Kopruden onceki son cikis

Tadilattan falan hiiicc mutlu degil. Halbuki eve girmeden tadilat kolay olur diye düşünmüştük, zaten haftada bi gün izni var hem maddi olarak hem zaman acısından kendisi cok buyuk bi yükten kurtuldu, ama bunu olumlu bi durum olarak gormuyo

Ben sizin paranızda falan asla değilim gerekirse evlilik sözleşmesi yaparız diyo

Siz şu an çalışmıyorsunuz bile. Neyin sözleşmesini yapacak. Ev babanızın evi. Birisi miras yoluyla bir şey elde ederse de eşi bulanırken bunda hak talep edemiyor.

Kendi sorumsuzluklarını görmüyor da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.

Bir de ne sözleşmesi. Şu an nişanlı bile değilsiniz. Ayrılacağınıza inanmıyor herhalde.

Valla annem acaba vebale mi gireriz, tamam ağır yapıyolar ilgisizler ama bi şekilde yapılıyo zorlayarak da olsa falan, zaten şimdi kimsenin ailesi ilgilenmiyo baban abartıyo biraz galiba falan diyodu, ama şimdi yokk bununla kesinlikle ömür geçmez sen su koltuğa otur desen yanlış anlayacak, bize cok bilenmis ve hep seni sucluyo hic kendinde kusur bulmuyo asla mutlu olamazsın diyo

lütfede lütfede yapıyorlar. aranızın bozulmasına sebep ola ola. ben şimdi biriyle nişanlıyım. ailesi ağzımızı açtırmıyor. kaç ay sonra yapılacak masrafları bile çok önceden ödediler. üstelik zengin de değiller. isteyen çırpınıyor.

bir de ailenize bilenmesi de çok sıkıntı. şu an siz haklısınız. haksız olduklarını farkında oldukları için üste çıkmaya çalışıyolar. bana koltuk takımı almadı ex nişanlı ailesi. eve kova bile alamadılar halbuki lüks yaşıyorlardı. benim aldığım yatak odasına laf etme cüreti bulmuştu ex kişi. neymiş baza almışmışım karyola istiyormuş :KK70: siz naptınızki demişti. erkeklerin klasik taktiği malesef. şener şen kaçışı öneriyorum size. topuklarınız mabadınıza vura vura kaçın bu insanlardan :)

Siz şu an çalışmıyorsunuz bile. Neyin sözleşmesini yapacak. Ev babanızın evi. Birisi miras yoluyla bir şey elde ederse de eşi bulanırken bunda hak talep edemiyor.

Kendi sorumsuzluklarını görmüyor da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.

Bir de ne sözleşmesi. Şu an nişanlı bile değilsiniz. Ayrılacağınıza inanmıyor herhalde.
Iste ev almamıza bagliyo sanki bütün konu o, siz ev aldınız tamam ama ben sizin paranızda değilim, bunu ispat etmeye calisiyo kendince, yaa biz zaten onu kendi rızamızla aldık almadan once cagirdik gösterdik bak içine sindi mi sende beğendin mi dedik. O onay verince aldık. Evle ilgili hiç bi konu yok.. babam bi saatlik yoldan geldi hergun ustanın basında durdu, ben mi istedim yaptırmanızı diyo, tamam sen istemedin de bu da bi hoşluk yani sende farkedip biraz kendini sık işleri düzgün yap

Iste ev almamıza bagliyo sanki bütün konu o, siz ev aldınız tamam ama ben sizin paranızda değilim, bunu ispat etmeye calisiyo kendince, yaa biz zaten onu kendi rızamızla aldık almadan once cagirdik gösterdik bak içine sindi mi sende beğendin mi dedik. O onay verince aldık. Evle ilgili hiç bi konu yok.. babam bi saatlik yoldan geldi hergun ustanın basında durdu, ben mi istedim yaptırmanızı diyo, tamam sen istemedin de bu da bi hoşluk yani sende farkedip biraz kendini sık işleri düzgün yap
Bu adama bakmakta kararlısınız sanırım.
Ayrılacagım yazdıgınzi görmedim cunku.
En fazla 1sene sonra bosanırsınız.

