Kopyala yapıştır elti

genetik olarak sadece bende Mitral kapak prolapsusu var, gittigim doktor her insanda olabilecek duzeyde önemli bişey değil demisti onun haricinde hic bir sıkıntı yok canım

Ya çok üzüldüm geçmiş olsun kuzum
Sağol canım Allah razı olsun

Konuyu da dağıttım böyle ama kusuruma bakmayın kalp kısmını okuyunca sormadan edemedim

Konuyu da dağıttım böyle ama kusuruma bakmayın kalp kısmını okuyunca sormadan edemedim
Sorun degıl seni çok iyi anlıyorumm ama hissediyorum ki kızında bişey çıkmıcak Allahın iZniyle ya birde ben şole bir şey farkettim kalp hastası cocukların çogu erkek oluyor ya ya da bana mı ole denk geldi

Hiç bilmiyorum canım olabilir ben bi gruba üyeyim kalp hastası çocuklar var. O kadar çok ki kız da var erkekte Rabbim korktuklarımıza uğratmasın, evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.. çokkk teşekkür ederim

Ne demk canım aminn inşallahhh herşey Allahtan gebliğinde rahatsızlık gecemediysen folik asidini önceden aldıysan hiç korkma hiçç gerisi Allahın takdiri

Eee.. Anlamadigim nokta, sizi taklit ediyor olmasi, kiskaniyor olmasi sizi neden rahatsiz ediyor. Size karsi herhangi bir mudahalesi yok ki. Kendi kendine sizden gorduklerini yapiyor. Dert edecek bisey yok. Sen hamilesin, aaa bi baktin o da kiskandigindan hamile kalmis! Diyelim ki oyle.. Bundan size ne. Siz mi bakacaksiniz dogacak cocuguna. Eltin ne yapiyorsa ister kiskancliktan yapsin ister baska bir seyden, sana dokunur bir tarafini gormedim. Vay neymis faceden foto paylasinca eltiyle kayin da paylasmis.. Eee? Nolmus yani. Ayrica tisortle bebeginizin rahatsizligi arasindaki baglantiyi da cozemedim. O kadar merak ediyordunuz nerede satiliyor siz sorsaydiniz o kadindan..
Elti normal degil, o kabul ama senin de eltiden geri kalir yanin yok.

Sinsiliği beni sinir ediyor anlatamadgm çok şey oldu neyse genede saolun

Aynı şey benim eltimdede var.kayın validemle kayınpederim beni çok severler ben herkeze karşı mütevaziyimdir.ama ona ramen eltim beni hiç çekemez laflarımı hep çarpıtır hasetinden.Allah yardımcısı olsun nediğim kendini yiyip bitiriyo yazık.

Aynen oyle valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…