Hahaha mantıklııAy ben olsam almadığım kötü şeyleri aldım derdim.Nerede bir kötü şey varsa ona yönlendirirdim. Haftaya kayınvalideme temizlik yapcam, gözüne girmek için falan de. Bırak senden önce gitsin süpürsün silsin sonra vazgeçtim yaa deyiver. Ben bu tiplerle daha çok görüşürdüm oynardım böyle.
Kendisi zaten soğuk nevale mesafeliyiz gıtmıyoruz bile onlara ama onlar kendini davet ettiriyor kaynım eşime özellikleBöyle insanlar ne yazık ki hayatın her Alanında var . Boşver canım düşündükçe sinir olur insan hoşlanmıyorsan araya mesafe koy gitsin .
Sen evine gittiğinde nasıl davranıyorsa sende ona aynen o şekilde davranKendisi zaten soğuk nevale mesafeliyiz gıtmıyoruz bile onlara ama onlar kendini davet ettiriyor kaynım eşime özellikle
Bu kıskançlığın sonu iyi değil. Hem sizin için hem de onun için. Sürekli rekabet sürekli kıyas insani mahveder. Aranıza mesafe koyun hatta ayrilin o yerden. İç içe ne mana yani ? Hiç ama hiç sağlıklı değil! Daha çok başınız ağrır sizin.Selam güzel insanlar
Günaydın ,tünaydın, iyi akşamlar günün hangi saatinde okuyorsanız artık ..
Direk konuya geçmek istiyorum kızlar başlıktanda anlaşacağı üzre konu eltimm:/ kendisi bana göre aşırı kıskanç biri ,geçen gün saolsun kayınvalidem evime perde yaptırdı bu zamana kadar borçları oldugu için bişey yapamamıslardı bana biraz toparlanınca yeni tasındıgım eve perde yaptırdı neyse daha sonra eltim ögrenmiş ve kv yi arıyor hayırlı olsun diye insan beni arar dimi hayırlı olsun diye ama hanfendi imalı imalı kv yi aramış .. ve akşamına kaynım eşimi arıyor bizim hanım perde aldı diye sizinkini kaça aldılar falan soruyor ben bir şok o esnada hemen gitmiş benim ki ne benzer perde almıs bu kadarıda pes dedim yani kırk yılın başında bana bir şey yapılmıs o mu geldi gözüne ya .
Bu olaydan oncede çok buna benzer şeyler yaşandı tabi ben fotograf paylasırım misal dakkasına kaynımla eltimde hemen paylasırlar , bir keresinde ben hamileyim dogumuma ıkı ay falan var ee tabi eltide hamile eksik kalır mı hiç (!) hepbrraber bir yerdeyız benim eşimde o esprili hamile tişörtlerine bayılır nereye baktıysak kalmamıstı bulamamıstık .Bir kadında gördü eşim yenge gidip bir sorsana nerden almıs diye falan ole çok istediğimizi anladı elti ,olaydan bir kaç gün sonra kv ye gittik akşamda eltimler geldi gelmeden önce kv dedi “x o tişörtten almış kendine !! “ biz eşimle şok geçirdik eşim dedi bari haber verseydiler nerden aldıklarını benim okadar aradığımı biliyor , şimdi bu kadın demez mi bana ben dogurcam daha kocam almadı ama o daha bir aylık hemen almıslar diye , ya zaten benim hamileliğim zehirdiki banabebeğim kalp hastasıydı karnımdayken biliyordum kaybetcegımi bile bile aldırmadım ...
Böyle bir elti işte naparsam aynısını yapıyor kızım var suan Allah bagıslasın onu bile kıskanıyor ne alsam aynısından kızına alıyor yapıyor ve eşimde artık farkında bunların çok şey yasandı hepsini anlatamıyorum ve ben artık samimi değilim görüşmek dahi istemiyorum ama gün geliyor emrivaki gelmek istıyolar bize sizce nasıl davranmalıyım tamamen ilişkimi nasıl kesebilirim onlarla?