Bıraksın bu suç bastırma laflarını. Yani nişanlınız babanız ev aldı diye mi sorumsuz davranmış, ilgisiz olmuş. Ailesi babanız evladı diye mi isteksiz davranmış. Saçma.

lütfede lütfede yapıyorlar. aranızın bozulmasına sebep ola ola. ben şimdi biriyle nişanlıyım. ailesi ağzımızı açtırmıyor. kaç ay sonra yapılacak masrafları bile çok önceden ödediler. üstelik zengin de değiller. isteyen çırpınıyor.

bir de ailenize bilenmesi de çok sıkıntı. şu an siz haklısınız. haksız olduklarını farkında oldukları için üste çıkmaya çalışıyolar. bana koltuk takımı almadı ex nişanlı ailesi. eve kova bile alamadılar halbuki lüks yaşıyorlardı. benim aldığım yatak odasına laf etme cüreti bulmuştu ex kişi. neymiş baza almışmışım karyola istiyormuş :KK70: siz naptınızki demişti. erkeklerin klasik taktiği malesef. şener şen kaçışı öneriyorum size. topuklarınız mabadınıza vura vura kaçın bu insanlardan :)
Ayyy ins bana da öylesi denk gelir, ya bunların durumları kotu degil zaten. Bi maaşla gecinmiyolar, birden fazla kira gelirleri var. Bizimki de bana yatak odasını aklınca başlığı beğenmedim demişti. Bizim hazırda paramız var birikmiş ordan harciycaz demişti, şimdi aylık maasin yatmasını bekliyolar, o paraya mi dokunmak istemiyorlar anlamadım. Bizim hesabımız var ben işime geldiği gibi yapıyorum diyolar

Ayyy ins bana da öylesi denk gelir, ya bunların durumları kotu degil zaten. Bi maaşla gecinmiyolar, birden fazla kira gelirleri var. Bizimki de bana yatak odasını aklınca başlığı beğenmedim demişti. Bizim hazırda paramız var birikmiş ordan harciycaz demişti, şimdi aylık maasin yatmasını bekliyolar, o paraya mi dokunmak istemiyorlar anlamadım. Bizim hesabımız var ben işime geldiği gibi yapıyorum diyolar

inşallahhhh :) heh işte mesele tamamen tavır. zengin olur özenmezler. zengin olmaz ama ellerinden ne geliyorsa yaparlar. burada mesele iyi niyet-kötü niyet. gelin evi programı vardı ya onda izlemiştim. bir kadının bilmem kaç trilyonluk evi vardı. babası yaptırmıştı. mikrofon gelir gelmez kocası "biz de şu kadar harcadık" diye kendini anlatmıştı. yani bir çırpınma belirtisi yok sizinkilerde

bence ailenizin ev alması hata olmamış şu durumda. turnusol kağıdı olmuş. bu insanların gerçek yüzü de ortaya çıkmış oldu. düzgün insanlar olsaydılar bu durum karşısında düzgün davranırlardı.

bi de size üzülürlermiş.. tavra bakın.. sizi ezikliyorlar hala

Bıraksın bu suç bastırma laflarını. Yani nişanlınız babanız ev aldı diye mi sorumsuz davranmış, ilgisiz olmuş. Ailesi babanız evladı diye mi isteksiz davranmış. Saçma.
Aynen yaa saçma sapan devranını, ben zaten getirdikleri bohçaları eve götürüp bırakmıştım eşyalarla beraber alırlar diye, bi altınlar kalmıştı onu da boş eve bırakmayım nolur bolmaz demistim. Giderken vermek istedim hazırlayıp, almadı tavırla bastı gitti.

Bide dun toplantıdan çıktım, metre aldim bilmem neyi ölçecektim halıları alacaktim diyo. Ama sen bana nisan atma mesaji attin diyo. Iyide ben o mesaji 4te attim, sabah toplantiya gitmeden sana gelicem evin eksiklerini halledlim dedin mi kendi kendine is yapiyosun, hala aramiyosun beni dedim. Yapicakti belki ama kafama kakar gibi, bakın iste ne soyleniyosunuz yaptim demek icin yapcakti

inşallahhhh :) heh işte mesele tamamen tavır. zengin olur özenmezler. zengin olmaz ama ellerinden ne geliyorsa yaparlar. burada mesele iyi niyet-kötü niyet. gelin evi programı vardı ya onda izlemiştim. bir kadının bilmem kaç trilyonluk evi vardı. babası yaptırmıştı. mikrofon gelir gelmez kocası "biz de şu kadar harcadık" diye kendini anlatmıştı. alt kalmamaya çalışmıştı. yani en azndan fakir bile olsalar gelip "biz de bir şey yapalım" demeye para almıyolar. bir çırpınma belirtisi yok bunlarda.

bence ailenizin ev alması hata olmamış şu durumda. turnusol kağıdı olmuş. bu insanların gerçek yüzü de ortaya çıkmış oldu. düzgün insanlar olsaydılar bu durum karşısında düzgün davranırlardı.

bi de size üzülürlermiş.. tavra bakın.. sizi ezikliyorlar hala

Babası araba kullanmayı bilmiyomus daha doğrusu biliyomus da sevmiyomus😂 yaa insan otobuse biner taksiye biner bisilerle ilgilenir, babam dedi ki sen gelmek iste ben seni evinden alır bırakırım, adam hic cevap vermedi, bugun de oğlu diyo ki babam yarısını duymadı dediklerinin.

