Kopyala yapıştır elti

sen söyle insanlık sen de kalsın
Tamam seni de dinlicem tesk
ne kadar guzel bir kadınmış KV.kimsenin damarına basmadan orta yolda gidiyor maşaallah allah bozmasın
aminn inşşallhhh evet maşallah kayınvalidem çok iyidir gelinlerine saygı duyar sevgi gösterir cumartsi beni yemege götürcekmiş birde sıkılıom die :))

Selam güzel insanlar
Günaydın ,tünaydın, iyi akşamlar günün hangi saatinde okuyorsanız artık ..

“Good morning, and in case I don't see ya, good afternoon, good evening, and good night!”

“Günaydın!… Ve olur ya belki sizi göremem; iyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler. ”
Truman Show

Konunun girişi bunu hatırlattı :)

Boşverin eltiyi, mesafe koyun, az görüşün.
Görmezden gelin. Yapsın kendi kendine takılsın o :)

Tamam seni de dinlicem tesk

aminn inşşallhhh evet maşallah kayınvalidem çok iyidir gelinlerine saygı duyar sevgi gösterir cumartsi beni yemege götürcekmiş birde sıkılıom die :))
bence eltiden felan bahsetme guzel guzel tadını çıkar sen de kimse hakkında konuşma boşver

Hahahahah yaa güldürdün beniiii :))) takmıcam gari artık dogru diyorsunuz

bence eltiden felan bahsetme guzel guzel tadını çıkar sen de kimse hakkında konuşma boşver
Ben normalde bahsetmem kolay kolay da kayınvalidem ister istemez onlardan bahsedıyor çocuklarından falan şole yaptılar şoleler falan diye iyi anlamda baseder yani

Ben normalde bahsetmem kolay kolay da kayınvalidem ister istemez onlardan bahsedıyor çocuklarından falan şole yaptılar şoleler falan diye iyi anlamda baseder yani
ayyy maşaallah anne torun sevgisiçok farklı di mi felan deyip geçiştir.hakikaten de oyle torunu olup insan nasıl bahsetmeden durabilir ki kalbinin köşesine yerleştirir onları

ayyy maşaallah anne torun sevgisiçok farklı di mi felan deyip geçiştir.hakikaten de oyle torunu olup insan nasıl bahsetmeden durabilir ki kalbinin köşesine yerleştirir onları
Aynen oyle çok düşkün torunlarına bizim bir kayıptan sonra benim kızımada aşırı derecede düşkün bazen korkuor düşürür falan diye çok telaslı bir görsen :)

off evlerden ırak çok yakın arkadaşımın da fena bir eltisi olacak oradan iyi biliyorum.
napıcan illa bir araya gelmek zorundasın aile işte ama uzak dur mümkün oldukça yazık kendi çocuğunu da kendi gibi yetiştiriyor.
taklitler aslını yaşatır de :)

Sanki kabul mu ediyor taklit ettiğini onda o kapasite yokmus anlıcak eşim diyor :) kıskandı diye aldıgını düşünmezmiş hiç

Birşey alacağın zaman ona söyle nede olsa sende alırsın gel beraber alalım de. Laf sokmayı sevmem ama bazıları hak ediyor gerçekten.

Ya o kıskanç diyelim ki siz de ondan eksik değilsiniz bence. bu kadar basit mevzuları buraya yazıp bakın ben kıskanılacak insanım demek de çok ayıp .gul gec .bence her insanın fitratinda kıskançlık vardır ben de güzel bişey görsem isterim bende de olsun ne var bunda tamam belki bunun kadar az değil kıskançlığı ama bunu böyle anlatmaniz da çirkin

çok alakasız bir konu oldugu zaman yani sana alınan yada senın aldıgın bır eşya harıcınde komşu hakıında mesela yorum yaptıgı zaman
sende bayaa kıskançsın haaa de ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…