Selam güzel insanlar
Günaydın ,tünaydın, iyi akşamlar günün hangi saatinde okuyorsanız artık ..
Direk konuya geçmek istiyorum kızlar başlıktanda anlaşacağı üzre konu eltimm:/ kendisi bana göre aşırı kıskanç biri ,geçen gün saolsun kayınvalidem evime perde yaptırdı bu zamana kadar borçları oldugu için bişey yapamamıslardı bana biraz toparlanınca yeni tasındıgım eve perde yaptırdı neyse daha sonra eltim ögrenmiş ve kv yi arıyor hayırlı olsun diye insan beni arar dimi hayırlı olsun diye ama hanfendi imalı imalı kv yi aramış .. ve akşamına kaynım eşimi arıyor bizim hanım perde aldı diye sizinkini kaça aldılar falan soruyor ben bir şok o esnada hemen gitmiş benim ki ne benzer perde almıs bu kadarıda pes dedim yani kırk yılın başında bana bir şey yapılmıs o mu geldi gözüne ya .
Bu olaydan oncede çok buna benzer şeyler yaşandı tabi ben fotograf paylasırım misal dakkasına kaynımla eltimde hemen paylasırlar , bir keresinde ben hamileyim dogumuma ıkı ay falan var ee tabi eltide hamile eksik kalır mı hiç (!) hepbrraber bir yerdeyız benim eşimde o esprili hamile tişörtlerine bayılır nereye baktıysak kalmamıstı bulamamıstık .Bir kadında gördü eşim yenge gidip bir sorsana nerden almıs diye falan ole çok istediğimizi anladı elti ,olaydan bir kaç gün sonra kv ye gittik akşamda eltimler geldi gelmeden önce kv dedi “x o tişörtten almış kendine !! “ biz eşimle şok geçirdik eşim dedi bari haber verseydiler nerden aldıklarını benim okadar aradığımı biliyor , şimdi bu kadın demez mi bana ben dogurcam daha kocam almadı ama o daha bir aylık hemen almıslar diye , ya zaten benim hamileliğim zehirdiki bana
bebeğim kalp hastasıydı karnımdayken biliyordum kaybetcegımi bile bile aldırmadım ...
Böyle bir elti işte naparsam aynısını yapıyor kızım var suan Allah bagıslasın onu bile kıskanıyor ne alsam aynısından kızına alıyor yapıyor ve eşimde artık farkında bunların çok şey yasandı hepsini anlatamıyorum ve ben artık samimi değilim görüşmek dahi istemiyorum ama gün geliyor emrivaki gelmek istıyolar bize sizce nasıl davranmalıyım tamamen ilişkimi nasıl kesebilirim onlarla?