Kopyala Yapıştır Yaparken En Son Ne Kaldı?

* Bir büyük soğanı rendeleyin ve orta boy bir bal kavanozuna koyup iyice karıştırın. 48 saat bekletin, şurup haline geldiğinde öksürüğü ve soğuk algınlığı olan hastaya sabah akşam bir çorba kaşığı içirin. Soğanın içerdiği yağlar öksürüğü durduracaktır.

bu kalmis bende..........

nalıncı keseri olma hep bana hep bana,rende olma hep sana hep sana,testere ol bir sana bir bana...

Bu kalmış, güzel bir söz..................

TUĞÇE Türkiye'de en çok kullanılan 307. isim
burda kalmışım

Ara öğünlerde atıştırdığımız, çay saatlerimizin baş misafiri olan, bir çok çeşit ile rafları süsleyen bisküvi albenisi ile tüm tüketicileri çekmektedir. Ancak bir o kadar da kalori değeri yüksek gıdalar olan bisküvilerin kalorisi azaltılmış, kepek/lif içeriği arttırılmış tipleri üretilerek özellikle kilosunu kontrol altında tutmak isteyen tüketicilere ulaşmak hedeflenmiştir. Ancak, light (enerjisi azaltılmış ) ürünlerin içerdikleri kalorinin orijinallerine göre % 25 daha az olduğu; diğer bir deyişle normal bisküviden 3 adet yemekle, light bisküviden 4 adet yemenin kalori tüketimi açısından eşdeğer olduğu unutulmamalıdır. Kilo kontrolünün sağlanması için light ürünlerinde tüketiminin belli sınırlar içinde tutulması şarttır.
Bu çıktı :) Alıntıı....

AKYILDIZ FİRMASININ KESİN HESAP BAKİYESİ OLAN 12.500 YTL'NİN AYNI MİKTARDA TEMİNAT

SENEDİ ALINMAK KAYDIYLA, SERBEST BIRAKILMASI UYGUNDUR.

hihoyyyt

cevap vermeyerek kabalık yapmak istemiyorum ama özür dileyerek sohbet etmek de istemiyorum.. iyi geceler

hahii bir forumda özelden mesaj gelmişti ondan kalmış=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…