Uzun süredir gitmiyorum ve gitmeye hiç miyetim yok bastan aşağı süzüyor sinsi sinsi saç toplama şeklini bile taklit eder mi bir insan yaSen evine gittiğinde nasıl davranıyorsa sende ona aynen o şekilde davran
Ya aslında çok yakın degılız biz baya uzaga tasınmıstık sonra iş nedeniyle merkeze geldik suan dolmusla bir saat uzaklıktayız ddiğin gibi sürekli rekabet içinde eşiyle kendisi ister istemez kv ye gittklerinde bizim hakkımızda olanları ögreniyorlar eşim artık söylemiyor kimseye bişeye anlatmıyor fazla eskisi gibi ve çok nazarlarıda var oyüzden eşimde herşeyin farkında ben bir yolunu bulup uzaklastırcam diyorBu kıskançlığın sonu iyi değil. Hem sizin için hem de onun için. Sürekli rekabet sürekli kıyas insani mahveder. Aranıza mesafe koyun hatta ayrilin o yerden. İç içe ne mana yani ? Hiç ama hiç sağlıklı değil! Daha çok başınız ağrır sizin.
Eşinizin yaninizda olmasi çok ama çok iyi. Ayrica dediğiniz gibi kesinlikle hiç bir şeyinizi söylemeyin. Kv onlara anlatması ayri bir ironi sizi kiskandiklarini anlamiyor mu acaba ? Bir büyük olarak ortayı bulmalı. Ama bizimkiler gibi terelelli iseler normal yani. Umarim her sey gönlünüze göre olurYa aslında çok yakın degılız biz baya uzaga tasınmıstık sonra iş nedeniyle merkeze geldik suan dolmusla bir saat uzaklıktayız ddiğin gibi sürekli rekabet içinde eşiyle kendisi ister istemez kv ye gittklerinde bizim hakkımızda olanları ögreniyorlar eşim artık söylemiyor kimseye bişeye anlatmıyor fazla eskisi gibi ve çok nazarlarıda var oyüzden eşimde herşeyin farkında ben bir yolunu bulup uzaklastırcam diyor
Teşekkür ederimm aslında kayınvalidemde biliyor hatta yuzune soyledim ama kayınvalidem şöyle bir insan gelinlerini kimseye kötülemez hep iyi yönden bakar perde olayına onunda perdesi çok sönük duruyordu der kıskandıklarını bilir ama birbirimze kötülemez biziEşinizin yaninizda olmasi çok ama çok iyi. Ayrica dediğiniz gibi kesinlikle hiç bir şeyinizi söylemeyin. Kv onlara anlatması ayri bir ironi sizi kiskandiklarini anlamiyor mu acaba ? Bir büyük olarak ortayı bulmalı. Ama bizimkiler gibi terelelli iseler normal yani. Umarim her sey gönlünüze göre olursıkmayın o güzel canınızı:)
Bir söz var kumalar bile anlasır ama eltiler anlasamaz diye hakketen de oyleymiş eltilet çok kıskanç oluyor çokBenimde öyle Bir yengem vardı. Annemi deli gibi kıskanırdi. Çocuktum ama ben bile farkederdim. Annem ne alsa alır ne yapsa yapardı. Amcama da hep bu yüzden eziyet ederdi. en sonunda amcam hastalıklara kaldı . Onun yüzünden mi Allah tarafından mı şimdi kimsenin günahını almayayım. ama bu hastalıkla yıllarca yaşayabileceği yerde bakımsızlıktan bir yılda vefat etti amcam. şimdi kendisi ne yapıyor bilmiyorum bile..
Belki de haklısınız...Ben eltide bi tehlike görmedim.tek sorununuz bu olsun , boş verin sizi taklit ederek yaşasın takılmayın bu kadar.
yani bu kadar rahatsız olacak bir şey inanın göremedim ne eltiler neler neler yaşıyor insanlar bırakın herkes istediğini alsın zaten butun kıyafetler birbirine benziyor bir de bir perdeciye gidin en son moda neyse onu çıkarıyor ister istemez benziyorSelam güzel insanlar
Günaydın ,tünaydın, iyi akşamlar günün hangi saatinde okuyorsanız artık ..
