var hareketlerinde, ev meselesini kaldıramamış, ev alındığı icin cok mutluydu hevesliydi aslinda. Sonra hic alakasız şeyleri eve bağlamış.Bir sürü kabalık yapıp, sonra karşı taraf bundan rahatsızlığını dile getirince kırılan insanlar ne kadar gıcık. Sen görgüsüzlük yapınca sorun değil, karşısındaki bundan rahatsız olunca özür dilenmesi gereken bir sorun. Ne güzel dünyaymış. Kendini bulunmaz Hint kumaşı sananların dünyası.
Fikir almak istediğim onemli bir konu var.
Nişanlıyım, dugune az kaldi, ancak hata yaptığımı hissediyorum sanki
Nişanlımla aramızda eğitim farkı var, aileler arasında da ekonomik denksizlik var. Bu başlardan beri kafamda bir soru işaretiydi ama yinede yaptık nişanı..
Kız isteme söz aşamasında ailesi ozellikle babası cok ilgisiz kaldi sanki komşunun oğlunun nisanına gitmiş gibiydi. Bunlar kendi planlarından bahsetmeyince babamda bize bir ev aldı oturmamız icin hatta nişanlıma ailenle konuşalım benim bole bi planım var ama aileni saymamış gibi olmasın dedi, o da onlara farketmez ben tamam dedikten sonra falan dedi, nese ev alındı. Iste galiba bu en büyük hata oldu, oysaki babam özel sektörde calisiyo maaşı az kira sıkıntısı cekmeyelim diye düşünmüştü. Biz evin tadilatını da yaptık bu arada, sonradan yaptirmak zor olur eve girmeden yapılsın diye.
Tadilattan ailesinin de haberi var, ama bu süreçte bi gelip de bakmadılar, ne yapiyosunuz bizimde halledebilcegimiz bişey var mi diye nezaketen bile ne nişanlım ne ailesi sormadı, sanki yapıyosa kendi evini yaptırıyo havası sezdim.
Üstelik eşyalar alınmaya başlanınca da hep bi geriden durdular, mesela iki şey alınacaksa birini alıp birini almak istemedi, bak bunuda yapmamız lazım su isi de halletmemiz lazim diye hep dürtuklemem gerekti, onu da evlenince yaparız diye herşeyi yarim yamalak yapmak istiyor.
Bu sefer benim gözüme iyice batmaya başladı, hani biz evlenince sikinti cekmeyelim diye bütün bi evi özenle yaptırdık, alincak eşyaları tastamam aldık, hem ev hem tadilat hem eşyalar derken nerdeyse bütün birikimini harcadı ailem ve ben de ole. Ama karşı taraftan bir özen bir heves göremiyorum, sanki nerden ne kırpsam hesabı yapmaya başladılar iyice. Prizleri degistirmenin bile hesabini yapiyo. Bunlar bu kadar sey yaptirdi bizde yapcagimiz isleri en guzel sekilde yapalim mahcup olmayalim diye dusunmesi gerekmez mi?
Aileler arası arayıp sorma diyalog zaten yok, biz de tartıştık 3gundur hic ses seda yok dugune cok az kaldı yapılacak cok is var, sipariş verilecek eşyalar var verdi mi halletti mi bilmiyorum benim sormam gerek, ev yerlerscek temizlencek sanki Ben tek yasiycakmisim gibi nasi yapcaksiniz diye soran yok.. Sorumsuzluk degil mi?
Nasıl desem, bazı şeyler nezaket gereğidir, sorulur yapılır ilgilenilir ya, gorgudendir, o eksik sanki.. değer verilmiyomus gibi hissediyorum. Siz ne dersiniz?
Baya kompleks yapmış, benim anlatmaya çalıştıklarımi anlamamış hep yanlış yorumlamış ve beni sucluyo, konuşma yaptığı icin de babamı sucluyo, aileme ve bana inanılmaz bilenmiş. Cok buyuk bi değişim var hareketlerinde, ev meselesini kaldıramamış, ev alındığı icin cok mutluydu hevesliydi aslinda. Sonra hic alakasız şeyleri eve bağlamış.
Bide hep cok yuksek sesle konusuyo, kendimi karşısında ifade etmek icin yoruluyorum böyle de olunca. Bende bağırmak zorunda kalıyorum. Arka arkaya bi ton laf ediyo araya zar zor girebildim
Dün yazdim nişanı attım diye, daha bugun ariyo annesi. Aksam babamin cagirip konuşma yapmasina cok bozulmuşlar, rencide olmuşlar falan onu soyluyo,
ben barcamede üzülürüm diyo, sanki Ben ortada kalmışım gibi.. annemde sen benim kızıma üzülme onun arkasında annesi var babası var, meslegi var herşeyi var dedi. Bide konuşma sırasında oğlumu nasi ikna edicem şimdi cok sinirlendi diyo, sen ikna etmiyceksin senin oğlun benim kızımı ikna edicek, ikna et diye ben seni aramıyorum dedi. Bu iki konuya cok sinirlendim.
Neyse sonra rahat edemedim bide ben aradım. Rahatsız olduğum şeyleri tek tek anlattım. Bana dediği en son "yani şimdi son ne diyosun olumlu mu olumsuz mu kararin" siz kendinizi yorup da oğlunuzu ikna etmeye uğraşmayın istemiyorum dedim. Tamam kızım ben seni anladim bu rahatsızlıklarını anladim, oğlumla da iyice konuşayım o da ayıp etmiş falan demiyo yaa kadın. Benim icin çabası yok yaa adamın nisan attım diye mesaj atıyorum da tık yok, cabalamiyo diyorum. E o da gurur yapmış diyo.. zaten nişanlımda da hala hatamı telafi edeyim durumu yok.
Çok sinirlendim yaa, böyle saçmalık mi olur!
Tadilattan falan hiiicc mutlu degil. Halbuki eve girmeden tadilat kolay olur diye düşünmüştük, zaten haftada bi gün izni var hem maddi olarak hem zaman acısından kendisi cok buyuk bi yükten kurtuldu, ama bunu olumlu bi durum olarak gormuyoay sizde boyun egmeyin bu kadar saygisizliga... babaniz ev almis icini tadilat ettirmis kizini vermis hala olmasi gereken saygi yok... bu kadar olmaz cikin siz bu son cikistan... bu adam yarin evlense sizinle sonra bosanirken evin yarisinin bedelini istese sasirmam... resmen sahiplenmemis evliligi ve sizi... hic guven vermedi bana
erkek evi naz evi sonuçta.. gerçekten korkuyorum. bir 10 yıla hindistan gibi biz erkeklere başlık parası ödeyeceğiz. az kaldı
arkadaşım, bu şahıs ve ailesini def et başından. düğüne 3 gün kala nişan atmış biri olarak söylüyorum. bize de aynısını yaptılar, ilgisizlik, hazırlıksızlık. biz her şeyi hazırladık onların 3 gün kala evde mobilyası yoktu. ve bu insanlar 2 sene bizi böyle dalga geçer gibi oyaladılar. aynı da böyle burunlarından kıl aldırmıyorlardı. ama ben ilk sene ailemin ayağına getirtip özür dilettimikinci seneye uzattık nişanı. kına günü de nişan attım. nişanlı kişisi gelmedi bile. anca telefondan yalvardılar.
şimdi iyiki def etmişim diyorum. hiiiiç gerek yok böylelerine. gidin kendinize benden lahmacun söyleyin. kendisi benim kutlama yemeğimdir. kötü kişileri hayatımdan çıkarınca kendime ısmarlıyorum![]()