Bana üzülüyomus da oğlunu nasi ikna etcekmis

Babası araba kullanmayı bilmiyomus daha doğrusu bilmiyomus da sevmiyomus😂 yaa insan otobuse biner taksiye biner birilerle ilgilenir, babam dedi ki sen gelmek iste ben seni evinden alır bırakırım, adam hic cevap vermedi, bugun de oğlu diyo ki babam yarısını duymadı dediklerinin.

Bana üzülüyomus da oğlunu nasi ikna etcekmis

işte ilgilenmeye gönülleri olsaydı her türlü gelirlerdi :) babası duymadıysa neyin özrünü bekliyor, basbaya da duymuş :) haspalarım. hiç üzmesinler kendilerini. kıymetinizi bileni bulduğunuzda tavanlara bakıp sırıtırsınız benim gibi inşallah :)

Ayy o kadar korktum ki suan, simdiki nisanlinizin ailesinin ilgili oldugunu nasil anladiniz? saft saft

yapılacak her şeyi biz söylemeden kendileri söylediler. mesela bir iki tane gelinlikçi ayarladılar gidin gelinliği seçin dediler hemen. nikah tarihini hemen aldılar. anında beyaz eşya mobilya taksidine girdiler. şu an beyaz eşyanın taksidi bitti. şimdi mesela davetiyelerin basılması lazım. ben söylemedim bile. biliyordum kendilerinin diyeceklerini. ee davetiyeleri napıyoruz dediler :)) evi tuttuk şimdi eminim çatır çatır onu da kuracaklar. ben çoğu meselede arkama yaslandım izliyorum. yormadılar Allah razı olsun.

ama öbüründe öyle miydi? sürekli ben soruyordum şunu napıyoruz bunu napıyoruz diye :) karşıdan tık yoktu. nikah tarihini bile 2 yıl almadılar biliyor musunuz? sonra da gün bulamadık, imam nikahıyla evlenelim o zaman dediler :D

bir arkadaşım demişti bana nişan attığımda. biri kısmetin değilse, şurdan kapasan öbür taraftan açılıyor demişti. olmayınca olmuyor demişti. ama biri doğru kişiyse takır takır halloluyo sen uğraşmıyosun bile demişti. o da eşiyle öyle olmuş. bana da şimdi aynısı oldu :)

Esimin ailesininde aynen anlattiginiz gibi bir tutumu vardi biz nisanliyken. Hic bir sorumlulugu almak istemediler sorumlulugu birakin ne bir heves ne bir caba vardi onlardan taraf. Atilan her adimda bir isteksizlik vardi. Simdide ben isteksizim onlara karsi. Nisanlim oyle degildi herseyi tek basina ustlenmisti ve daha 22/23 yaslarindaydi o zaman. Kendisi oyle olmamasina ragmen ailesinin oyle davranmasi cok zoruma gidiyordu. Aglamisligim bile oldu bunlar niye beni istemiyor niye boyle davraniyorlar diye. Nisanlimdada ayni seyi sezseydim vazgecerdim evlenmekten. Cok agir birsey cunku insanin cok gururuna dokunuyor. Iyi dusunun derim. Genel olarak sorumsuz bir yapisi varsa ama size deger veriyor seviyorsa yine pozitif olun derim ama ozellikle size karsi geleceginize karsi boyle sorumsuz ve isteksiz davraniyorsa heleki bilincli bir sekilde butun1 sorumlulugu ailenize yikmaya calisiyorsa vazgecin. Boyle karaktersiz biriyle omur gecmez erkek dedigin biraz mert olur duruslu olur. Aslinda en onemlisi evlenirseniz sizi degersizlestirmelerine izin vermis olursunuz sirf bu sebepten bile vazgecilmeli aslinda.

[QUOTE="saft, post: 61058431, member: 415325"
ama öbüründe öyle miydi? sürekli ben soruyordum şunu napıyoruz bunu napıyoruz diye :) karşıdan tık yoktu. nikah tarihini bile 2 yıl almadılar biliyor musunuz? sonra da gün bulamadık, imam nikahıyla evlenelim o zaman dediler
[/QUOTE]

Aileniz tepki verdi mi peki bu durumda saft saft

[QUOTE="saft, post: 61058431, member: 415325"
ama öbüründe öyle miydi? sürekli ben soruyordum şunu napıyoruz bunu napıyoruz diye :) karşıdan tık yoktu. nikah tarihini bile 2 yıl almadılar biliyor musunuz? sonra da gün bulamadık, imam nikahıyla evlenelim o zaman dediler

Aileniz tepki verdi mi peki bu durumda saft saft
[/QUOTE]

tabiki. zaten sonunda da nişan attık :)

Back
X