Direk konuya geçmek istiyorum kızlar başlıktanda anlaşacağı üzre konu eltimm:/ kendisi bana göre aşırı kıskanç biri ,geçen gün saolsun kayınvalidem evime perde yaptırdı bu zamana kadar borçları oldugu için bişey yapamamıslardı bana biraz toparlanınca yeni tasındıgım eve perde yaptırdı neyse daha sonra eltim ögrenmiş ve kv yi arıyor hayırlı olsun diye insan beni arar dimi hayırlı olsun diye ama hanfendi imalı imalı kv yi aramış .. ve akşamına kaynım eşimi arıyor bizim hanım perde aldı diye sizinkini kaça aldılar falan soruyor ben bir şok o esnada hemen gitmiş benim ki ne benzer perde almıs bu kadarıda pes dedim yani kırk yılın başında bana bir şey yapılmıs o mu geldi gözüne ya .
Bu olaydan oncede çok buna benzer şeyler yaşandı tabi ben fotograf paylasırım misal dakkasına kaynımla eltimde hemen paylasırlar , bir keresinde ben hamileyim dogumuma ıkı ay falan var ee tabi eltide hamile eksik kalır mı hiç (!) hepbrraber bir yerdeyız benim eşimde o esprili hamile tişörtlerine bayılır nereye baktıysak kalmamıstı bulamamıstık .Bir kadında gördü eşim yenge gidip bir sorsana nerden almıs diye falan ole çok istediğimizi anladı elti ,olaydan bir kaç gün sonra kv ye gittik akşamda eltimler geldi gelmeden önce kv dedi “x o tişörtten almış kendine !! “ biz eşimle şok geçirdik eşim dedi bari haber verseydiler nerden aldıklarını benim okadar aradığımı biliyor , şimdi bu kadın demez mi bana ben dogurcam daha kocam almadı ama o daha bir aylık hemen almıslar diye , ya zaten benim hamileliğim zehirdiki banabebeğim kalp hastasıydı karnımdayken biliyordum kaybetcegımi bile bile aldırmadım ...
Böyle bir elti işte naparsam aynısını yapıyor kızım var suan Allah bagıslasın onu bile kıskanıyor ne alsam aynısından kızına alıyor yapıyor ve eşimde artık farkında bunların çok şey yasandı hepsini anlatamıyorum ve ben artık samimi değilim görüşmek dahi istemiyorum ama gün geliyor emrivaki gelmek istıyolar bize sizce nasıl davranmalıyım tamamen ilişkimi nasıl kesebilirim onlarla?
Beni rahatsız eden sinsi sinsi yapması bana çok begendiğini soylese alsa inanın umrumda olmaz ne guzel benimkiyle aynı almıs derimyani bu kadar rahatsız olacak bir şey inanın göremedim ne eltiler neler neler yaşıyor insanlar bırakın herkes istediğini alsın zaten butun kıyafetler birbirine benziyor bir de bir perdeciye gidin en son moda neyse onu çıkarıyor ister istemez benziyor
Kvnizin durumuna biz halk arasinda kulağının üstüne yatma diyoruz. Bir nevi Yaprak Dökümü Hayriye hanim aman ağzımızın tadi bozulmasın Ali Riza Bey söylemi. Elmayla armut karistirilmamali madem onu uyardınız ona göre susmalı sizin bir seyinizi anlatmamali politik olacağım diye sizi sıkıntıya sokuyor üstelik hamilesiniz. Belki de pasif bir kadındır hangi sözün nereye gideceğini bilmiyordurTeşekkür ederimm aslında kayınvalidemde biliyor hatta yuzune soyledim ama kayınvalidem şöyle bir insan gelinlerini kimseye kötülemez hep iyi yönden bakar perde olayına onunda perdesi çok sönük duruyordu der kıskandıklarını bilir ama birbirimze kötülemez bizi[/QUO
sen söyle insanlık sen de kalsınBeni rahatsız eden sinsi sinsi yapması bana çok begendiğini soylese alsa inanın umrumda olmaz ne guzel benimkiyle aynı almıs derim
ne kadar guzel bir kadınmış KV.kimsenin damarına basmadan orta yolda gidiyor maşaallah allah bozmasınTeşekkür ederimm aslında kayınvalidemde biliyor hatta yuzune soyledim ama kayınvalidem şöyle bir insan gelinlerini kimseye kötülemez hep iyi yönden bakar perde olayına onunda perdesi çok sönük duruyordu der kıskandıklarını bilir ama birbirimze kötülemez bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?