Bak cute ben Bahçeşehir tarafındayım,ben bile buradan Çatalca'ya hergün gidip gelmeyi düşünmem ki sen İstinye diyorsun. Bir Beylikdüzü gerçeği var,oraya gelene kadar trafik olmasa dahi orayı geçmek,özellikle işe gidiş dönüş saatlerinde kabus gibi olur. En son fuara gittim tam 2 saat ki haftasonuydu. İş,okul servisi vs yokken.
Egeye ayıracağın vakitten ciddi çalacaksın emin ol. Çatalca yakın İstanbul'a ama trafik yoğunluğu,maalesef en yakını uzaklaştıriyor. Hadi Beylikdüzünü geçtin,Mahmutbey gişelerde ki gişe kaldırıldı,direkt geçiyorsun,ona rağmen trafik oluyor,yavaşlayacak trafik. Birde orada yavaşladın,eve gitmen geç olacak. Çatalcada yaşayamazsın ben seni minicik tanıdıysam,sen gezmeyi,dışarda vakit gecirmeyi seven birisin,sosyal hayat inan sınırlı,arada haftasonu kahvaltıya gidiyoruz Çatalcaya,oradan biliyorum,temden gidiyoruz trafiğe girmeyelim diye bazen,yolu uzatıyor ciddi anlamda. Sosyal ortam minimumda zaten.
Yerinde olsam tazminatımı alır ayrılırdim,bu seneyi geçirirdim evde,çocuğumla keyifli bir şekilde,yazın tatilimi yapar,yine çocuğumla güzel vakit geçirirdim,baktım olmuyor,iş bakardım,sonucta deneyimlisin,muhakkak bulursun. 4.000 olmazda ,3.000 olur ama kafan rahat olur.