Hemen ertsi gün perde almasına şok geçirdim bari bir hafta bekleBöyle insanlar hep vardır etrafta niye bu kadar şok geçirdiniz ki onu anlamadım boşversenize bi adım geriden sizi takip etsin işte örnek olun :)
Aynen o yönü düşündürüyor beni deKardeş oldjkları için tamamen kesmen mımkün değil..çok yüz verme mesafeli davran..
Bir ara duruma kıskananlar haklılar yazmıstım üzerine alınmamıstır kesin oArsız elti
Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin şarkısını at whatsapptan ona
Böyleleri alınmaz canım hatta o benden sonra yaptırdı ben istiyordum zaten bile derBir ara duruma kıskananlar haklılar yazmıstım üzerine alınmamıstır kesin o
Takıldıgım nokta bana dese ki çok guzel olmus güle güle kullan aa derim ki begenip almıs ama benle hiç konusmadan sinsi sinsi almasına takıyorum aslındaGelin eviiii gelin eviiii
Ya alsın niye takılıyorsunuz ki, ne güzel idol olmuşsunuz fena mı
Emin olun alana kadar zor sabretmiştir böyleleri o kadar boş ki insan anca gülüyor yaniHemen ertsi gün perde almasına şok geçirdim bari bir hafta bekle
Haklısın aslında eltim dışında bi kaç kişi daha var taklit eden beni :)) ya Allah askına düğünde sünnet çocugu düşüneniom ya hangi akla hizmettir bu takılar bölünsün diye heraldeAman umursama bırak naparsa yapsın kendi bir fikri yok demekki sende görüp kopyalıyor. Benim eltim de evleneceğimiz zaman biz evi tadilat yaptırıyoruz diye hemen o da kedi evini tadilata başlatmıştı. Düğün tarihimizde de dalga geçer gibi bizim oğlanın da sizin düğünle birlikte aynı gün sünnet cemiyetini yapalım demişti yok artık ne münasebet dedim benim en mutlu günümde senin oğlun sünnet kıyafetiyle ortalıkta dolanıcak düğün ile sünnet ne alaka böyle birşeye tamam diyeceğimi düşünmüyosun herhalde dedim çenesini kapattım izin versem onu da yapacaktı yani gerisini sen düşünAyrıca çevremde de birkaç arkadaş var ben ne alırsam gider aynısını alır benle resmen sidik yarıştırmaya çalışır ama benim kızmak yerine hoşuma gidiyor demek ki kendi bi fikri yok ve beni taklit ediyor diyorum tadını çıkar taklitler aslını yaşatır.
KesinlikleEmin olun alana kadar zor sabretmiştir böyleleri o kadar boş ki insan anca gülüyor yani
Kaynımda eşimi kıskanıyor ama ne varsa bizde bilmıyom umarım sıkılırlar ya tam bir sinsirella o benim sinirimi bozuyor bazenNe güzel işte seni örnek alıyor zevklisin demek ki.Umursama bir gün taklit etmekten sıkılır bırakır herhalde
Bi yarışın içindeler demekki sizden ne kadar önce yaparsalar kârdalarKesinlikleha bide artık eşimle hissettiklerimizede yapmaya basladılar sevgili kombini bakıoyodum eşime gösterdim alsak mı çok tatlılar diye anam sonra ne göreyimm eltimlerr alıp gymişler bi kac gün sonra .. eşim diyor eve dinleme cihazı falan taktılar heralde ve dedim ben asla almam o kombinlerden eşim dedi bende hayatta gıymem zaten onlardan gördük sancaklar dedi
Kesinlikle kv bizim profili çok begenmişti hatta çıkartıp çerçeveletcem diyordu sanırsam uyumlu görünmek için hemen kombin giyinip profil yaptılar çünki Allahım akıl fikir versin onlaraBi yarışın içindeler demekki sizden ne kadar önce yaparsalar kârdalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?