• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kopulamayan eski sevgili

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
Merhaba herkesee, pek olumlu yorumlar alabileceğimi sanmıyorum ama belki benzer durumu yaşayan vardır. Sebebini anlamam da yardımı olabilir diye yazmak istedim.

Eski sevgililerimden biri onunla beraberken mutlu olmamamıza rağmen bir şekilde hayatıma tekrar giriyor, ve bir şekilde kopamıyoruz sonra tekrar hayatımızdan çıkıyoruz.Tabi çok mutlu olduğumuz zamanlar da olmuştu ama sonra ayrıl barış ilişki mahvoldu. İkimizin hayatına da başkaları girdi, konu yalnızlık kimseyi bulamamak değil. Ama sanki o benim için hep farklıymış gibi geliyor, bu maalesef başka biri hayatımdayken de oluyor. Ki ondan sonra hayatıma kısa dönemli giren erkekler bile ondan daha çok sevildiğimi hissettirip mutlu hissettirmişti. Sanki ona zaafım var gibi. İlişkisi bittiği halde kafasında bitiremeyen kişileri çok eleştiriyordum sanırım büyük konuştum. Sizce sebebi ne olabilir? Artık uyum sağlayamadığım birini neden ara ara özlüyorum? Yapım bu da değil, hayatıma giren diğer kişileri zerre umursamıyorum ve bittiği an kafamda bitirmiştim.
En son ortak arkadaşımıza beni özlediğini tekrar konuşmak istediğini yazmış. İstemediğimi söylettirdim ama içimde bir yerde hala bitmiyor.

öyle bir izlenim mi verdim, niçin bu sorular :KK64:

Bilemiyorum ama ne olduysa karşılıklı da bu durum. Ancak en son denememizde baya kötü sonuçlanmıştı.
Yani bir maniniz yoksa bence sütten diliniz tam yanmamış yakın bence azcık.

Taraflardan biri baskası ile yuzugu takacak.
Bu genelde hep gelen taraf oluyor adım atan yanı.
Hayatına bodoslama dalan.
Her geldıgınde kabul eden oyle dımdızlak kalıp sonunda cok aglayacak.
Bu sekilde son bulacak bu ılıskı.
İkimiz de kabul ediyorduk genelde. Ama gelen %70 o oluyor. Olabilir belki de bilemiyorum

Yaaa benim durumum.
Ben hiç öyle ilişkilerine zamk gibi yapışan biri değilimdir. Vadesi dolan ilişkilerimde hep ben yaparım ayrılık konuşmalarını.
Ama 3 yıllık eski sevgilimle tekrar başlayip duruyorum. Araya reklam alsak da yine de bir şekilde yolları aşıp bir araya geliyoruz,kopamiyoruz.
Bunun başkasını bulamamakla falan da hiç ilgisi yok, bizim durumumuzda.
Huy desen birbirimizin zittiyiz, mesafe desen iki bin kilometre, ortak dil desen yok,din desen zaten yok. Şu koca dünyada tek ortak noktamız mangal sevmemiz 🤪
Konuyu takipteyim

İkimiz de kabul ediyorduk genelde. Ama gelen %70 o oluyor. Olabilir belki de bilemiyorum
Giden de o olur.
Sende her geldıgınde kabul ettıgın, hayatına devam etmene engel olmasına engel olmadıgın ıcın varsa en yakın arkadasının omzunda aglarsın.
Simdıye kadar gordugum tum bitmesi gerektıgı halde sakız gibi uzayan ılıskı ler boyle son buldu.

Cinsel uyum mu var Bağlılık bundan mı geliyor

Taraflardan biri baskası ile yuzugu takacak.
Bu genelde hep gelen taraf oluyor adım atan yanı.
Hayatına bodoslama dalan.
Her geldıgınde kabul eden oyle dımdızlak kalıp sonunda cok aglayacak.
Bu sekilde son bulacak bu ılıskı.
Ben de bu şekilde gözlemledim. Bu tip ilişkiler hep böyle sonlanıyor

Yaaa benim durumum.
Ben hiç öyle ilişkilerine zamk gibi yapışan biri değilimdir. Vadesi dolan ilişkilerimde hep ben yaparım ayrılık konuşmalarını.
Ama 3 yıllık eski sevgilimle tekrar başlayip duruyorum. Araya reklam alsak da yine de bir şekilde yolları aşıp bir araya geliyoruz,kopamiyoruz.
Bunun başkasını bulamamakla falan da hiç ilgisi yok, bizim durumumuzda.
Huy desen birbirimizin zittiyiz, mesafe desen iki bin kilometre, ortak dil desen yok,din desen zaten yok. Şu koca dünyada tek ortak noktamız mangal sevmemiz 🤪
Konuyu takipteyim
Evet birebir aynı durum 🥺 eğer bizimki olumlu ya da olumsuz bir sonuca ererse size yazıcam unutmazsam, siz de yazın.. ben biraz aramızdaki şeyi love me if you dare filmine benzetiyorum

Ben de bu şekilde gözlemledim. Bu tip ilişkiler hep böyle sonlanıyor
Bu ask falan degıl, ıkı tarafta ya yeni birilerini bulamıyor ya da buldukları umdukları sekılde cıkmıyor.
Eski bildik tanıdık limana hızla donus, limanda hazır bekliyor zaten.
Donuslerın sebebı de bu. Ask falan degıl kesinlikle.

Back
X